Бе то стига и некой от моя отбор да мине.... сам много трудно се прави кръгова отбрана.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ей, хора, просто ме разбихте с чехлите и събуването :D :D :D Вие сте луди! :D Но нека и аз се включа - това дали гостите се събуват или не го определят жените ни :D В нас в Русе гостите не се събуват щото майка си е навила на масрафа и чисти. Ама жена ми в София няма време да чисти всеки път и тук гостите се събуват... И наистина няма значение кой откъде е...Но темата за чехлите е убийствена Предложение за следваща тема: клозетни навици в София и провинцията!!!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
style34 написа:Абе дали няма нещо като брошура как трябва да се държим в София. Да не се събуваме като ходим на гости, как се пресича улицата, като ходиш да хвърляш боклука как да си облечен и т.н. :D :D :DShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Ей, хора, просто ме разбихте с чехлите и събуването :D :D :D Вие сте луди! :D Но нека и аз се включа - това дали гостите се събуват или не го определят жените ни :D В нас в Русе гостите не се събуват щото майка си е навила на масрафа и чисти. Ама жена ми в София няма време да чисти всеки път и тук гостите се събуват... И наистина няма значение кой откъде е...Но темата за чехлите е убийствена Предложение за следваща тема: клозетни навици в София и провинцията!!!
Коментар
-
LiGuru написа:gantcho написа:Ей, хора, просто ме разбихте с чехлите и събуването :D :D :D Вие сте луди! :D Но нека и аз се включа - това дали гостите се събуват или не го определят жените ни :D В нас в Русе гостите не се събуват щото майка си е навила на масрафа и чисти. Ама жена ми в София няма време да чисти всеки път и тук гостите се събуват... И наистина няма значение кой откъде е...Но темата за чехлите е убийствена Предложение за следваща тема: клозетни навици в София и провинцията!!!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
style34 написа:Vladim, понеже съм упорит селянин, няма да приема мнението, което лично според мен е много... тъпо. Нали, и аз като теб не искам да обиждам никой, просто мнение изказвам. Не съм дошъл у вас, че да съм на гости. Не чакам помощи от софиянци да живея. Работя и си плащам данъци като теб, така че аз съм роден в България и не съм на гости в който и да е град. И сега какво понеже видиш ли ти нарушавам спокойствието на "твоя" град, трябва да казваме на черното бяло и да кажем, че града е много чист и красив ли? Ами не е! И пак казвам бих се радвал да се махна завинаги от тук, само да имам такава възможност. И сега с голяма радост си ходя в Ямбол, когато имам възможност. Искам да попитам и теб с какво си повече от нас "селяните" като си роден тук? И какви права поражда този факт в София? Можеш да ходиш по облаците ли? Абе както казах за ваше съжаление къде ще си живеем не решавате вие. SorryFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
yorik написа:...ами пробвай да идеш на море и да не се държиш като софиянец и всичко ще е ОК...п.с. ...или в който и да е друг град...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
yorik написа:...преди две-три седмици се видяхме с един приятел на бира и той отсече: "...връщам се в Пловдив, писна ми", а тук работеше в някакво министерство последните 6-7 години...та ни мина през акъла ( ’щото има и такава дума в Пловдив, макар че е турска) ако всички хора, които сме дошли в София да работим и живеем в столицата НИ, в един момент си намерят по-добри условия, независимо къде...как така наречените столичани ще запълнят работните си места и какъв ще е продукта като качество?????......а на Vladim мога да кажа само- пробвай се тези лафове да ги пуснеш на някой от хората, за които работиш и ти дават паричките за бензина - примерно на Слави, който разбрах че снимаш...........Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
loop - на вашето море ходи цяла българия за по 1-2 седмици, а в софия идва цяла българия за.... колкото може повече, това е разликата. Не помня кой колега не газеше трамвайната линия, но го изпреварват баничарки със софийска регистрация, ама няма да казвам кой ги кара тези баничарки. колега style34 - в един пост питаше защо софиянци имали такова голямо самочувствие като са от тук. Като съм ходил насам-натам, а и в контактите ми с хора не от софия когато бях студент, съм установил че за много хора София е нещо висше, нещо свещено, едва ли не някои за това са родени - за да мигрират и да дойдат тук, да си търсят квартира, да я плащат, да работят някъде тук и всеки петък да си пътуват обратно. Много хора ще кажат "Това не се отнася за мен!". Може би затова софиянците имат голямо самочувствие - защото хората не-от-софия правят това място като нещо възвишено за тях. На едните от това им зависи живота, за тях едничката цел е да дойдат в софия, а другите просто са тук, затова казват "Аз съм от софия" , което е достатъчно за много от другите да им завидят. Тъй си го обисняам! Ето ви текста на една песничка, която знам от малък, не искам да обидя никой , ама ме кефи. Пък ако някой се разпознае в нея - негова си работа! Поздрави на всички, и нали знаете - Всички Обичаме ФИАТ ФОРУМ България, независимо дали сме селянье, гражданье, или сякакви прошляци.... Музика: Песента Феличита на Ал Бано и Ромина Пауър; Тект - народен:Селянчета, кой ви показа пътя към софия,селянчета, кой ви научи дънки да носите,селянчета, кой ви научи бири да пиете, селянчета, селянчета.... Абстрахирайте се от това кой от къде е и вникнете в текста и музиката... мнноооу яко! Дано да няма обидени!Знам и друга песничка, детска, сигурно и вие я знаете:Музиката е по детската песничка , не и знам името, ама ще се сетите; Текста е почти като на същата песничка, с леки корекцииЗа децата по земятанай- е хубаво когатоима гроздоваИ небето и земята и луната и звездите,всичко се въртииииПрипев:Гроздовата е за нас, тя е също и за васИ тогава всички ние, бодри весели пиянипеем песентааааВъв която се разказвакак децата по земятапият гроздоваИ небето и земята и луната и звездите,всичко се въртииииПрипев: (х2)
Коментар
-
А... и за последно, защото изписах доста и казах всичко, което исках да кажа, повече няма смисъл, циклим на едно място. Очевидно е, че сте мнозинство, това е ясно! Включиха се и такива, които не живеят в София, но все пак селските трябва да се подкрепят, така става и в мелето в дискотеката! Това за "селските" е шега! Кавички и още едни кавички, че сте много докачливи! В заключение мили мои коли по марка автомобил... бих обобщил, че повечето постове от по едно-две изречения и без никакво съдържание бяха написани именно от представители на вашият отбор! Това е доста показателно. Че дори и модератори неживеещи тук слязоха на ниско, много ниско ниво. Тази тема повече няма да я, чета, защото се цикли на едно място, а и някой се опитва да ме апострофира не до там успешно! Тази предпоследната думичка я вижте в речника, ако не ви е известна! А и забравих на края... София не е България, защото някой реши, че може би и това съм имал пред вид, ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО! Страхотни градове съм посещавал, не твърдя, че МОЯт град е най-невероятното нещо на света! България е красива страна със смотани политици. Затова мисля, че е време да си стиснем ръцете и да заровим томахавката! Аз подхванах темата, нека аз я приключа! И да не тръгваме в грешна посока, нека остане само един горещ спор! За трети път се извинявам!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар