Ззззупер здрава тема!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
style34 написа:Така че с теб сме на едно мнение. Исках само да кажа, че хората са можещи и неможещи, но това в коя категория си няма нищо общо с факта къде си роден.
Коментар
-
За да продължим дискусията си ще кажа, че тук не съм съгласен с LiGuru. Как ще се държа на улицата, как ще дойда облечен на среща неформална с теб или на дискотека си е лично мой избор и това не зависи в кой град отивам на дискотека. Ако съм много селско облечен за твоя вкус или те излагам с поведението си - просто не излизай с мен. За това, че в провинцията взимат 500 лева и карат коли за 15000 - съм съгласен, че е тъпо, но и тук ги има такива "гъзари". Познавам ги. Родом от... СофияThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:За да продължим дискусията си ще кажа, че тук не съм съгласен с LiGuru. Как ще се държа на улицата, как ще дойда облечен на среща неформална с теб или на дискотека си е лично мой избор и това не зависи в кой град отивам на дискотека. Ако съм много селско облечен за твоя вкус или те излагам с поведението си - просто не излизай с мен. За това, че в провинцията взимат 500 лева и карат коли за 15000 - съм съгласен, че е тъпо, но и тук ги има такива "гъзари". Познавам ги. Родом от... Софияbatececo написа:Ooo, който влиза у нас се събува!!! А граждАньете родом от София нека си ходят в къщи с обувките, особено ако е валяло е много яко! Вуйна ми в Пловдив ме кара да се събувам ПРЕД ВЪНШНАТА ВРАТА! за да не нося мръсотия навътре... Ако му е неудобно, че му миришат краката е друг проблем...
Коментар
-
LiGuru написа:... аз примерно (вече го казах), ако бъда заставен да си сваля обувките и да ми се предложи чехъл поинт, бих се усмихнал къде ехидно, къде с огорчение и с нескрит укор ще обясня, че ТУК така не се прави, не е уместно да накараш човек да носи чужди чепици, чехли, калцуни или каквото и да е. ОК не ти се чисти след мен, еми не ме кани по дяволите.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
LiGuru написа:А и ако лъхам на комплексарщина, спокойно може да е така. Все пак не мязам на Робрът Де нироVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
snake написа:LiGuru написа:... аз примерно (вече го казах), ако бъда заставен да си сваля обувките и да ми се предложи чехъл поинт, бих се усмихнал къде ехидно, къде с огорчение и с нескрит укор ще обясня, че ТУК така не се прави, не е уместно да накараш човек да носи чужди чепици, чехли, калцуни или каквото и да е. ОК не ти се чисти след мен, еми не ме кани по дяволите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар