Защо "като", след като...Колега, кажи какво да правим иначе? Тук на село скука - хоремага затворен, вчера валя и сега не може да се копае на нивата, а и ние сме ранобудни хора - нахранихме животите и сега трябва да убием малко време...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Lane Staley написа:Защо "като", след като...Колега, кажи какво да правим иначе? Тук на село скука - хоремага затворен, вчера валя и сега не може да се копае на нивата, а и ние сме ранобудни хора - нахранихме животите и сега трябва да убием малко време...Колега, кажи какво да правим иначе?
Коментар
-
Coupe_S2 написа:Lane Staley написа:Защо "като", след като...Колега, кажи какво да правим иначе? Тук на село скука - хоремага затворен, вчера валя и сега не може да се копае на нивата, а и ние сме ранобудни хора - нахранихме животите и сега трябва да убием малко време...Колега, кажи какво да правим иначе?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Coupe_S2Колега, ти разбрал недоразбрал, се включваш ни в клин ни в ръкав, а ние от 10 страници както ти каза колегата се майтапим. Разбирам, че искаш и ти да кажеш нещо, но прочети първо, а ако не разбираш от майтап, това вече е друг въпрос. А и призива за затваряне на темата се изтърка отдавна. :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
niko_ymn написа:Луди ли сте? Последно темата нямаше 8 страници и се казваше друго яче, а сега станали 34 страници спам.Както казва един известен господин:"Не ме занимавай с глупости, колега!"Бам върху: "Спрете да наблюдавате тази тема за отговори"
Коментар
-
Coupe_S2 написа:niko_ymn написа:Луди ли сте? Последно темата нямаше 8 страници и се казваше друго яче, а сега станали 34 страници спам.Както казва един известен господин:"Не ме занимавай с глупости, колега!"Бам върху: "Спрете да наблюдавате тази тема за отговори"like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Coupe_S2 написа:niko_ymn написа:Луди ли сте? Последно темата нямаше 8 страници и се казваше друго яче, а сега станали 34 страници спам.Както казва един известен господин:"Не ме занимавай с глупости, колега!"Бам върху: "Спрете да наблюдавате тази тема за отговори"
Коментар
-
Колега Coupe_S2, само ще ти кажа, че на този форум точно това му липсва - спам и простотии. И правилно си го казал, но баш в това е проблема според мен - тук хората наистина са по-свестни от останалите авто-форуми, а винаги има нужда от малко хумор и простащина за разведряване не опстановката. ПП: Привет селтаци, как е???Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Как да е... ей на - на Ганчу от долната маала неска му избягала ина кузъ. Сига с юрнаа да я търсят, ама де ти... Иначе биваме да ти кажа - доматите са зачервиа, скору ша има за сълаткъ, кайсиите и те дубре върят. Аку ни ги обрулят лапитиите ши има и за апване, и ракийка да сварим. То да ти кажа и лапитии ни утснахъ, има ино-две дица ама те повичи сидят у кръчмата, и ногу-ногу ни ни брулят дръвчетъта...Ми ти как си там, у градо? Чувъм данъците ви по-ниски ша са? Чи то куй тъй, да земъ и аз да дода там да живейь?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Хахахаха, а уе ей, и ко са оказа ся, според накои колеги, чи всинца сми еднакво прости :D Дет са вика двама са карат, трети най-тъпо са изказа :DCoupe_S2, нищо лично - зъз за зъб, империята отвръща на удара. Пък сми мноо селяни - голяаа империя :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Coupe_S2 написа:niko_ymn написа:Луди ли сте? Последно темата нямаше 8 страници и се казваше друго яче, а сега станали 34 страници спам.Както казва един известен господин:"Не ме занимавай с глупости, колега!"Бам върху: "Спрете да наблюдавате тази тема за отговори"Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Lane Staley написа:Как да е... ей на - на Ганчу от долната маала неска му избягала ина кузъ. Сига с юрнаа да я търсят, ама де ти... Иначе биваме да ти кажа - доматите са зачервиа, скору ша има за сълаткъ, кайсиите и те дубре върят. Аку ни ги обрулят лапитиите ши има и за апване, и ракийка да сварим. То да ти кажа и лапитии ни утснахъ, има ино-две дица ама те повичи сидят у кръчмата, и ногу-ногу ни ни брулят дръвчетъта...Ми ти как си там, у градо? Чувъм данъците ви по-ниски ша са? Чи то куй тъй, да земъ и аз да дода там да живейь?Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар