chris написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Lane Staley написа:Кой пък ще ни раздели? Не ми се вярва, свен един-двама колеги реагирали малко по-остро темата си беше готина - и като спор с аргументи и накрая като хумор. Чак змии и гущери... Аз понеже трябваше да защитавам гледната точка на кореняците, та имам едно въпросче: Преди малко ме засече едно варненско ауди. Тъкмо викам - Ей с’а ша му кажа аз на селянина... и то се оказа доста симпатична селянка. Та така, въпросът ми е - привлекателните елементи от противоположния пол подлежат ли на ругатни? И евентуално ако селяните ги пращате "да копат", селянките накъде се препоръчва да насочат активността си?Извинявам се, ако въпросът е глупав, но нали сега прохождам...А може и да съставим един "Наръчник на новоизлюпения софиянец"В знак на това, че за мен темата е майтап си променям подписа. Мир вам. И повече усмивки
Коментар
-
Тогава да ви питам, гледам кадърни момчета сте, така окомуш дет се вика.Моем ли да са напрай тъй чи га са прибират усцете уратнята да са утваря самъ? И сабахлян, ку мои да съ утваря пак самъ? Чи мноо мъ мързи секи ден дъ им утварям. Пууу, аман ви казвам...А, и знаити ли що стаа тйи чи Ниделчу дет е от от горната странъ кат земи да дои кравити и интернетя ми спира?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар