Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Шууууу бртчед,докаръхъ ми идни пиленца и 2 агненца ко искъш казвувай,оти ши ти ги дам ивтиничко :P
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Neosi написа:
      Много сте луксозни бре? за нужника ползвъми саму листя от репей или тиква...ама посли сърби тръткята :D
      Луксозни сме я. Ти ко са мислиш? Само гражданята ли ги знаят таквиз мурафети? Ни вечи 5 гудини сме с вътришна туалетнъ И думашен съпун вечи ни ползвъми. Саму ут онзи с разни люспи вътри. Ексфулиантин ли, как му думат...Абе прогреса върви и ний гу следвами ниотлъчну. Даже некги гу изприварвами. Без мигач, без нищу. А той съ чуди как така аджеба съй случилу!
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
        Луксозни сме я. Ти ко са мислиш? Само гражданята ли ги знаят таквиз мурафети? Ни вечи 5 гудини сме с вътришна туалетнъ
        Нии па имами топла вОда..у мифкята ....пукни съ...нъц, нъц нъц :D
        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
        Punto М2 1.2 SX 2000г.
        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Отваряйте шампанското, бихме спам темата и на ядене, и на пиене
          N.Y. State of Mind

Коментар

Тцу тцу нии у селу саму думашна ракиица консумираме какой туй шимпанско,япа аз не съм чувал
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Neosi написа:
              Lane Staley написа:
              Луксозни сме я. Ти ко са мислиш? Само гражданята ли ги знаят таквиз мурафети? Ни вечи 5 гудини сме с вътришна туалетнъ
              Егасиму... Чи и вудъ си нъписъл правилну. Що са срамиш да съ нъричеш СЕЛЯНИН, бе?

Коментар

Lane Staley написа:
                Neosi написа:
                Lane Staley написа:
                Егасиму... Чи и вудъ си нъписъл правилну. Що са срамиш да съ нъричеш СЕЛЯНИН, бе?
                Щот сам умин...селианино див :D
                Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                Punto М2 1.2 SX 2000г.
                МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Кът казъ див, тъ съ сетих... Минълътъ гудина с идин Тънас ( пу пъспорт Атанас ) ришихми дъ гледъми гъби. У тъз рапта, вика той, ногу ляб имъ. Спретнъхми инъ урънжерия - туй беши мое делу! - той думъкна утнейди ино нещу, мицил му съ викъ и казъ - ша тряа дъ създадем Благуприятни климътични условия. Сложи инъ печкъ, нъкаръ мъ да напрая инъ инсталация дъ им пръска - гаче ли дъж вали, ръйш ли. Таквиз ми ти рапти. Сигур кът малък ногу е гледъл Бръзди. Ама сигур зъ някуй друг климатичен пояс ша дъй гледъл, щот гъбити ни пуникнаъ првилну. Тъй де, пуникнаъ, ама ний ришихми да апним ут първътъ риколтъ. Е, уциляхми, амъ пуне 20 левъ сухъ пара за Туалетну пати и що весници заминаа. И съ нъложи времинну да ползвами и външия нужник... Саму идиния ни ни насмогвъши Спуред Тънас било, щот аз там на негу мясту приди гледъх див куноп - тува с мидицинскъ цел. И вика - гъбити били са пубъркъли зарад кунопъ. Ти как мислиш - е ли възможну туй?

Коментар

Lane Staley написа:
                    Кът казъ див, тъ съ сетих... Минълътъ гудина с идин Тънас ( пу пъспорт Атанас ) ришихми дъ гледъми гъби. У тъз рапта, вика той, ногу ляб имъ. Спретнъхми инъ урънжерия - туй беши мое делу! - той думъкна утнейди ино нещу, мицил му съ викъ и казъ - ша тряа дъ създадем Благуприятни климътични условия. Сложи инъ печкъ, нъкаръ мъ да напрая инъ инсталация дъ им пръска - гаче ли дъж вали, ръйш ли. Таквиз ми ти рапти. Сигур кът малък ногу е гледъл Бръзди. Ама сигур зъ някуй друг климатичен пояс ша дъй гледъл, щот гъбити ни пуникнаъ првилну. Тъй де, пуникнаъ, ама ний ришихми да апним ут първътъ риколтъ. Е, уциляхми, амъ пуне 20 левъ сухъ пара за Туалетну пати и що весници заминаа. И съ нъложи времинну да ползвами и външия нужник... Саму идиния ни ни насмогвъши Спуред Тънас било, щот аз там на негу мясту приди гледъх див куноп - тува с мидицинскъ цел. И вика - гъбити били са пубъркъли зарад кунопъ. Ти как мислиш - е ли възможну туй?
                    Ету..са щи кажа колку си прозд...и си див сеуянин.Тънанас...убу е донесал сичко, ама мицила пупива бря...се ино е гъба за баня (аку ползвате туй де)..и конопът е утишел право връз гъбете...а ут там вии сте у нужнико....Ся да та питам чи ми е голема мъкя....умре ми паяка...Имах ина търънтула - черна и са казваши Глигор...ама умре щот идеши саму штурси...апа те свършиха и он загина...давах му хлебарки и глисти ама не издаяни хайванина.Мислиш ли чи съм виновин?
                    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                    Punto М2 1.2 SX 2000г.
                    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Пцилютно си виновин!Какво учаквъш ут търънтула с ими Глигор? Мчи ти си я убрекъл ощи га си я кръщавъл?!?!?!? Ни си ли чуваъл зъ ини таквиз рапти, "кармъ" им викът. Ти си и разкатал кармътъ напрау. Тряалу дъ я кръстиш с нещу по-тъй, куй женскъ дъ съ казвъ Мърия-Антуанетъ или дъ ричем Ана-Никол ( Смит )куй билъ мъжка нещу кът Римски-Корсаков или Жузе Ирмао дъ Тодуш уш Сантуш да Маи ду Салвадор. Нещу таквоз дету да вдъхва риспект.Пък ти - Глигор Мчи те са я спукъли ут бъзици тъз търънтулъ и тя съй спуминълъ. Мисля, че трябва да поемеш вината за вземането на неудачното решение да кръстиш горката гадинка Глигор. Мир на крачетата и и нека бъде блажена във Великите Ловни Паяжинни Полета!

