Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ба, то туй гордост е за нас селтаци да ни викат уа. :D
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

chris написа:
      ПП: Привет селтаци, как е???
      Де изчезна бре? Дан падна у нужника? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ей сега Модераторът ще ви нацвъка зведздички в постовете, и ще пише отдолу с червени букви, защото е недопустимо използването на думи като "дееба". Поне на мен така ми се случи, като пуснах 1 виц, в който 3 пъти пишеше "е*ал" или нещо от сорта. Не думи към някой колега, а ВИЦ! Viva La Moderateur! (примерно)

Коментар

ogi28b написа:
          Ей сега Модераторът ще ви нацвъка зведздички в постовете, и ще пише отдолу с червени букви, защото е недопустимо използването на думи като "дееба". Поне на мен така ми се случи, като пуснах 1 виц, в който 3 пъти пишеше "е*ал" или нещо от сорта. Не думи към някой колега, а ВИЦ! Viva La Moderateur! (примерно)
          Ми кат нацвъка кво ся...прости сме си :D
          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
          Punto М2 1.2 SX 2000г.
          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Сакатеее лиии селтациииии П.П.: Относно колегата КупеС2, ако не бяхме почнали да се шегуваме, половината хора от форума щяха да се изпокарат и какво ще спечелим от това? Точно нищо! Наистина трябва да има една тема, в която човек може да напише каквото си поиска!Поздрави уеее
            Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

loop написа:
              Сакатеее лиии селтациииии П.П.: Относно колегата КупеС2, ако не бяхме почнали да се шегуваме, половината хора от форума щяха да се изпокарат и какво ще спечелим от това? Точно нищо! Наистина трябва да има една тема, в която човек може да напише каквото си поиска!Поздрави уеее
              Ама и ти си пъУен сеУяндур...де..ба! :D :D :D :D :D
              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
              Punto М2 1.2 SX 2000г.
              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                Ама и ти си пъУен сеУяндур...де..ба! :D :D :D :D :D
                Такаа си е бацее.. я си прав.. я съм горд с т’ва, сеш ли се, а ?

...E90..incoming..!!

Коментар

Убаво си горд...да имаш свиня-майкя, че една ми умре а? :D :D
                  Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                  Punto М2 1.2 SX 2000г.
                  МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                    Нема баце ... я у мойту селу неаме такоа

...E90..incoming..!!

Коментар

loop написа:
                      Neosi написа:
                      Нема баце ... я у мойту селу неаме такоа
                      Е па ква стока въдити бря, кат немаш свинье?
                      Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                      Punto М2 1.2 SX 2000г.
                      МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Lane Staley написа:
                        chris написа:
                        ПП: Привет селтаци, как е???
                        Де изчезна бре? Дан падна у нужника? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                        Тук съм бре, гледам ви сеира Не стига, че сте от село ами и кът 12 годишни се държите
                        Bravo 1.6 16v

Коментар

ogi28b написа:
                          Като каза звездички, та да разкажа един виц от нашия бит (селския ):Един човек имал две крави и решил да ги води на бик. Отишъл със сина си, пуснали кравите при бика и мъжът влязъл да пийне ракия със собственика на бика. Хлапето, нали му е интересно останали да гледа. По едно време нахълтва детето при мъжете и вика:- Тате, тате, бика нае*а бялата крава!!!! Бащата му казал:- Сине, не се говори така. Ще кажеш "Бика изненада бялата крава". Хайде бягай сега навън да видиш какво ще стане. ( Да не е бил модератор на сайта "Гусита и гъски" ?!?!?!? )Детето се позасрамило и пак излязло на двора. След малко влетяло отново и извикало:- Тате, тате, бика изненада черната крава!!!Бащата доволен казал:- Браво сине, и какво стана?- Ами пак нае*а бялата!!!!
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Аз го знам в малко по-друга разновидност... Та завели кравата баща и син на ТКЗС-арския бик, па бащата седнал да си пий ракийцата със пазача на ТКЗС-то... След около половин час, детето идва и вика:- Тате, тате... бика ни я ще нашта крава!!!Бащата замислено... - Ааа? Е що тъй бря?!Тук пазача се включва и разправя:- ’емчи той уморен бря... цял ден кравите в ТКЗС-то таковал... и ся ни му е до туй... ’ма то секо нещо си има чалъм, н’ъл знайш!!! - подсмихнал се доволно, станал, отишъл зад обора, набрал един "букет" коприва и нашибал добре бика по оназ му работа...Седнали те пак да пият ракийка и да мезят, като не минало и 5 минути и сина лети и вика:- Тати, тати, тати... гУтоо... страшна работа!!! Бика к’ът яхна кра’ата щеше да я разепи!!! На връщане към вкъщи бащата разправя на сина си:- ...ъъъ... и сине... таквоз... ти пред майка ти за номера с копривата недей разпраа много-много!!!- Щоо?- ’Ми к’ът пораснеш и се ожениш шъ разбереш!
                            Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                            --- в сърцето завинаги... ---
                            Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Хахахахаххах :D :D :D
                              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                              Punto М2 1.2 SX 2000г.
                              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

селяни, добър вечер
                                Fiat Punto S55 1.1
                                Fiat Forever!