kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
А и влака не го използвам от много години. kiro_of_the_day , ти не разбра ли, че щом си роден в София имаш необясними качества, които никой друг не притежава - ходене по вода, превръщане на водата във вино и т.н.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:А и влака не го използвам от много години. kiro_of_the_day , ти не разбра ли, че щом си роден в София имаш необясними качества, които никой друг не притежава - ходене по вода, превръщане на водата във вино и т.н.
Коментар
-
snake написа:Както софиянци наричат без изключение всички живеещи след табелата, означаваща края на столицата, селяни, така и ние, щом подминем тази табела, си казваме "Ба’ти и кенефа. И хора живеят в него" Та те така...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Помня пожеланията колега, за което ти благодаря ако съм пропуснал. А относно софиянците дето наричат всички останали селяни, добре е, че не познаваш такива, но ги има и те са много. Има ги и в този форум.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Всеки път се заричам да не пиша повече, но се изнервям и пак почвам Колегата Vladim изглежда интелигентен човек по начина на писане, но как може с такова тесногръдство да поставя хората под общ знаменател. Аз се дразня също така от селските изпълнения и на софиянци и на "софиянци". Селянията ходи по хората, но хайде да не мерим откъде и защо идва тя. Нея просто си я има. И се вбесявам когато някой ме постави под общ знаменател с пернишкия/габровския/русенския/софийския и т. н. селтак с голф 2 GTI по джапанки, с мръсни нокти и смърдящ на пот, дето си хвърля торбата с картофени обелки от балкона.И не съм на гости в София щото тук си плащам данъците и тук имам апартамент. И няма да проумея, че съм на гости И не работя за 300-400 кинта а за много пъти повече. И не правя дъмпинг на заплатите щото заплатата ми е фиксирана от чуждо правителство.И не работя ниско квалифициран труд и много малко хора могат да работят моята работа.И въпреки това се кефя, че в личната ми карта пише месторождение Русе. Същото пише в картата на баща ми. Същото щеше да пише и в картите на дядо ми, прадядо ми, прапрадядо ми и т.н. ако бяха живи. Същото ще пише и в картата на сина ми защото нарочно пратих жена ми да го роди в Русе. Колегите Софиянци с главно "С" да разгледат картите на родителите си и бабите и дядовците си (ако са живи хората де) и да видят за себе си къде какво пише, мен не ме интересува И да се замислят, в крайна сметка, КАКВО ОТ ТОВА?Казвам всичко това за да разберат някои хора, че за човека се съди по човека, а не по произхода му. Останалото са ограничени клишета на слаби мозъчетаShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
LiGuru написа:snake написа:Както софиянци наричат без изключение всички живеещи след табелата, означаваща края на града, селяни, така и ние, щом подминем тази табела, си казваме "Ба’ти и кенефа. И хора живеят в него" Та те така...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Голям спор се завихри...Някой каза, че шофьорите с несофийска регистрация били неориентирани. Така си е. Как да си ориентиран когато влизаш в столицата и разбираш, че си чел нещо друго, но не и Закона за движение по пътищата? Виждаш чудеса като ляв завой от най-дясна лента, десен от най-лява; виждах как някой се изтъпанил в платното за надясно, но всъщност ще минава направо. И то си свети зелено, онзи стои и чака, зад него хората се нервят... Нормално е. Табели указващи как да се престроиш има на някои кръстовища, но са сложеи на 50 метра от тях, когато вече има колони и никой не те пуска...Странно е интелигентни хора да делят другите според произхода, а не според качествата.София е пълна с хора - софиянци и "софиянци", проблемът е че "човеците" са малко.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
LiGuru написа:..............
Коментар
-
gantcho написа:Всеки път се заричам да не пиша повече, но се изнервям и пак почвам Колегата Vladim изглежда интелигентен човек по начина на писане, но как може с такова тесногръдство да поставя хората под общ знаменател. Аз се дразня също така от селските изпълнения и на софиянци и на "софиянци". Селянията ходи по хората, но хайде да не мерим откъде и защо идва тя. Нея просто си я има. И се вбесявам когато някой ме постави под общ знаменател с пернишкия/габровския/русенския/софийския и т. н. селтак с голф 2 GTI по джапанки, с мръсни нокти и смърдящ на пот, дето си хвърля торбата с картофени обелки от балкона.И не съм на гости в София щото тук си плащам данъците и тук имам апартамент. И няма да проумея, че съм на гости И не работя за 300-400 кинта а за много пъти повече. И не правя дъмпинг на заплатите щото заплатата ми е фиксирана от чуждо правителство.И не работя ниско квалифициран труд и много малко хора могат да работят моята работа.И въпреки това се кефя, че в личната ми карта пише месторождение Русе. Същото пише в картата на баща ми. Същото щеше да пише и в картите на дядо ми, прадядо ми, прапрадядо ми и т.н. ако бяха живи. Същото ще пише и в картата на сина ми защото нарочно пратих жена ми да го роди в Русе. Колегите Софиянци с главно "С" да разгледат картите на родителите си и бабите и дядовците си (ако са живи хората де) и да видят за себе си къде какво пише, мен не ме интересува И да се замислят, в крайна сметка, КАКВО ОТ ТОВА?Казвам всичко това за да разберат някои хора, че за човека се съди по човека, а не по произхода му. Останалото са ограничени клишета на слаби мозъчета
Коментар
-
peho написа:LiGuru написа:..............
Коментар
-
Lane Staley"Голям спор се завихри...Някой каза, че шофьорите с несофийска регистрация били неориентирани."Как трябваше да отговоря на подобно твърдение ? "Няма по-нагли шофьори от тези със софийска регистрация" Когато ме плюят може би трябва да стоя и да гледам ?Иначе, както казва колегата gantcho"Казвам всичко това за да разберат някои хора, че за човека се съди по човека, а не по произхода му. Останалото са ограничени клишета на слаби мозъчета"Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар