Ба ко ти пука мой съм от селуууу ма живея у граду оти ке се чеупим а ? :D:D:D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Lane Staley написа:ААаааа, само краката мия. Тий игиена лий, как му думати ни знам, ама то е бошлаф работъ, от мен дъ знайш. Крис, туй нещо дъл можи да пруследи комбайната по номера и?Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Виж са, аз ни съм такъв чувек. Мен плътскуту ни мъ вълнува чак толкуз ногу. Аз съм чувек на Духъ, аку мъ разбираш кво искам дъ кажа. То в тоз кумерсиален свят малку устанахме ний, хората дет циним духовнуту. Прублемъ иди оттам, чи у тий загубину селу няма къде чувек да иди на тиатро, на оперъ. Някуй кунцерт. И разбираш ли ти моятъ тръгедия? Пуради липсътъ на културен живот у тоз пущинак, съм принуден дъ запълвам тъз празнина с гледъни на порну. Разбираш ли как се раздира душата ми дукату гледам? Ама кво да правя? Страдам и гледам, гледам и страдам...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Виж са, аз ни съм такъв чувек. Мен плътскуту ни мъ вълнува чак толкуз ногу. Аз съм чувек на Духъ, аку мъ разбираш кво искам дъ кажа. То в тоз кумерсиален свят малку устанахме ний, хората дет циним духовнуту. Прублемъ иди оттам, чи у тий загубину селу няма къде чувек да иди на тиатро, на оперъ. Някуй кунцерт. И разбираш ли ти моятъ тръгедия? Пуради липсътъ на културен живот у тоз пущинак, съм принуден дъ запълвам тъз празнина с гледъни на порну. Разбираш ли как се раздира душата ми дукату гледам? Ама кво да правя? Страдам и гледам, гледам и страдам...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Lane Staley написа:Виж са, аз ни съм такъв чувек. Мен плътскуту ни мъ вълнува чак толкуз ногу. Аз съм чувек на Духъ, аку мъ разбираш кво искам дъ кажа. То в тоз кумерсиален свят малку устанахме ний, хората дет циним духовнуту. Прублемъ иди оттам, чи у тий загубину селу няма къде чувек да иди на тиатро, на оперъ. Някуй кунцерт. И разбираш ли ти моятъ тръгедия? Пуради липсътъ на културен живот у тоз пущинак, съм принуден дъ запълвам тъз празнина с гледъни на порну. Разбираш ли как се раздира душата ми дукату гледам? Ама кво да правя? Страдам и гледам, гледам и страдам...Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Ламата ни ми гу фали ти негу. Ам туй е дълга тема, друг път ши я разнищшим. На сифоничен ми са оди, ама на бълет май нищъ да одя. Те там ини таквиз... скачат насам-натам, мъжети фъргат жинити - то пък и ини жини... слабииии, бледиии. На оперътъ друга рабутъ, там жините барем са жини. Саму кат я видиш и разбиръш, чи мож ти окопа 3 ара за пулвин час.А, га ти досъ на гости, нъл няма са събувам кат улазям у вас?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Ламата ни ми гу фали ти негу. Ам туй е дълга тема, друг път ши я разнищшим. На сифоничен ми са оди, ама на бълет май нищъ да одя. Те там ини таквиз... скачат насам-натам, мъжети фъргат жинити - то пък и ини жини... слабииии, бледиии. На оперътъ друга рабутъ, там жините барем са жини. Саму кат я видиш и разбиръш, чи мож ти окопа 3 ара за пулвин час.А, га ти досъ на гости, нъл няма са събувам кат улазям у вас?Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Neosi написа:Lane Staley написа:Ламата ни ми гу фали ти негу. Ам туй е дълга тема, друг път ши я разнищшим. На сифоничен ми са оди, ама на бълет май нищъ да одя. Те там ини таквиз... скачат насам-натам, мъжети фъргат жинити - то пък и ини жини... слабииии, бледиии. На оперътъ друга рабутъ, там жините барем са жини. Саму кат я видиш и разбиръш, чи мож ти окопа 3 ара за пулвин час.А, га ти досъ на гости, нъл няма са събувам кат улазям у вас?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Vladim написа:Neosi написа:Я обясни на селянете за кво иде реч? :DBrava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар