Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

chris написа:
    loop написа:
    chris написа:
    ВО ти имаш ли да кажеш нещо по селския въпрос, че мноо спам стана, аз с тоя лооп не ща да говора
    И аз ни ща да говоря с тебе, ама треа трупам мнения !
    селянин
    я па тояя ... я съм си от селу и съм горТ с това !
    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

loop написа:
      chris написа:
      loop написа:
      chris написа:
      ВО ти имаш ли да кажеш нещо по селския въпрос, че мноо спам стана, аз с тоя лооп не ща да говора
      И аз ни ща да говоря с тебе, ама треа трупам мнения !
      селянин
      я па тояя ... я съм си от селу и съм горТ с това !
      ми сЕди си на селу тогава, що ми идваш в града да ми въриш по улиците и да ми ядеш хляба аааааааа :D
      Bravo 1.6 16v

Коментар

Шото съм пич брааааааааат

...E90..incoming..!!

Коментар

Айде за сички дет зеха отношение по темата и испйешъли за лооп http://vbox7.com/play:1d47e6b0
          Bravo 1.6 16v

Коментар

пък тоз чувиек loop-ито, май ми беши съсиедчи? тъй ли беше, кулиега? И що тъй са пудиграватие с различнити диалиекти?

Коментар

Вий съ пудигравати, ма аз ши кажа на кметъ да ни ви дава дърва тъз гудина. Да ви мръзнат трътките зимъскъ.
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

чи за ко пък са ми тез дръвье? ний тук в ларгото сми на парно от тиеца.

Коментар

ogi28b написа:
                  пък тоз чувиек loop-ито, май ми беши съсиедчи? тъй ли беше, кулиега? И що тъй са пудиграватие с различнити диалиекти?
                  22ри блок браат .. в Слатина браат

...E90..incoming..!!

Коментар

ми хай та водя утри вечир на буйана, дет са състизават рацерити с гоуфито, пък ша пийм по иднъ биръ? тъз тема що ни са убидини с другата спам-тема?

Коментар

ogi28b написа:
                      ми хай та водя утри вечир на буйана, дет са състизават рацерити с гоуфито, пък ша пийм по иднъ биръ? тъз тема що ни са убидини с другата спам-тема?
                      Ааа .. браат аз съм чувал, че тия гоуфове с РК отпред са 500+ коня, ни ща с тях

...E90..incoming..!!

Коментар

Ауууу ма вий сиелянити мноу рънобудни бйе Тйез питли ша въ ръсипът напрау
                        Bravo 1.6 16v

Коментар

Тая тема на к`во е заприличала, малииии.....

Коментар

ogi28b написа:
                            Neosi написа:
                            Човека не е казал "обикновен" или " необикновен" - казал е "софийски дришльо".
                            Е как да не е?? Аз ня’а си измислям ся... Ето: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...277#275277Ко значи туй обикнувьен софийски дришльо? Аз карам от тез фятити брава. Аз обикновен софийски дришльо ли съм, или съм по-спициален, кат карам от тез фяти?? Няа значении, никуй ни мои ма върни у селу! Думатито е тама. (Доматите са там, казано на великотърновски книжовен бг език). Давайте да изпреварим спам-темата по глупости!ред.: Сега ми просветна - може би като кажеш на някой софиянец думите от песента на незабравимите "хапсурт" - "софийски дришльо", сигурно това е върховната обида за хората не от софия, към тези от софия. Както в щатите си викат кучи син. За тези пък от софия, може би върховната обида към тези не от софия е нещо от сорта на "да те ( ) в селянина прос’ ". Дали е така?
                            Еййййййййй...прав си - ама и аз чел, недочел...Начи...аз сметам дека тия дето караме фияти сме най-чистокръвни обикновени софийски дришльовци. А тез дет се метат връз фирарита, ламборгини, мазератита са НЕобикновени софийски дришльовци.
                            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                            Punto М2 1.2 SX 2000г.
                            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

loop написа:
                              loop написа:
                              chris написа:
                              Ай не се прай бе, изгорел си с коллото по пъта за нивата!
                              яз баце нива неам, я си копам у морската, сеш’ ли се, а ?
                              Я мое живееем на село, ама през целата годинА се къпем без пАри у морето, а ааа .. каъи ми нешу, а?!
                              Къпеш съ без паре у морето...бухахха...ми ше се къпеш я, щот "баня" си виждал само у списанията.У село таквоз немати :D :D :D
                              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                              Punto М2 1.2 SX 2000г.
                              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Колеги всички без изключение се държите като селяни.Поспрете се малко.Егати и спама стана.Съвсем изтрещяхте.

Коментар

Working...
                                X