Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sandeto написа:
    Еее... т’ва града как отчуждава хората, значи... Ей на, вижте ги пичовете "софиянци" как си общуват, пък единствения ни представител софиянец Крисчу се ската на някъде и оте&%а орталъка... п.п.Я дайте рецептата за сок от лимон и бъз, че ми звучи вкусно....
    Да си кажа правичката и аз зимах дъ съ притиснявъм за Крисчу. Дали ни сгриших кът му припиках улицътъ? Можи дъ съй зъсегнъл. Те гражданята малку нещу убидчиви си падът, макър чи Крисчу сий пич. Ша кажиш чи на селу е расъл. За рицептътъ - шъ питъм и шъ ти кажъ.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Sandeto написа:
      Я дайте рецептата за сок от лимон и бъз, че ми звучи вкусно....
      А за синю сиренье нещеш ли? :D А ва...Lane Staley...ти кът по-учин я кажи ва, дъл мой да гу пътинтовам тва, за земим некуй лев а? а? а?
      Brava 1.6 16v ELX 2001г.
      Punto М2 1.2 SX 2000г.
      МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
        Sandeto написа:
        Я дайте рецептата за сок от лимон и бъз, че ми звучи вкусно....
        А за синю сиренье нещеш ли? :D А ва...Lane Staley...ти кът по-учин я кажи ва, дъл мой да гу пътинтовам тва, за земим некуй лев а? а? а?
        Въй колко си умиииин. Секи ден мъ изнинадвъш по малку. Убачи какту вечи ти казъх, аз бях мноо дубър пу Интиликтуалну праву - рицептътъ е общупузнатъ и ни пудлижи нъ пътент. Пруверявъл съм гу. Виж, аку ут кочинътъ изкаръш синю сирини, май ша моим го пътинтовъ.

Коментар

Скръбная вестъ ! Прасенцету умре и ся ко прайкаме ?
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Lane Staley написа:
            Въй колко си умиииин. Секи ден мъ изнинадвъш по малку. Убачи какту вечи ти казъх, аз бях мноо дубър пу Интиликтуалну праву - рицептътъ е общупузнатъ и ни пудлижи нъ пътент. Пруверявъл съм гу. Виж, аку ут кочинътъ изкаръш синю сирини, май ша моим го пътинтовъ.
            Ма явну ни читеш ко ти пиша ва...къзах ти чи у наши селу немами пищири и дупки!!!!Затуй прая синю сирини откъм кочинята..и ставаааа.....таквоз, чи чак ти ни гу щеш прустако!!! :D :D :D Затуй та питам щот явну ръзбираш от французки...дъл моим да гу патинтовъми туй бря??!?!?Ади ут мен дъ мини ку имъми успехт щи дам пулвин свиня и ина дамажана джанкува рикия!!!
            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
            Punto М2 1.2 SX 2000г.
            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Princo написа:
              Куьо умре бря!??!? Сакън!!?!
              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
              Punto М2 1.2 SX 2000г.
              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Яденье на киселек. :D
                Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Neosi написа:
                  Princo написа:
                  Куьо умре бря!??!? Сакън!!?!
                  Ба не питай бе умре днеска Жожку ония ден го глеах кък си яде у кочинката па днескъ мани мани
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Що умури хайванчиту ва сирсемино???? Ми са?От ко умре туй дубичи???? Вай...Вайййй......нъл щях да го купвам ва????
                    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                    Punto М2 1.2 SX 2000г.
                    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Дупнал си го с ножо и врато- само така е пукнало животинчето да знайш.
                      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Бйе то туй ми беши лябимец беееее не съм гу колнъл,ма нз некфо болест имало туй ми рече некъф граждънинъ ... П.С Несои ши напрйм далварена ла оти друата седмица ши ми докарат прасенца нов внос от Италиъъъъъъъъ

Коментар

Princo написа:
                          Бйе то туй ми беши лябимец беееее не съм гу колнъл,ма нз некфо болест имало туй ми рече некъф граждънинъ ... П.С Несои ши напрйм далварена ла оти друата седмица ши ми докарат прасенца нов внос от Италиъъъъъъъъ
                          Талянски свинье викаш....давай...таквоз не съм имал!
                          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                          Punto М2 1.2 SX 2000г.
                          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Наиш ли кфи са убавци,раниш го раниш го после 200 кила отрче и го колниш то тъй действат у италианските сила,аз бях на стаж тъм ти ко знаиш

Коментар

Princo написа:
                              Как щяло бре?Дън съй спуминалу ут скукъ? Играчки беши ли му сложил, какту казъ кулегътъ?Лоша рапта тъй кът си зъмини някуй айванчи. Съчуствъм ти ут дън душъ. Аку мойти съ сдубият с путомству, ша ти изпратя ино. Иоли не - две, чи дан сиди самичку!

Коментар

Lane Staley написа:
                                Princo написа:
                                Как щяло бре?Дън съй спуминалу ут скукъ? Играчки беши ли му сложил, какту казъ кулегътъ?Лоша рапта тъй кът си зъмини някуй айванчи. Съчуствъм ти ут дън душъ. Аку мойти съ сдубият с путомству, ша ти изпратя ино. Иоли не - две, чи дан сиди самичку!
                                Ши съм ти мноу блъгъдарен мъ ши си купя ла па айванчето си имашъ сичко

Коментар

Working...
                                X