Спийк Бългериън, плийс...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Добър ден уважаеми Господине,Позволете ми едно лирично отклонение преди да отговоря на поставения ми въпрос - Тираджиите са педерасти, франсетата са манафи, монтажните ни екипи са комбинация от двете. Ох, олекна ми.По същество. Намирам вашият въпрос за изключително интересен и Ви поздравявам за нетрадиционния, макар и леко опростенчески поглед към обсъждания проблем. Помоему ефектът на евристиката за достъпност би могъл да даде задоволително обяснение на проблема, предвид факта, че живеейки в "общество на прехода" вече 18 години в съзнанието на хората са се налочжили модели, показващи, че безпардонноста, наглостта и физическата сила водят до успех. В този смисъл наистина бихме могли да потърсим ефекта на евристиката за достъпност. Но, тук изпадаме в омагьосаният кръг Причина - Седствие.Не бих се съгласил, че допускам ФАГ особено имайки предвид, че аз не давам, а търся решение на проблема. Смятам, че тук нашите възгледи се разминават, като Вие, господине, не търсите истинските корени на проблема, дотолкова, доколкото по мое мнение, Евристиката за достъпност ни помага в оценката, но не и в извършването на самото действие. Оценката за наличие/отсъствие на последици би могла да мотивира дадено действие/бездействие, съгласен съм, но смятате ли, че тя е единствения мотив?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Добър ден уважаеми Господине,Позволете ми едно лирично отклонение преди да отговоря на поставения ми въпрос - Тираджиите са педерасти, франсетата са манафи, монтажните ни екипи са комбинация от двете. Ох, олекна ми.По същество. Намирам вашият въпрос за изключително интересен и Ви поздравявам за нетрадиционния, макар и леко опростенчески поглед към обсъждания проблем. Помоему ефектът на евристиката за достъпност би могъл да даде задоволително обяснение на проблема, предвид факта, че живеейки в "общество на прехода" вече 18 години в съзнанието на хората са се налочжили модели, показващи, че безпардонноста, наглостта и физическата сила водят до успех. В този смисъл наистина бихме могли да потърсим ефекта на евристиката за достъпност. Но, тук изпадаме в омагьосаният кръг Причина - Седствие.Не бих се съгласил, че допускам ФАГ особено имайки предвид, че аз не давам, а търся решение на проблема. Смятам, че тук нашите възгледи се разминават, като Вие, господине, не търсите истинските корени на проблема, дотолкова, доколкото по мое мнение, Евристиката за достъпност ни помага в оценката, но не и в извършването на самото действие. Оценката за наличие/отсъствие на последици би могла да мотивира дадено действие/бездействие, съгласен съм, но смятате ли, че тя е единствения мотив?Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Sandeto написа:Каква е тази дискриминация в общуването? Тук има хора, които силно се затрудняват в асимилирането на дълбоко проникновеннето ви общуване! Или вие нещо като да се опитвате да подтиснете "софиянци"?Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Neosi написа:Lane Staley написа:Добър ден уважаеми Господине,Позволете ми едно лирично отклонение преди да отговоря на поставения ми въпрос - Тираджиите са педерасти, франсетата са манафи, монтажните ни екипи са комбинация от двете. Ох, олекна ми.По същество. Намирам вашият въпрос за изключително интересен и Ви поздравявам за нетрадиционния, макар и леко опростенчески поглед към обсъждания проблем. Помоему ефектът на евристиката за достъпност би могъл да даде задоволително обяснение на проблема, предвид факта, че живеейки в "общество на прехода" вече 18 години в съзнанието на хората са се налочжили модели, показващи, че безпардонноста, наглостта и физическата сила водят до успех. В този смисъл наистина бихме могли да потърсим ефекта на евристиката за достъпност. Но, тук изпадаме в омагьосаният кръг Причина - Седствие.Не бих се съгласил, че допускам ФАГ особено имайки предвид, че аз не давам, а търся решение на проблема. Смятам, че тук нашите възгледи се разминават, като Вие, господине, не търсите истинските корени на проблема, дотолкова, доколкото по мое мнение, Евристиката за достъпност ни помага в оценката, но не и в извършването на самото действие. Оценката за наличие/отсъствие на последици би могла да мотивира дадено действие/бездействие, съгласен съм, но смятате ли, че тя е единствения мотив?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
chris написа:Уважаеми господа,след дълъг и задълбочен прочит на изписаното от вас, реших, че и аз искам от цигарките, които пушите Yellow_Flash_Colorz_PDT_08like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар