Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Защо "като", след като...Колега, кажи какво да правим иначе? Тук на село скука - хоремага затворен, вчера валя и сега не може да се копае на нивата, а и ние сме ранобудни хора - нахранихме животите и сега трябва да убием малко време...
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
      Защо "като", след като...Колега, кажи какво да правим иначе? Тук на село скука - хоремага затворен, вчера валя и сега не може да се копае на нивата, а и ние сме ранобудни хора - нахранихме животите и сега трябва да убием малко време...
      Ами да поспрете да се държите като 12 годишни например.Нали претендираш че си кореняк.Стой си на позицията.Модовете да спрат да гледат сеир ми да заключат темата защото ще завърши зле за всички.
      Колега, кажи какво да правим иначе?
      1 начин:Чисто български.Събирате се някъде и се смазвате от бой.2 начин:Заравяте томахавките,темата се затваря и всички са доволни и по живо по здраво всеки си гледа работата.

Коментар

Coupe_S2 написа:
        Lane Staley написа:
        Ами да поспрете да се държите като 12 годишни например.Нали претендираш че си кореняк.Стой си на позицията.Модовете да спрат да гледат сеир ми да заключат темата защото ще завърши зле за всички.
        Колега, кажи какво да правим иначе?
        1 начин:Чисто български.Събирате се някъде и се смазвате от бой.2 начин:Заравяте томахавките,темата се затваря и всички са доволни и по живо по здраво всеки си гледа работата.
        1. Явно не си чел достатъчно добре. Аз не съм кореняк. Поне не кореняк софиянец 2. Ако не си разбрал, от поне 10 страници се майтапим. И не виждам защо смяташ, че боят е чисто български начин на решаване на проблеми?Какво има да завършва зле? При положение, че аз, човек който до 14тата си година е живял в град с 5000 души население, хранил съм прасета, кокошки и какво ли не, се майтапя и не се засягам, не виждам какво има да завършва зле?

Коментар

Coupe_S2Колега, ти разбрал недоразбрал, се включваш ни в клин ни в ръкав, а ние от 10 страници както ти каза колегата се майтапим. Разбирам, че искаш и ти да кажеш нещо, но прочети първо, а ако не разбираш от майтап, това вече е друг въпрос. А и призива за затваряне на темата се изтърка отдавна. :D
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Луди ли сте? Последно темата нямаше 8 страници и се казваше друго яче, а сега станали 34 страници спам.Както казва един известен господин:"Не ме занимавай с глупости, колега!"Бам върху: "Спрете да наблюдавате тази тема за отговори"
            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
              Луди ли сте? Последно темата нямаше 8 страници и се казваше друго яче, а сега станали 34 страници спам.Както казва един известен господин:"Не ме занимавай с глупости, колега!"Бам върху: "Спрете да наблюдавате тази тема за отговори"
              Съгласен.И исках да кажа че този форум ми се стори с по-свестни хора от тези от Пежо или Фолксваген но явно съм сбъркал.

Коментар

Coupe_S2 написа:
                niko_ymn написа:
                Съгласен.И исках да кажа че този форум ми се стори с по-свестни хора от тези от Пежо или Фолксваген но явно съм сбъркал.
                Първо защо в думите ти се долавя нащо като обида към нас? Ние да сме те засегнали с нещо? Свестните хора умеят да се шегуват - или както казва Хашек - Добре възпитаният и културен човек може да чете всичко. Свесни хорта познавам и с Пежо, и с Фолксваген и с Москвич. Аз например страшно се смях на някои от последните постове на колегите - нека има малко хумор, кое му е лошото?Или да се чустваме виновни, че в момента всичко по колите ни е в ред и не ни се налага да четем постоянно техническата секция на сайта?

Коментар

Coupe_S2 написа:
                  niko_ymn написа:
                  И от кое си извади такива кардинални заключения?От това че хората са решили да "изпуснат парата" в една тема и да си пишат на воля каквото им дойде.Познаваш ли лично повечето от хората тук,за които така се произнесе че не са свестни?

Коментар

Колега Coupe_S2, само ще ти кажа, че на този форум точно това му липсва - спам и простотии. И правилно си го казал, но баш в това е проблема според мен - тук хората наистина са по-свестни от останалите авто-форуми, а винаги има нужда от малко хумор и простащина за разведряване не опстановката. ПП: Привет селтаци, как е???
                    Bravo 1.6 16v

Коментар

Как да е... ей на - на Ганчу от долната маала неска му избягала ина кузъ. Сига с юрнаа да я търсят, ама де ти... Иначе биваме да ти кажа - доматите са зачервиа, скору ша има за сълаткъ, кайсиите и те дубре върят. Аку ни ги обрулят лапитиите ши има и за апване, и ракийка да сварим. То да ти кажа и лапитии ни утснахъ, има ино-две дица ама те повичи сидят у кръчмата, и ногу-ногу ни ни брулят дръвчетъта...Ми ти как си там, у градо? Чувъм данъците ви по-ниски ша са? Чи то куй тъй, да земъ и аз да дода там да живейь?

Коментар

Хахахаха, а уе ей, и ко са оказа ся, според накои колеги, чи всинца сми еднакво прости :D Дет са вика двама са карат, трети най-тъпо са изказа :DCoupe_S2, нищо лично - зъз за зъб, империята отвръща на удара. Пък сми мноо селяни - голяаа империя :D
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Coupe_S2 написа:
                          niko_ymn написа:
                          Отпусни си душицата братле...носи си новите дрехи :D
                          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                          Punto М2 1.2 SX 2000г.
                          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Lane Staley написа:
                            Как да е... ей на - на Ганчу от долната маала неска му избягала ина кузъ. Сига с юрнаа да я търсят, ама де ти... Иначе биваме да ти кажа - доматите са зачервиа, скору ша има за сълаткъ, кайсиите и те дубре върят. Аку ни ги обрулят лапитиите ши има и за апване, и ракийка да сварим. То да ти кажа и лапитии ни утснахъ, има ино-две дица ама те повичи сидят у кръчмата, и ногу-ногу ни ни брулят дръвчетъта...Ми ти как си там, у градо? Чувъм данъците ви по-ниски ша са? Чи то куй тъй, да земъ и аз да дода там да живейь?
                            Копувам ено яре дееба...Я питай тоз Ганчу нема ли стока за прудаване! :D
                            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                            Punto М2 1.2 SX 2000г.
                            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

chris написа:
                              ПП: Привет селтаци, как е???
                              Умре ми една свиня майкя *****...
                              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                              Punto М2 1.2 SX 2000г.
                              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

chris написа:
                                ПП: Привет селтаци, как е???
                                -сеа ша те анатемосат грозно-направо ги дръпна за брадата... :D :D :D

Коментар

Working...
                                X