Sandeto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
-
Neosi написа:Sandeto написа:Я дайте рецептата за сок от лимон и бъз, че ми звучи вкусно....like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Скръбная вестъ ! Прасенцету умре и ся ко прайкаме ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Lane Staley написа:Въй колко си умиииин. Секи ден мъ изнинадвъш по малку. Убачи какту вечи ти казъх, аз бях мноо дубър пу Интиликтуалну праву - рицептътъ е общупузнатъ и ни пудлижи нъ пътент. Пруверявъл съм гу. Виж, аку ут кочинътъ изкаръш синю сирини, май ша моим го пътинтовъ.Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Neosi написа:Princo написа:Скръбная вестъ ! Прасенцету умре и ся ко прайкаме ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Бйе то туй ми беши лябимец беееее не съм гу колнъл,ма нз некфо болест имало туй ми рече некъф граждънинъ ... П.С Несои ши напрйм далварена ла оти друата седмица ши ми докарат прасенца нов внос от ИталиъъъъъъъъAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Princo написа:Бйе то туй ми беши лябимец беееее не съм гу колнъл,ма нз некфо болест имало туй ми рече некъф граждънинъ ... П.С Несои ши напрйм далварена ла оти друата седмица ши ми докарат прасенца нов внос от ИталиъъъъъъъъBrava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Наиш ли кфи са убавци,раниш го раниш го после 200 кила отрче и го колниш то тъй действат у италианските сила,аз бях на стаж тъм ти ко знаишAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Princo написа:Скръбная вестъ ! Прасенцету умре и ся ко прайкаме ?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Princo написа:Скръбная вестъ ! Прасенцету умре и ся ко прайкаме ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар