Тука нещо разговорите станАха мноо сложни... ас съм прос и отивам да си спамим другаде!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sachma написа:Neosi написа:КИМИ е прав!Тунела под Ламанша го построиха за 4-5 г. ако не се лъжа.Околовръстното го ровчат вече трета година и резултата е нулев.Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
PASSARELLA написа:Никога броят на хората, високото потребление, развитият бизнес и стандарта на живот не са били икономически термини. Никога тези неща не са били в пряка взаимовръзка. Всъщност ако ще трябва да говорим икономически, бързите темпове с които София набъбва довежда до нарушаване на икономическото равновесие, до не ефективност на инфраструктурата, което не е предпоставка за добър бизнес. Всъщност прииждането на многото хора, които искат да работят тук, довежда до ниска ефективност на труда, имено защото инфраструктурата не функционира правилно. Не може едно стихиино явление като презаселването на София да облагодетелства икономиката в един град или в страната.N.Y. State of Mind
Коментар
-
style34 написа:Ами сега не мога да говоря за другите, аз работя от много скоро - около година и за този никакъв стаж съм си намерил добра работа, със заплата далеч от 300-400 лева. Все още не съм сигурен, че ще остана тук или другаде ще живея за напред, но всичко е въпрос на избор и какви ще са възможностите. Съгласен съм, че да мизерстваш с 300 лева и да стоиш тук само за да кажеш, че си в София е много тъпо и селско.
Коментар
-
sachma написа:PASSARELLA написа:Никога броят на хората, високото потребление, развитият бизнес и стандарта на живот не са били икономически термини. Никога тези неща не са били в пряка взаимовръзка. Всъщност ако ще трябва да говорим икономически, бързите темпове с които София набъбва довежда до нарушаване на икономическото равновесие, до не ефективност на инфраструктурата, което не е предпоставка за добър бизнес. Всъщност прииждането на многото хора, които искат да работят тук, довежда до ниска ефективност на труда, имено защото инфраструктурата не функционира правилно. Не може едно стихиино явление като презаселването на София да облагодетелства икономиката в един град или в страната.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
sachma написа:Колега Пасарела( даже не знам дали да те наричам колега, все пак съм селяндур), без да съм икономист веднага ти казвам, че потреблението и бизнеса винаги са били и ще бъдат част от икономиката.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар