Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бе то стига и некой от моя отбор да мине.... сам много трудно се прави кръгова отбрана.

Коментар

Аз идвам.Ама от утре, става ли? Тъкмо тази вечер ще се вживея в ролята на кореняк....Ей с’а излизам да ги разритам тез провинциалисти... Ако видите синьо Браво да светка в най-дясната лента на Цариградско ПРАВЕТЕ ПЪЪЪЪЪТ
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ей, хора, просто ме разбихте с чехлите и събуването :D :D :D Вие сте луди! :D Но нека и аз се включа - това дали гостите се събуват или не го определят жените ни :D В нас в Русе гостите не се събуват щото майка си е навила на масрафа и чисти. Ама жена ми в София няма време да чисти всеки път и тук гостите се събуват... И наистина няма значение кой откъде е...Но темата за чехлите е убийствена Предложение за следваща тема: клозетни навици в София и провинцията!!!
        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Абе дали няма нещо като брошура как трябва да се държим в София. Да не се събуваме като ходим на гости, как се пресича улицата, като ходиш да хвърляш боклука как да си облечен и т.н. :D :D :D
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Ама много приятна темичка се заформи като гледам само колко хора са я посещавали, значи интересни ги пишем :D
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
              Абе дали няма нещо като брошура как трябва да се държим в София. Да не се събуваме като ходим на гости, как се пресича улицата, като ходиш да хвърляш боклука как да си облечен и т.н. :D :D :D
              Колега, rest assured, по въпроса се работи от група учени кореняци софиянци от Волуяк (или Волуек, е..а ли маа му)

Коментар

gantcho написа:
                Ей, хора, просто ме разбихте с чехлите и събуването :D :D :D Вие сте луди! :D Но нека и аз се включа - това дали гостите се събуват или не го определят жените ни :D В нас в Русе гостите не се събуват щото майка си е навила на масрафа и чисти. Ама жена ми в София няма време да чисти всеки път и тук гостите се събуват... И наистина няма значение кой откъде е...Но темата за чехлите е убийствена Предложение за следваща тема: клозетни навици в София и провинцията!!!
                E значи не случайно съм се насочил, като продължение на жизнения си път към Русе. Щом няма да се събувам значи мога нови чорапи да слагам без да ми се налага да ги хвърлям после....Арно..., арно

Коментар

LiGuru написа:
                  gantcho написа:
                  E значи не случайно съм се насочил, като продължение на жизнения си път към Русе. Щом няма да се събувам значи мога нови чорапи да слагам без да ми се налага да ги хвърлям после....Арно..., арно
                  Що натам, колега? Ти ся пък да не хукнеш по чорапи из улиците в Русе - само в нас :D

Коментар

style34 написа:
                    Vladim, понеже съм упорит селянин, няма да приема мнението, което лично според мен е много... тъпо. Нали, и аз като теб не искам да обиждам никой, просто мнение изказвам. Не съм дошъл у вас, че да съм на гости. Не чакам помощи от софиянци да живея. Работя и си плащам данъци като теб, така че аз съм роден в България и не съм на гости в който и да е град. И сега какво понеже видиш ли ти нарушавам спокойствието на "твоя" град, трябва да казваме на черното бяло и да кажем, че града е много чист и красив ли? Ами не е! И пак казвам бих се радвал да се махна завинаги от тук, само да имам такава възможност. И сега с голяма радост си ходя в Ямбол, когато имам възможност. Искам да попитам и теб с какво си повече от нас "селяните" като си роден тук? И какви права поражда този факт в София? Можеш да ходиш по облаците ли? Абе както казах за ваше съжаление къде ще си живеем не решавате вие. Sorry
                    Разбира се типично за "селяни" като тебе си твърдоглав! Разбира се, че града ще е мръсен, защото никой не пази чисто, ти също! Малцина са тези, които загасят фасовете в пепелниците. А и това, че си провинциалист, или селянин, защото си роден на село, наистина не може да се промени - доказваш го! Колкото и човек да е опитва да е толерантен, все ще се намери някой с тъпа упоротист да му се качи на главата! Хайде по-бързо си намирай друго място за живеене, а не в прахоляка!
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

yorik написа:
                      ...ами пробвай да идеш на море и да не се държиш като софиянец и всичко ще е ОК...п.с. ...или в който и да е друг град...
                      Честно казано с изродското отношение на повечето персонал по морето към ВСИЧКИ българи, почти ме е отказало да стъпвам на нашето черноморие. Какво означа да се държа "като софиянец"? Извинявай, но повечето коли с, които се правят простотии в града МИ са с несофийски регистрации! Съжалявам, но аз не идвам пред вас да си дъня тубата, да въртя на ръчна, или да пробам, колко шум вдига новият ми ауспух от пожарогасител. Мисля, че трябва да се опиташ с нещо друго да ме обориш.

