Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lane Staley написа:
    За фуража прублеми нямъш - ша смеля малку царевицъ и туй онуй и ша ти донисъ. Ти виж там им давай зиленку - купривъ, лападец... мойту знайш ли как маа зиленку! Ноу му съ услаждъ. Сига дажи си мисля -у Странджа ги въдят на свубуда, напрау ги пускат у гурътъ и дубри гуситъ ствът, ша ти кажъ. Мойту ку гу пуснъ малку как ли ша му съ утрази? Дъл няма да пудивей сирсемина му със сирсемин? Ама бактисах сяка сутрин дъставам рану дъ гу раня.Ебаси мамата какъв живот живея - на ино праси да слугувъм!
    А така..донес...да нараним стоката че....яз пък ща заведа на опера(щот ти убищах).Що са отнася до свиньете да ти кажа - не ги пущай у пущиняка, щот бегат и са зимат на сюрьозно.Аз едно го пущих (убав нерез беши), ама кат доде времи да го събарями са оказа че веч било опщинско и съм нямал права връз неги...рииш ли?Яз слугувам на три свини майки...ама ко да прая - интернетя ми иде откъм техната кочиня....
    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
    Punto М2 1.2 SX 2000г.
    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Ялате дайте на мени малку фураж,оти ми умрат свинете ла,па посли нема има пържли за зиму,оти булката ши ма хока ...
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Lane Staley написа:
        ЮАР. Новодошъл бял мъж отива на кино с приятели. Нарежда се на опашката, те го дърпат и му казват- Само негрите чакат, мини отпред.Минава отпред, купува си билет и тръгва да влиза към партера. Приятелите го дърпат:- Белите гледат от балкона.Качват се, филмът започва. По едно време му се припикало. Пита къде е тоалетната. Казват му - Белите пикаят направо от балкона. Какво да прави човека, разкопчал се и започнал да пикае. След малко от долу се чува:- Абе разклати го малко, само аз ли съм негър тук?Почти 13 000 прегледа... и само ние тримата ли сме селяни бе Пишете, не се срамете, той Крисчо е пъдар, не е полицай :D Пък и ний на село сме гостоприемни, харесваме да си хортуваме с всякакви хора.Абре, Neosi вий кога имате панаир у ваше село? Че ми се оди на люлки, захарен памучец да апнем, малко стрелбище, това-онова ( скара, бира )
        Аааа ц! Ни мойти на върна пойчи на селу!!

Коментар

Princo написа:
          Ялате дайте на мени малку фураж,оти ми умрат свинете ла,па посли нема има пържли за зиму,оти булката ши ма хока ...
          За фураж ше питаш Lane Staley...и на мени ми убища тоя мискинин ама да видим...Кви свинье гледаш ти колега? :D
          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
          Punto М2 1.2 SX 2000г.
          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Ами идното розувку такоз папа мноу па друите двечки идни таквиз с бели муцунки ма мнау ядът ба* тяхната ма*а
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Princo написа:
              Ами идното розувку такоз папа мноу па друите двечки идни таквиз с бели муцунки ма мнау ядът ба* тяхната ма*а
              Тва розовуту, ако го прудаваш да го зема...ем щи ядът по малко? Мое да стане убав нерез!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
              Punto М2 1.2 SX 2000г.
              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Ба розувкуто ни го даам чи дибело,да има пържоли за булката па идното черното 70 кила ко искаш ти го даам за 100 лева чи булката иска я водя на морето да си пече дупарата ...

Коментар

Можи...зимам го, ама аку е мажко...да ми заплоди свиньете майки...амааа...намали малко от цената бря бртачед, чи и мойто дите иде ляб !!! :D :D
                  Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                  Punto М2 1.2 SX 2000г.
                  МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Ади ади нъл си колега щи го дам за 50 лева ма ши имаш черпиш и е мъжленце ма оти внимавай чи мноу силен да не да напрай нещу на тфойта :D