Коментар

Lane Staley написа:
                        Пцилютно си виновин!Какво учаквъш ут търънтула с ими Глигор? Мчи ти си я убрекъл ощи га си я кръщавъл?!?!?!? Ни си ли чуваъл зъ ини таквиз рапти, "кармъ" им викът. Ти си и разкатал кармътъ напрау. Тряалу дъ я кръстиш с нещу по-тъй, куй женскъ дъ съ казвъ Мърия-Антуанетъ или дъ ричем Ана-Никол ( Смит )куй билъ мъжка нещу кът Римски-Корсаков или Жузе Ирмао дъ Тодуш уш Сантуш да Маи ду Салвадор. Нещу таквоз дету да вдъхва риспект.Пък ти - Глигор Мчи те са я спукъли ут бъзици тъз търънтулъ и тя съй спуминълъ. Мисля, че трябва да поемеш вината за вземането на неудачното решение да кръстиш горката гадинка Глигор. Мир на крачетата и и нека бъде блажена във Великите Ловни Паяжинни Полета!
                        Сметам дека си псилютно прав за дубичиту, ама да ти кажа...Туй кармъ нинам кво е...да н би да е нещу кат "кармазъ"? Ся нинам мажко или жянску беши, ма гу кръстих Глигор, щот лесно гу виках кат избега....и идиши виднага милуту...Ти придставяш ли си да ревна "Ела бря Жузе Ирмао дъ Тодуш уш Сантуш да Маи ду Салвадорееееееей!!!!!" Мчи първу туй нимоа гу заповня ва...требе да си го пиша с мулиф! Ми аку загуба лисчиту? Се ино съм загубил живутинкята.Пуемам си вината и туй то. Еле па ку има и тънки мизета....Амин! :D
                        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                        Punto М2 1.2 SX 2000г.
                        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

На мен ми е трудно да прочета какво сте написали, камоли да го признасям по този начин. Не ви ли писна вече 10та страница да се напъвате с тези писания като в тоалетната след вечеря с джуланчета мисля, че му дойде времето за заключване, пък и отдавна темата не е по темата си...
                          www.CarProfi-BG.com
                          Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                          Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                          Най-атрактивните цени в София!

Коментар

crush написа:
                            На мен ми е трудно да прочета какво сте написали, камоли да го признасям по този начин. Не ви ли писна вече 10та страница да се напъвате с тези писания като в тоалетната след вечеря с джуланчета мисля, че му дойде времето за заключване, пък и отдавна темата не е по темата си...
                            Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

Правила на форума (Последна актуализация: 20.08.2007 г.) 1. Правилник....................................... 1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.
                              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                              Punto М2 1.2 SX 2000г.
                              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

