Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софиянци с/у "Софиянци"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тука нещо разговорите станАха мноо сложни... ас съм прос и отивам да си спамим другаде!
    Bravo 1.6 16v

Коментар

chris написа:
      Тука нещо разговорите станАха мноо сложни... ас съм прос и отивам да си спамим другаде!
      :D :D :D
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

sachma написа:
        Neosi написа:
        КИМИ е прав!Тунела под Ламанша го построиха за 4-5 г. ако не се лъжа.Околовръстното го ровчат вече трета година и резултата е нулев.
        Чакай ся, бат Бойко още не се е налапал, кат се налапа, тогаз :DМежду другото, билетчето за градски транспорт скоро ше е левче, се си мисля колко ли пари е взел от тая работа. Ама от стара коза яре е той, след изборите го направи, че иначе можеше и да не стане кмет пак :D
        Абе...едва ли е само бат Бойко братко,Магастрала Хемус я прявят, поне откакто аз се помня..и кво??!Унггарците за 1г. дръпнаха магистрала през цялата държава с ринг около Будапеща, а ние ще правим 114 км от Тракия 3 години. Е тва ако не е кражбалък. А че бат Бойко, бат Сали и други батювци си лапкат а ние само, ама само псуваме - няма спор френд.
        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
        Punto М2 1.2 SX 2000г.
        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Айде писна мииииииииии! FIAT is NuMbEr 1.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

PASSARELLA написа:
            Никога броят на хората, високото потребление, развитият бизнес и стандарта на живот не са били икономически термини. Никога тези неща не са били в пряка взаимовръзка. Всъщност ако ще трябва да говорим икономически, бързите темпове с които София набъбва довежда до нарушаване на икономическото равновесие, до не ефективност на инфраструктурата, което не е предпоставка за добър бизнес. Всъщност прииждането на многото хора, които искат да работят тук, довежда до ниска ефективност на труда, имено защото инфраструктурата не функционира правилно. Не може едно стихиино явление като презаселването на София да облагодетелства икономиката в един град или в страната.
            Колега Пасарела( даже не знам дали да те наричам колега, все пак съм селяндур), без да съм икономист веднага ти казвам, че потреблението и бизнеса винаги са били и ще бъдат част от икономиката. Прииждането на много хора , които искат да работят тук, дори повишава чувствително ефективността на труда, тъй като конкуренцията е много по-голяма, оттам се повишава и квалификацията, която е пряко свързана с ефективността на труда.Така че тези твои разсъждения не могат да ме убедят внищо. Няколко поста по-рано предложих да се сложи край на този глупав спор, предлагам и сега, дано го прочетеш и се вразумиш.
            N.Y. State of Mind

Коментар

style34 написа:
              chris написа:
              :D :D :D
              Е сега ако не ни опукат модераторите ше черпя.
              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
              Punto М2 1.2 SX 2000г.
              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

style34 написа:
                Ами сега не мога да говоря за другите, аз работя от много скоро - около година и за този никакъв стаж съм си намерил добра работа, със заплата далеч от 300-400 лева. Все още не съм сигурен, че ще остана тук или другаде ще живея за напред, но всичко е въпрос на избор и какви ще са възможностите. Съгласен съм, че да мизерстваш с 300 лева и да стоиш тук само за да кажеш, че си в София е много тъпо и селско.
                -Е аз ти говоря за преди 7-8 годинки, тогава такива бяха заплатките и да ти кажа по се живееше. В София заплата под 1500 лв. не трябва да има. А иначе ти пожелавам да се развиеш и докажеш с работата си, пък нека си прост селяк.

Коментар

style34 написа:
                  Айде писна мииииииииии! FIAT is NuMbEr 1.
                  Добър интелектуален завършек, оспорващ селското в теб! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Добави и kOiTo Ni MrAzI dA gO dUhAи всичко ще е оК!

Коментар

sachma написа:
                    PASSARELLA написа:
                    Никога броят на хората, високото потребление, развитият бизнес и стандарта на живот не са били икономически термини. Никога тези неща не са били в пряка взаимовръзка. Всъщност ако ще трябва да говорим икономически, бързите темпове с които София набъбва довежда до нарушаване на икономическото равновесие, до не ефективност на инфраструктурата, което не е предпоставка за добър бизнес. Всъщност прииждането на многото хора, които искат да работят тук, довежда до ниска ефективност на труда, имено защото инфраструктурата не функционира правилно. Не може едно стихиино явление като презаселването на София да облагодетелства икономиката в един град или в страната.
                    Колега Пасарела( даже не знам дали да те наричам колега, все пак съм селяндур), без да съм икономист веднага ти казвам, че потреблението и бизнеса винаги са били и ще бъдат част от икономиката. Прииждането на много хора , които искат да работят тук, дори повишава чувствително ефективността на труда, тъй като конкуренцията е много по-голяма, оттам се повишава и квалификацията, която е пряко свързана с ефективността на труда.Така че тези твои разсъждения не могат да ме убедят внищо. Няколко поста по-рано предложих да се сложи край на този глупав спор, предлагам и сега, дано го прочетеш и се вразумиш.
                    И аз щях да го пиша това, но ме домързя. Благодаря sachma :D

Коментар

Господи! И такива хора имало...

Коментар

sachma написа:
                        Колега Пасарела( даже не знам дали да те наричам колега, все пак съм селяндур), без да съм икономист веднага ти казвам, че потреблението и бизнеса винаги са били и ще бъдат част от икономиката.
                        Без да коментирам пасарела, бих ти опонирал, като ти кажа че си бая далеч от истината за пазарен модел.

Коментар

Ко стаа пичови?
                          Bravo 1.6 16v

Коментар

Без да ти опонирам, би ли ми обяснил, какво точно е пазарен модел!?

Коментар

Утре пак затварят центъра ...ееееееееееееееее тва не е истина! току що казах по ТВ.
                              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                              Punto М2 1.2 SX 2000г.
                              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

chris написа:
                                Ко стаа пичови?
                                Чешем си езиците. пиши съ пичУви
                                N.Y. State of Mind

Коментар

Working...
                                X