Коментар

Neosi написа:
                      Що са отнася до свиньете да ти кажа - не ги пущай у пущиняка, щот бегат и са зимат на сюрьозно.Аз едно го пущих (убав нерез беши), ама кат доде времи да го събарями са оказа че веч било опщинско и съм нямал права връз неги...рииш ли?
                      Абе да ти кажа, ногу ни мий ясну. Аз туй вещнуту праву много ни гу разбиръм. Наблягъх повичку на Интиликтуалнуту праву. А ти щом отбираш от таквиз рабути я ми кажи сига за такъв идин казус:Аз имъм ина крушъ дету расте близу ду уградата мижду нас и Ганчуви, ут долнътъ странъ. И кат узреят туй крушити падът и у Ганчувия двор. Той си ги събиръ. Върпосъ ми е следния - имъ ли Ганчу праву над тез круши дету падът у дворъ му? Риалну пугледнату, те са МОИ круши, ут другъ странъ убачи, падайки на чуждъ територия ивентуалну стават неМОИ круши, демек Ганмчуви круши. Ама все таки аз съм гу съдил туй дърво, ашладисвал съм гу ( Ниделчу гу ашладисъ, ама се тая, нъли аз гу накаръх и аз си намерих калемчиту? ), пуливъм гу, торя гу. Значи аз пулагам за негу "грижатъ на дубър ступанин" какту са казва. А Ганчу саму събиръ круши, убавите ги ядат дечурлигата му, а загнилите дава на гуситу. Значи гу рани с мои круши? Ивентуалну имам ли аз някъкву праву на част ут гуситу ( над дицатъ права ни търся, те негувите са ини таквиз се са супуливи, многу викът... )?
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                        Neosi написа:
                        Що са отнася до свиньете да ти кажа - не ги пущай у пущиняка, щот бегат и са зимат на сюрьозно.Аз едно го пущих (убав нерез беши), ама кат доде времи да го събарями са оказа че веч било опщинско и съм нямал права връз неги...рииш ли?
                        Абе да ти кажа, ногу ни мий ясну. Аз туй вещнуту праву много ни гу разбиръм. Наблягъх повичку на Интиликтуалнуту праву. А ти щом отбираш от таквиз рабути я ми кажи сига за такъв идин казус:Аз имъм ина крушъ дету расте близу ду уградата мижду нас и Ганчуви, ут долнътъ странъ. И кат узреят туй крушити падът и у Ганчувия двор. Той си ги събиръ. Върпосъ ми е следния - имъ ли Ганчу праву над тез круши дету падът у дворъ му? Риалну пугледнату, те са МОИ круши, ут другъ странъ убачи, падайки на чуждъ територия ивентуалну стават неМОИ круши, демек Ганмчуви круши. Ама все таки аз съм гу съдил туй дърво, ашладисвал съм гу ( Ниделчу гу ашладисъ, ама се тая, нъли аз гу накаръх и аз си намерих калемчиту? ), пуливъм гу, торя гу. Значи аз пулагам за негу "грижатъ на дубър ступанин" какту са казва. А Ганчу саму събиръ круши, убавите ги ядат дечурлигата му, а загнилите дава на гуситу. Значи гу рани с мои круши? Ивентуалну имам ли аз някъкву праву на част ут гуситу ( над дицатъ права ни търся, те негувите са ини таквиз се са супуливи, многу викът... )?
                        Виш са...Сичку туй е така, ама мисла, чи пък твойта круша навлиза низаконну в Ганчовиат двор. И той аку риши мое да земи топоря и да бастиса тея клони дет му улазят у територията. Дажи аку риши мое да се оплачи на кметя, чи твойта круша му зацапва дворат.Ама както разпраяш, той не го прай а събира крушити поганецат му с поганец. Обачи като иследвах правния мир найш ко устанувих? Ганчу нема право да къса крушити от клонити щото те са твои и са ино с дървоту, щото и то е твое. Обачи аку крушити му паднат у дворат доброволно, той придубива права връз тех съвсем законну. (ама туй ни му гу казвай, чи мое да загубими делуту)Можи да нъпрайш сленото - да сметаш ква час от твойти круши саставляват ранъта на Ганчувата свиня...(примирну 1/3) и да гажиш на тоз мискинин да ти даде 1/3 от свинята кат я заколи...Аку нище...ши мислим пак ко да прайм.
                        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                        Punto М2 1.2 SX 2000г.
                        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                          Lane Staley написа:
                          Neosi написа:
                          Виш са...Сичку туй е така, ама мисла, чи пък твойта круша навлиза низаконну в Ганчовиат двор. И той аку риши мое да земи топоря и да бастиса тея клони дет му улазят у територията. Дажи аку риши мое да се оплачи на кметя, чи твойта круша му зацапва дворат.Ама както разпраяш, той не го прай а събира крушити поганецат му с поганец. Можи да нъпрайш сленото - да сметаш ква час от твойти круши саставляват ранъта на Ганчувата свиня...(примирну 1/3) и да гажиш на тоз мискинин да ти даде 1/3 от свинята кат я заколи...Аку нище...ши мислим пак ко да прайм.
                          Их маа му старъ, другу сий дъ съ кунсолтиръш с интилигентин селянин Ша са уплачи на кметя ама друг път. Той кметя мой чувек...Аз чак ина третъ ни щъ. Саму задния бут ( десния ) и мозъкъ. Мозъкъ ми трябвъ за изследувателски цели.

Коментар

Обачи като иследвах правния мир найш ко устанувих? Ганчу нема право да къса крушити от клонити щото те са твои и са ино с дървоту, щото и то е твое. Обачи аку крушити му паднат у дворат доброволно, той придубива права връз тех съвсем законну. (ама туй ни му гу казвай, чи мое да загубими делуту) Що ма...ко ши го прайш тос мозак? Дан го при :D саждъш на Крисчу?
                            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                            Punto М2 1.2 SX 2000г.
                            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Princo написа:
                              Ади ади нъл си колега щи го дам за 50 лева ма ши имаш черпиш и е мъжленце ма оти внимавай чи мноу силен да не да напрай нещу на тфойта :D
                              А така..щи дам 50 леви и ена дамажана с джакова рикия. А тя мойта свинкя ена много палавка такваз - нибой ся. :D :D
                              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                              Punto М2 1.2 SX 2000г.
                              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                                Що ма...ко ши го прайш тос мозак? Дан го при :D саждъш на Крисчу?
                                Засига ни съм толкуз амбициозин, зъ мументъ саму нъ животнити пробвъм. Убачи мъ притиснява, чи приехъ многу забрани върху гинетикътъ. Сига тоз Иврупейски съюз многу ми спъвъ научнътъ дейнуст.

Коментар

Working...
                                X