crush написа:
                                Абе и мен ми е трудно да ти гледам ланеца, ама нищо не казвам, нали? Да сме карали насила някой да чете?Абе хора, като нямате чуство за хумор, поне имайте чуство за мярка. Не се изживявайте като последна инстанция.Благодаря.Един от най-великите писатели е написал това като послеслов на първата част на Приключенията на добрият войник Швейк:Послеслов към първата част "В тила"Като привършвам първата част на книгата "Приключенията на добрия войник Швейк" (в тила), обявявам, че скоро една след друга ще излязат и следващите две части: "На фронта" и "В плен". И там войниците и населението ще си говорят и ще действуват така, както това е в самата действителност.Животът не е школа за изтънчено поведение. Всеки си говори така, както може. Церемониал-майсторът д-р Гут не говори като кръчмаря Паливец от "При чашата" и тоя роман не е ръководство за салонни обноски или научна книга, в която да намерите упътване с кои изрази можете да си служите в обществото. Той е само историческа картина на една определена епоха.Ако е необходимо да се употреби някой силен израз, който действително е бил казан, аз не се двоумя да предам всичко така, както се е случило. Да описвам или да замествам някои думи с многоточия, смятам за най-идиотско лицемерие. Тия думи се употребяват и в парламентите.Много правилно бе казано по някакъв случай, че добре възпитаният човек може да чете всичко. От това, което е естествено, се отвращават само най-големите мръсници и рафинирани простаци, които със своя най-жалък лъжеморал не виждат съдържанието, а се нахвърлят с възмущение срещу отделни думи.Преди години четох рецензия за някаква новела, в която критикът се възмущаваше от обстоятелството, че авторът писал: "Той се изсекна и избърса носа си." Това било в противоречие с всичко естетическо и възвишено, което литературата трябвало да даде на народа.Това е само един малък пример какви говеда се раждат под слънцето.Хората, които осъждат силните изрази, са страхливци - действителният живот ги изненадва неподготвени, и именно такива, слаби хора са най-големите вредители на културата и човешкия характер. Те биха превърнали народа в една групичка изнежени хорица, мастурбанти на фалшивата култура от типа на свети Алоис, за когото в книгата на монаха Евстах се разказва следното:"Когато свети Алоис чул един мъж да изпуща газовете си с гръмотевичен трясък, избухнал в плач и само молитвата го успокоила."Подобни хора изразяват публично възмущението си, а всъщност с необикновено удоволствие обикалят уличните клозети и четат неприличните надписи по стените им.Като използувам в книгата си няколко силни израза, аз констатирам само между другото как се говори в действителност.Не можем да искаме от кръчмаря Палавец да говори така фино като госпожа Лаудова, д-р Гут [Дребнобуржоазен преподавател по етикеция в Пражкия университет през време на първата република. - Б. пр.], госпожа Олга Фастрова [Сътрудница на в. "Народна политика", завеждаща женския отдел и фейлетона.] и редица други, които биха искали да превърнат цялата чехословашка република в голям паркетиран салон, където хората да се движат във фракове, с ръкавици и да говорят изискано, където биха се култивирали изтънчени салонни нрави, под чието було именно салонните лъвове се отдават на най-долни пороци и ексцеси.По тоя случай искам да отбележа, че кръчмарят Паливец е жив. Той дочака освобождението, след като прекара цялата война в затвора, и си остана същият, какъвто беше по време на аферата с портрета на император Франц Йосиф.Когато прочел, че и за него се пише в книгата, той дойде да ме посети, откупи повече от двайсет броя от първата свезка и я раздаде на своите познати и по този начин допринесе за разпространението на книгата.Той прояви искрена радост от това, че съм писал за него и съм го изобразил като човек, прочут със своята мръсна уста."Мене никой вече не може да ме измени - каза ми той, - през целия си живот съм говорил това, което съм мислил, и ще продължа да говоря по същия начин. Няма да взема да си вържа кърпа на устата заради някаква си там разциврена крава. Днес аз съм прочут."Неговото самочувствие наистина беше повишено. Славата му се дължи на няколко силни израза. Това го задоволява и аз положително бих обидил тоя добър човек, ако възпроизвеждайки речта му вярно и пълно, бих поискал да му направя забележка, че не бива да говори така, но аз не съм и имал такова намерение.С най-естествени изрази, просто и честно, без даже сам да подозира това, той беше изразил отвращението на чешкия човек от византизма: неуважението към императора и към благоприличните изрази си беше в кръвта му.Ото Кац също е жив. Той е действително образ на военен проповедник. След преврата той окачи всичко на гвоздея, напусна църквата и днес изпълнява длъжността на прокурист в една фабрика за бронз и бои в Северна Чехия. Получих от него дълго писмо, в което ме заплашва, че щял да си разчисти сметките с мене. Работата беше в това, че един немски вестник напечатал в превод една глава, в която Ото Кац е обрисуван в истинския си вид. Аз го посетих по този повод и всичко се уреди много добре. В два часа през нощта той не можеше да се държи на краката си, но не преставаше да проповядва: "Аз, гипсови глави такива, съм Ото Кац, фелдкуратът."Хора от типа на покойния Бретшнайдер, тайния агент от стара Австрия, бродят и днес в голям брой из републиката. Извънредно много ги интересува какво си говорят хората.Не зная дали ще успея да постигна целта си с тая книга. Веднаж чух един човек да ругае другиго, като му казваше: "Ти си идиот като Швейк", това обстоятелство не говори особено в моя полза. Но дори ако думата "Швейк" се превърне само в нова ругатня от пъстрия венец попръжни, ще трябва да се задоволя и с това обогатяване на чешкия език.

Коментар

Working...
                                X