Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

евалата баца ти си от наще
    Bravo 1.6 16v

Коментар

Ама вече си живееем у Бургас баце и мииии мноъу дубрие
      Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Ей спамери, хората у космоса летят вие къде одите http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=27975

Коментар

loop написа:
          рускинити дойдоха лииииох котьооо
          Bravo 1.6 16v

Коментар

chris написа:
            ай на гажитътъъ ух на баткуууу http://vbox7.com/play:82c80722
            СА СА СА СА!! :D :D :D :D
            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
            Punto М2 1.2 SX 2000г.
            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

chris написа:
              loop написа:
              рускинити дойдоха лииииох котьооо
              Майтапа настрана, но нали знаеш, че рускините се броят -2 ( минус две ) бройки Я съм прост баце и си чекам шведките

...E90..incoming..!!

Коментар

LiGuru написа:
                Ей спамери, хората у космоса летят вие къде одите http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=27975
                Бацеее отиам да го купуам и го регвам с PK отпред, за да имам +150 коня

...E90..incoming..!!

Коментар

ай ноу ми бйеши приатну ама аз ша хода чи идна к*рва мъ чака да и праим харашо
                  Bravo 1.6 16v

Коментар

chris написа:
                    ТО при нас не останаааа.. сичку по софието оуде

...E90..incoming..!!

Коментар

chris написа:
                      Ухаааа
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Предлагам темата да се прекръсти на -> Софиянци с/у "Софиянци" ( Спам Тема )

...E90..incoming..!!

Коментар

Това май ще се превърне в най - дългата тема във форума... Изобщо не съм предполагал, че за един ден могат да се изпишат 20 страници, да се избълват толкова змии и гущери от всички (на каквито и да се делите)... и това само от едно "моя град".Има хора с много големи интереси от такива вражди... има хора, които целенасочено наливат масло в огъня "София-Провинция"... има хора, които се стемят да ни разделят по този начин... и тази тема доказва успехът им... припомнете си старата римска максима "Разделяй и владей" и се замислете.В карйна сметка нищо няма да се промени, колкото и да се плюнчим в тази тема... земята няма да спре да се върти, както и хората да мигрират.
                          M-Benz E 250 TD 150hp
                          M-Benz 200d 75 hp
                          Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Кой пък ще ни раздели? Не ми се вярва, свен един-двама колеги реагирали малко по-остро темата си беше готина - и като спор с аргументи и накрая като хумор. Чак змии и гущери... Аз понеже трябваше да защитавам гледната точка на кореняците, та имам едно въпросче: Преди малко ме засече едно варненско ауди. Тъкмо викам - Ей с’а ша му кажа аз на селянина... и то се оказа доста симпатична селянка. Та така, въпросът ми е - привлекателните елементи от противоположния пол подлежат ли на ругатни? И евентуално ако селяните ги пращате "да копат", селянките накъде се препоръчва да насочат активността си?Извинявам се, ако въпросът е глупав, но нали сега прохождам...А може и да съставим един "Наръчник на новоизлюпения софиянец"В знак на това, че за мен темата е майтап си променям подписа. Мир вам. И повече усмивки
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Не, селянките следва да се насочат да копат у нашата градина :D По-скоро взаимно да си прекопаме градинките, като се наблегне на дълбока оран в тяхната.
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Vladim написа:
                                yorik написа:
                                ...преди две-три седмици се видяхме с един приятел на бира и той отсече: "...връщам се в Пловдив, писна ми", а тук работеше в някакво министерство последните 6-7 години...та ни мина през акъла ( ’щото има и такава дума в Пловдив, макар че е турска) ако всички хора, които сме дошли в София да работим и живеем в столицата НИ, в един момент си намерят по-добри условия, независимо къде...как така наречените столичани ще запълнят работните си места и какъв ще е продукта като качество?????......а на Vladim мога да кажа само- пробвай се тези лафове да ги пуснеш на някой от хората, за които работиш и ти дават паричките за бензина - примерно на Слави, който разбрах че снимаш...........
                                Слави не ми е никакъв, ако обичаш не се изказвай по мой адрес без да си наясно! А що се отнася до Слави, той често се базика с това от, къде е и го прави с ирония в предаването си! Само глупавите хора се засягат май...
                                ...благодаря че ми обясни хумора на Слави, как не съм го забелязъл не знам... явно много разбираш от тези работи
                                Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

Working...
                                X