Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спийк Бългериън, плийс...

Коментар

Immortal написа:
      Спийк Бългериън, плийс...
      Не става, компютър капалдъ...
      N.Y. State of Mind

Коментар

Добър ден уважаеми Господине,Позволете ми едно лирично отклонение преди да отговоря на поставения ми въпрос - Тираджиите са педерасти, франсетата са манафи, монтажните ни екипи са комбинация от двете. Ох, олекна ми.По същество. Намирам вашият въпрос за изключително интересен и Ви поздравявам за нетрадиционния, макар и леко опростенчески поглед към обсъждания проблем. Помоему ефектът на евристиката за достъпност би могъл да даде задоволително обяснение на проблема, предвид факта, че живеейки в "общество на прехода" вече 18 години в съзнанието на хората са се налочжили модели, показващи, че безпардонноста, наглостта и физическата сила водят до успех. В този смисъл наистина бихме могли да потърсим ефекта на евристиката за достъпност. Но, тук изпадаме в омагьосаният кръг Причина - Седствие.Не бих се съгласил, че допускам ФАГ особено имайки предвид, че аз не давам, а търся решение на проблема. Смятам, че тук нашите възгледи се разминават, като Вие, господине, не търсите истинските корени на проблема, дотолкова, доколкото по мое мнение, Евристиката за достъпност ни помага в оценката, но не и в извършването на самото действие. Оценката за наличие/отсъствие на последици би могла да мотивира дадено действие/бездействие, съгласен съм, но смятате ли, че тя е единствения мотив?
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
          Добър ден уважаеми Господине,Позволете ми едно лирично отклонение преди да отговоря на поставения ми въпрос - Тираджиите са педерасти, франсетата са манафи, монтажните ни екипи са комбинация от двете. Ох, олекна ми.По същество. Намирам вашият въпрос за изключително интересен и Ви поздравявам за нетрадиционния, макар и леко опростенчески поглед към обсъждания проблем. Помоему ефектът на евристиката за достъпност би могъл да даде задоволително обяснение на проблема, предвид факта, че живеейки в "общество на прехода" вече 18 години в съзнанието на хората са се налочжили модели, показващи, че безпардонноста, наглостта и физическата сила водят до успех. В този смисъл наистина бихме могли да потърсим ефекта на евристиката за достъпност. Но, тук изпадаме в омагьосаният кръг Причина - Седствие.Не бих се съгласил, че допускам ФАГ особено имайки предвид, че аз не давам, а търся решение на проблема. Смятам, че тук нашите възгледи се разминават, като Вие, господине, не търсите истинските корени на проблема, дотолкова, доколкото по мое мнение, Евристиката за достъпност ни помага в оценката, но не и в извършването на самото действие. Оценката за наличие/отсъствие на последици би могла да мотивира дадено действие/бездействие, съгласен съм, но смятате ли, че тя е единствения мотив?
          Добър ден Уважаеми Господине,Благодаря Ви за своевременния отговор, но за съжаление той не хвърля достатъчно светлина въху разглежданата в нашия диспут материя.С цялото ми уважение къв Вас и вашата професионална компетентност смея да твърдя, че продължавате в съжденията си да допускате фундаменталната атрибутивна грешка, което от своя страна насочва в погрешна посока развиваните от Вас тези. Какво имам в предвид?1. Твърде елементарно третирате влиянието на ефекта на евристиката за достъпност.2 .Твърдите че Вие не давате, а търсите решение на проблема? Мдааа...до някъде бих се съгласил, ако в съжденията си бяхте взели впредвид влиянието на социалнопсихичения феномен hindside. Но по необясними за мен и широката аудитория причини Вие не го правите.3.За да потвърдя правилността на моите съждения по разглежданата проблематика, твърдя че разглеждайки илюзите на личността в социума трябва да представим и много специфичния социалнопсихичен феномен - локус на контрол.Тук не бих могъл да пренебрегна и стереотипизацията на отделния индивид, с неговите опити за интегритет.Съгласете се, че стериотипизацията може да доведе до допускане на грешка в когнитивната оценка. Стереотипите съществуват не само заради истината, точността на репрезентацията на действителността, колкото заради оперативността на социалното познание. Може да се каже, че стереотипизацията изпълнява функциите на икономия или минимизация на когнитивните усилия.Що се касае до тираджиите, франсетата и монтажните Ви екипи, сигурно сте напълно прав и не бих си позволил да оспоря възгледите Ви! Но нищо не споменавате за майките на ръководството Ви?С най-исрени поздрави. :D :D :D
          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
          Punto М2 1.2 SX 2000г.
          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Каква е тази дискриминация в общуването? Тук има хора, които силно се затрудняват в асимилирането на дълбоко проникновеннето ви общуване! Или вие нещо като да се опитвате да подтиснете "софиянци"?
            Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
            --- в сърцето завинаги... ---
            Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Sandeto написа:
              Каква е тази дискриминация в общуването? Тук има хора, които силно се затрудняват в асимилирането на дълбоко проникновеннето ви общуване! Или вие нещо като да се опитвате да подтиснете "софиянци"?
              Защо дискриминация колега? Мисля, че с колегата Lane Staley водим един съвсем нормален диспут, на абсолютно разбираем за широката аудитория език, в който всеки може да се вкючи. Ето например какво мислите Вие за аналитико-синтетична дейност на човешкия мозък.? Поражда ли тя феномена hindside, или в пълна сила тук е в действие другия феномен - локус на контрол.?
              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
              Punto М2 1.2 SX 2000г.
              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                Lane Staley написа:
                Добър ден Уважаеми Господине,Благодаря Ви за своевременния отговор, но за съжаление той не хвърля достатъчно светлина въху разглежданата в нашия диспут материя.С цялото ми уважение къв Вас и вашата професионална компетентност смея да твърдя, че продължавате в съжденията си да допускате фундаменталната атрибутивна грешка, което от своя страна насочва в погрешна посока развиваните от Вас тези. Какво имам в предвид?1. Твърде елементарно третирате влиянието на ефекта на евристиката за достъпност.2 .Твърдите че Вие не давате, а търсите решение на проблема? Мдааа...до някъде бих се съгласил, ако в съжденията си бяхте взели впредвид влиянието на социалнопсихичения феномен hindside. Но по необясними за мен и широката аудитория причини Вие не го правите.3.За да потвърдя правилността на моите съждения по разглежданата проблематика, твърдя че разглеждайки илюзите на личността в социума трябва да представим и много специфичния социалнопсихичен феномен - локус на контрол.Тук не бих могъл да пренебрегна и стереотипизацията на отделния индивид, с неговите опити за интегритет.Съгласете се, че стериотипизацията може да доведе до допускане на грешка в когнитивната оценка. Стереотипите съществуват не само заради истината, точността на репрезентацията на действителността, колкото заради оперативността на социалното познание. Може да се каже, че стереотипизацията изпълнява функциите на икономия или минимизация на когнитивните усилия.Що се касае до тираджиите, франсетата и монтажните Ви екипи, сигурно сте напълно прав и не бих си позволил да оспоря възгледите Ви! Но нищо не споменавате за майките на ръководството Ви?С най-исрени поздрави. :D :D :D
                Господине, вашите аргументи са необорими. Или поне се явяват такива за моята скромна личност Признавам се за разбит по всички фронтове и символично вдигам ръката Ви, обявявайки Ви за победител в този така неравен спор. Продължаването на този спор би заприличало на епизода от Гаргантюа и Пантагрюел, част II, книга която не се съмнявам, че за ерудит като Вас е настолно четиво, в който Панюрж спори с високо ерудираният британец Таумаст.С най добри чуства!!!

Коментар

Франсоа Рабле действително е един от любимите ми автори колега,Ааааааааааа стига толгова че подивех :D :D :D С най-искрени уважения! :D
                  Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                  Punto М2 1.2 SX 2000г.
                  МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                    Франсоа Рабле действително е един от любимите ми автори колега,
                    Сериозно? Най-после един дето да го харесва. Много ме кефи, просто...

Коментар

Уважаеми господа,след дълъг и задълбочен прочит на изписаното от вас, реших, че и аз искам от цигарките, които пушите Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                      Bravo 1.6 16v

Коментар

chris написа:
                        Уважаеми господа,след дълъг и задълбочен прочит на изписаното от вас, реших, че и аз искам от цигарките, които пушите Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                        Уважаеми господине,предвид дългото Ви и необяснимо за нас отсъствие, което ние благородно, както подхожда на възвишени хора като нас, ще извиним, с прискърбие трябва да Ви съобщим, че ще се наложи да изчакате следващата партида. Дотогава надяваме се, ще може да намерите смислено и приемливо обяснения на въпроса Защо, мама му стара, газта ми винаги свършва в голямото задръстване на световара на алея Яворов и Драган Цанков?

Коментар

Lane Staley написа:
                          ... Дотогава надяваме се, ще може да намерите смислено и приемливо обяснения на въпроса Защо, мама му стара, газта ми винаги свършва в голямото задръстване на световара на алея Яворов и Драган Цанков?
                          Ммм де да знам... селска му ралта :P
                          Bravo 1.6 16v

Коментар

Хич ние селска да ти кажа. С магариту таквоз нещу никги не ми сай случвалу

Коментар

Ма ти не мога да резбера са кво праиш още тука и пишеш глупости... петък вечер е... няма ли да товарите празните буркани и да тръгвате...
                              Bravo 1.6 16v

Коментар

Тц, няма. Тъз седмицъ ша си стоим туканка, у градо. Щяло да вали, не мое се копа, нема смисъл да си одим на село. Ама сига мисля да сляза ду мазету, да изфърля ланшната зеливъ чурбъ.Аре със здраве.

Коментар

Working...
                                X