Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sachma написа:
    Айде айде ся...я кажете кво става в Сухата река
    Скоро не съм одил, ама ма викат данъчните.. :DДанби да е протекла вода у сухата ряка?
    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
    Punto М2 1.2 SX 2000г.
    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
      sachma написа:
      Скоро не съм одил
      Що, да не ти е далечко? :D
      N.Y. State of Mind

Коментар

Neosi написа:
        sachma написа:
        Скоро не съм одил, ама ма викат данъчните.. :DДанби да е протекла вода у сухата ряка?
        Що пък в Сухата река???
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
          ...Що пък в Сухата река???
          Някакъв непонятен хумор извира тук... :D Друго си е Югозападния в Добрич!
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

blagun написа:
            Neosi написа:
            sachma написа:
            Що пък в Сухата река???
            Щото там ми е адреса по ЛК, а живея в село Симеоново :D :D
            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
            Punto М2 1.2 SX 2000г.
            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
              Vladim написа:
              Neosi написа:
              Я обясни на селянете за кво иде реч? :D
              Който търси - намира! :D
              Нема...и Гогле не кажува нищо по въпроса...ама Lane Staley мое да знай нещо по вапросат. Кажи бе дивак??? :D :D :D (Ма кви думи знам а? Гогле!!!)
              Уважаеми Господине/Госпожо,криещ се зад псевдонима Neosi, предвид факта, че нашите разговори предизвикват възмущение сред по-изисканите и духовно извисени потребители на форума,предлагам нова тема:Адлер, комплекс за непълноценност, компенсация. Надявам се, че ще успеете да надмогнете селския си натюрел и ще се включите в евентуален диспут по темата.С уважение,ПетърХа да видим знаеш ли женския род на думата диспут?
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                Neosi написа:
                Vladim написа:
                Neosi написа:
                Я обясни на селянете за кво иде реч? :D
                Който търси - намира! :D
                Нема...и Гогле не кажува нищо по въпроса...ама Lane Staley мое да знай нещо по вапросат. Кажи бе дивак??? :D :D :D (Ма кви думи знам а? Гогле!!!)
                Уважаеми Господине/Госпожо,криещ се зад псевдонима Neosi, предвид факта, че нашите разговори предизвикват възмущение сред по-изисканите и духовно извисени потребители на форума,предлагам нова тема:Адлер, комплекс за непълноценност, компенсация. Надявам се, че ще успеете да надмогнете селския си натюрел и ще се включите в евентуален диспут по темата.С уважение,ПетърХа да видим знаеш ли женския род на думата диспут?
                Господин съм.Включвам се в диспутът, а и женския род го знам :D :D :D
                Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                Punto М2 1.2 SX 2000г.
                МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                  Радвам се, че приемаш. Не го знаеш, само така си мислиш. Женският род на диспут е ... дискусия

Коментар

Lane Staley написа:
                    Neosi написа:
                    Радвам се, че приемаш. Не го знаеш, само така си мислиш. Женският род на диспут е ... дискусия
                    Хаххаха ми с тва мръсно подсъзнание, което имам.... :D :D
                    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                    Punto М2 1.2 SX 2000г.
                    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Смятате ли Вие, Господине,че начинът по който водачите на МПС в България, в частност София, управляват своите превозни средства би могъл да се характеризира като "свръхкомпенсация"? Ако приемете едно такова твърдение, то индиректно бихте се съгласили с твърдението, че тази "свръхкомпенсация" изразена в агресивно поведение на пътя, незачитане на правилата на движение, както и на правата на другите участници в движението се дължи на на чуство за малоценност. Това от своя страна провокира няколко въпроса:а/ След като "свръхкомпенсацията" се изразява в сходно действие за множество индивиди, е ли "чуството за малоценност" предизвикано от сходни причини?б/ Ако отговорът на "а" е отрицателен, то каква е причината различни по произход причини на "чуството за малоценност" да предизвикват един и същ начин на свръхкомпенсация?

Коментар

Lane Staley написа:
                        Смятате ли Вие, Господине,че начинът по който водачите на МПС в България, в частност София, управляват своите превозни средства би могъл да се характеризира като "свръхкомпенсация"? Ако приемете едно такова твърдение, то индиректно бихте се съгласили с твърдението, че тази "свръхкомпенсация" изразена в агресивно поведение на пътя, незачитане на правилата на движение, както и на правата на другите участници в движението се дължи на на чуство за малоценност. Това от своя страна провокира няколко въпроса:а/ След като "свръхкомпенсацията" се изразява в сходно действие за множество индивиди, е ли "чуството за малоценност" предизвикано от сходни причини?б/ Ако отговорът на "а" е отрицателен, то каква е причината различни по произход причини на "чуството за малоценност" да предизвикват един и същ начин на свръхкомпенсация?
                        Дълбоко уважаеми Господине,Четейки Вашите резонни въпроси, вниквайкви дълбоко в общочовешкия смисъл, който те визират, считам, че те касаят мотивацията на отделния индивид, която в случая обаче е индиферентна към разглежданите от Вас проблеми.В тази връзка бих желал да отбележа, че:1.Взаимодействието, общуването между хората се разгръща от действието на т.нар. защитни механизми. Това произтича предимно поради факта, че човек иска да се самооценява в позитиван план и процесът на взаимодействие винаги определя самооценката, т.е човек иска да се представи в позитивна светлина. Самооценката е предопределено от бимодалността. Бимодалността на човека се изразява в способността му да съотнася обективната реалност със субективната реалност (рефлексия и саморефлексия-не се съмнявам, че сте наясно с проблема "Бимодалност.). Позитивната самооценка се гради на желанието да се представи човек в конструктивна светлина. Това произтича от бягството от тревожността и стреса. Друго обяснение на защитните мехнизми се гради въз основа на психоанализата и его-защитите.2.Един от аспектите на общуването е перцептивната страна. Когато си взаимодействаме с някой той е не само изпълнител на роля, но и личност с индивидуални характеристики. Търсят се причини за нашите и на другите постъпки, понякога се намират, а може и да са грешни. Това е абсолютно атрибутивен процес. Тук се губи много информация, ако атрибуцията е погрешна. Причини за погрешна атрибуция: категоризация - при възприемането на социални обекти се влияем от опита, към коя когнитивна категория да отнесем обекта. При категоризация обекта
                        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                        Punto М2 1.2 SX 2000г.
                        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Ха честит Рожден ден на колегата Vladim, бре!!! Ако не беше той, таз тема нямаше да превтаса до тез висини... Да ни е жив и здрав, много успехи... и Слави да му вдигне заплата!
                          Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                          --- в сърцето завинаги... ---
                          Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Sandeto написа:
                            Ха честит Рожден ден на колегата Vladim, бре!!! Ако не беше той, таз тема нямаше да превтаса до тез висини... Да ни е жив и здрав, много успехи... и Слави да му вдигне заплата!
                            Оооо много здраве и щастие!Жив и здрав колега.
                            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                            Punto М2 1.2 SX 2000г.
                            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Много здраве, щастие и успехи и от мен.Neosi, ще отговоря, но след малко, че тък се закъчи едно нещо....

Коментар

Lane Staley написа:
                                Много здраве, щастие и успехи и от мен.Neosi, ще отговоря, но след малко, че тък се закъчи едно нещо....
                                Ай дубре, аз ше ида да приберъ свинята, че завале
                                Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                                Punto М2 1.2 SX 2000г.
                                МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Working...
                                X