Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ба ко ти пука мой съм от селуууу ма живея у граду оти ке се чеупим а ? :D:D:D
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Lane Staley написа:
      ААаааа, само краката мия. Тий игиена лий, как му думати ни знам, ама то е бошлаф работъ, от мен дъ знайш. Крис, туй нещо дъл можи да пруследи комбайната по номера и?
      Виж са ма...фъргаш ГСМ-ата у кочинята и са меташ връз комбайната...жънеш, жънеш и посли фащаш некоя буля и й ожънваш и нейната нивичка, ама сал гиледай тя да нема ГСМ-а, да не доди мъжо й с гегата и да ти отпори пърдухеля :D :D
      Brava 1.6 16v ELX 2001г.
      Punto М2 1.2 SX 2000г.
      МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Виж са, аз ни съм такъв чувек. Мен плътскуту ни мъ вълнува чак толкуз ногу. Аз съм чувек на Духъ, аку мъ разбираш кво искам дъ кажа. То в тоз кумерсиален свят малку устанахме ний, хората дет циним духовнуту. Прублемъ иди оттам, чи у тий загубину селу няма къде чувек да иди на тиатро, на оперъ. Някуй кунцерт. И разбираш ли ти моятъ тръгедия? Пуради липсътъ на културен живот у тоз пущинак, съм принуден дъ запълвам тъз празнина с гледъни на порну. Разбираш ли как се раздира душата ми дукату гледам? Ама кво да правя? Страдам и гледам, гледам и страдам...
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
          Виж са, аз ни съм такъв чувек. Мен плътскуту ни мъ вълнува чак толкуз ногу. Аз съм чувек на Духъ, аку мъ разбираш кво искам дъ кажа. То в тоз кумерсиален свят малку устанахме ний, хората дет циним духовнуту. Прублемъ иди оттам, чи у тий загубину селу няма къде чувек да иди на тиатро, на оперъ. Някуй кунцерт. И разбираш ли ти моятъ тръгедия? Пуради липсътъ на културен живот у тоз пущинак, съм принуден дъ запълвам тъз празнина с гледъни на порну. Разбираш ли как се раздира душата ми дукату гледам? Ама кво да правя? Страдам и гледам, гледам и страдам...
          Мчи удари едан пърцуца и ш’са опраиш...Малко ти е алкохолът.
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Lane Staley написа:
            Въх....ти си кат един същинский Далай Лама бря. :D :D Големо страданьие ...голема мъкааа...Ама ади...кат додиш у столисата да ми са збаждажаш и ща водя на симфоничен консерт, а мое и на балет. :D :D
            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
            Punto М2 1.2 SX 2000г.
            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Ламата ни ми гу фали ти негу. Ам туй е дълга тема, друг път ши я разнищшим. На сифоничен ми са оди, ама на бълет май нищъ да одя. Те там ини таквиз... скачат насам-натам, мъжети фъргат жинити - то пък и ини жини... слабииии, бледиии. На оперътъ друга рабутъ, там жините барем са жини. Саму кат я видиш и разбиръш, чи мож ти окопа 3 ара за пулвин час.А, га ти досъ на гости, нъл няма са събувам кат улазям у вас?

Коментар

Lane Staley написа:
                Ламата ни ми гу фали ти негу. Ам туй е дълга тема, друг път ши я разнищшим. На сифоничен ми са оди, ама на бълет май нищъ да одя. Те там ини таквиз... скачат насам-натам, мъжети фъргат жинити - то пък и ини жини... слабииии, бледиии. На оперътъ друга рабутъ, там жините барем са жини. Саму кат я видиш и разбиръш, чи мож ти окопа 3 ара за пулвин час.А, га ти досъ на гости, нъл няма са събувам кат улазям у вас?
                Бухахахахахаха...малейййййй изрод :D :D :D Няма събуваш кат улазяш, оти мое да измреме откъм смрад...ма то па ся кат са замисла, нъл речи чи си замиваш краката сека седмиса!? :D :DСя кат са замисла, знайш ли дей онуй говядо Крис...данби да мъдри некой друг пруект, та да ма вкарва у приключение тоя сирсем ньеден.? :D :D Мое и него да го водим на опера малко да са ограмоти
                Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                Punto М2 1.2 SX 2000г.
                МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                  Lane Staley написа:
                  Бухахахахахаха...малейййййй изрод :D :D :D Няма събуваш кат улазяш, оти мое да измреме откъм смрад...ма то па ся кат са замисла, нъл речи чи си замиваш краката сека седмиса!? :D :DСя кат са замисла, знайш ли дей онуй говядо Крис...данби да мъдри некой друг пруект, та да ма вкарва у приключение тоя сирсем ньеден.? :D :D Мое и него да го водим на опера малко да са ограмоти
                  Аз за него имам теория. Да ти кажа под сурдинка, подозирам че Крис е пъдаря от съседнуту селу. Скийш ли как пиши само от времи на времи? Туй е щот те там на къра им пускат нетя от дъжд на вятър. И що ни си даде тилифоня да гу видим на тъз пруграма къдей и како прай? А?

Коментар

Май е баш така...пъдаря ще да е..а тука ми са прай на баш софиянец... :DМа той речи чи интеренета му бил вирелес май а?...Явно му гу пущат само на празник.. :D
                    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                    Punto М2 1.2 SX 2000г.
                    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Бачи Кику... гледайте клипчето и продължете с лигнята!
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                        Бачи Кику... гледайте клипчето и продължете с лигнята!
                        Я обясни на селянете за кво иде реч? :D
                        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                        Punto М2 1.2 SX 2000г.
                        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                          Който търси - намира! :D
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                            Neosi написа:
                            Който търси - намира! :D
                            Нема...и Гогле не кажува нищо по въпроса...ама Lane Staley мое да знай нещо по вапросат. Кажи бе дивак??? :D :D :D (Ма кви думи знам а? Гогле!!!)
                            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                            Punto М2 1.2 SX 2000г.
                            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Айде айде ся...я кажете кво става в Сухата река
                              N.Y. State of Mind

Коментар

ОБИАВА:Копувам свиня майкя с поне три прасетя...ако не поне да е заплодена. Може и един нерез към майкята..
                                Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                                Punto М2 1.2 SX 2000г.
                                МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Working...
                                X