Коментар

tomazo написа:
                        Владимее Владимеее ,как не те е срам ... Да перефразирам една българска поговорка : "дай му на провинциалиста тема и му гледай сеира " p.s. А тваа НДК-ато на Културата някой знае ли го де съ намирга ??? :D
                        За, кое да ме е срам?

Коментар

yorik написа:
                          ...преди две-три седмици се видяхме с един приятел на бира и той отсече: "...връщам се в Пловдив, писна ми", а тук работеше в някакво министерство последните 6-7 години...та ни мина през акъла ( ’щото има и такава дума в Пловдив, макар че е турска) ако всички хора, които сме дошли в София да работим и живеем в столицата НИ, в един момент си намерят по-добри условия, независимо къде...как така наречените столичани ще запълнят работните си места и какъв ще е продукта като качество?????......а на Vladim мога да кажа само- пробвай се тези лафове да ги пуснеш на някой от хората, за които работиш и ти дават паричките за бензина - примерно на Слави, който разбрах че снимаш...........
                          Слави не ми е никакъв, ако обичаш не се изказвай по мой адрес без да си наясно! А що се отнася до Слави, той често се базика с това от, къде е и го прави с ирония в предаването си! Само глупавите хора се засягат май...

Коментар

loop - на вашето море ходи цяла българия за по 1-2 седмици, а в софия идва цяла българия за.... колкото може повече, това е разликата. Не помня кой колега не газеше трамвайната линия, но го изпреварват баничарки със софийска регистрация, ама няма да казвам кой ги кара тези баничарки. колега style34 - в един пост питаше защо софиянци имали такова голямо самочувствие като са от тук. Като съм ходил насам-натам, а и в контактите ми с хора не от софия когато бях студент, съм установил че за много хора София е нещо висше, нещо свещено, едва ли не някои за това са родени - за да мигрират и да дойдат тук, да си търсят квартира, да я плащат, да работят някъде тук и всеки петък да си пътуват обратно. Много хора ще кажат "Това не се отнася за мен!". Може би затова софиянците имат голямо самочувствие - защото хората не-от-софия правят това място като нещо възвишено за тях. На едните от това им зависи живота, за тях едничката цел е да дойдат в софия, а другите просто са тук, затова казват "Аз съм от софия" , което е достатъчно за много от другите да им завидят. Тъй си го обисняам! Ето ви текста на една песничка, която знам от малък, не искам да обидя никой , ама ме кефи. Пък ако някой се разпознае в нея - негова си работа! Поздрави на всички, и нали знаете - Всички Обичаме ФИАТ ФОРУМ България, независимо дали сме селянье, гражданье, или сякакви прошляци.... Музика: Песента Феличита на Ал Бано и Ромина Пауър; Тект - народен:Селянчета, кой ви показа пътя към софия,селянчета, кой ви научи дънки да носите,селянчета, кой ви научи бири да пиете, селянчета, селянчета.... Абстрахирайте се от това кой от къде е и вникнете в текста и музиката... мнноооу яко! Дано да няма обидени!Знам и друга песничка, детска, сигурно и вие я знаете:Музиката е по детската песничка , не и знам името, ама ще се сетите; Текста е почти като на същата песничка, с леки корекцииЗа децата по земятанай- е хубаво когатоима гроздоваИ небето и земята и луната и звездите,всичко се въртииииПрипев:Гроздовата е за нас, тя е също и за васИ тогава всички ние, бодри весели пиянипеем песентааааВъв която се разказвакак децата по земятапият гроздоваИ небето и земята и луната и звездите,всичко се въртииииПрипев: (х2)

Коментар

А... и за последно, защото изписах доста и казах всичко, което исках да кажа, повече няма смисъл, циклим на едно място. Очевидно е, че сте мнозинство, това е ясно! Включиха се и такива, които не живеят в София, но все пак селските трябва да се подкрепят, така става и в мелето в дискотеката! Това за "селските" е шега! Кавички и още едни кавички, че сте много докачливи! В заключение мили мои коли по марка автомобил... бих обобщил, че повечето постове от по едно-две изречения и без никакво съдържание бяха написани именно от представители на вашият отбор! Това е доста показателно. Че дори и модератори неживеещи тук слязоха на ниско, много ниско ниво. Тази тема повече няма да я, чета, защото се цикли на едно място, а и някой се опитва да ме апострофира не до там успешно! Тази предпоследната думичка я вижте в речника, ако не ви е известна! А и забравих на края... София не е България, защото някой реши, че може би и това съм имал пред вид, ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО! Страхотни градове съм посещавал, не твърдя, че МОЯт град е най-невероятното нещо на света! България е красива страна със смотани политици. Затова мисля, че е време да си стиснем ръцете и да заровим томахавката! Аз подхванах темата, нека аз я приключа! И да не тръгваме в грешна посока, нека остане само един горещ спор! За трети път се извинявам!

Коментар

vladim, сега ако си изтриеш и подписа, те признавам (Знам че е казано в друг смисъл, майтап да става )

Коментар

Working...
                                X