Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подкупа за или против

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

единственият път, когато ми се е наложило да говоря с пътни полицаи беше пред Шератон - искаха да ме глобят за неправилно пресичане като пешеходец!Казах им - пишете акта - щом няма други нарушители в района и имате план заизпълнение....отказаха се след 5 минути и ме изпратиха с предупреждението - че другия път няма да ми се размине.Баси комичната ситуация - от 12 години с книжка без нарушение - акт като пешеходец

Коментар

zgabrovski написа:
      МНого странно колега, как точно да не спорим?Аз преди 4 години, още бях с Уно и на България след моста с Витошка ме спират куки.Идете при колегата - вика оня и какво да видя - 125 км, ама с 10 мин. назад на радара.Казах им "сори" момчета ама не съм аз и те викат - карай, пробвахме, ако мине, щот си с провинциален номер.Подобно и миналата зима посока от 4-ти км към басейна надолу, този път вече с пунтото, пак ме спряха, за 90 км,(а аз бях с не повече от 60), знам че там се крият, и пак същото - неверен часовник на радара, показания от друга кола.С две думи: Ако съм прав, винаги споря с тях и дори настойчиво си искам документите и дори ги заплашвам с несъществуващи познати в тяхната система.Моят съвет е: Карайте според правилата и се кефете като ви спрат и няма за какво да се заяждат. Така няма да се налага да им се бута.
      охооо тва е редовен номер и ти на България си се срещнал с видния лозенски полицай Киро Лесното или нещо такова беше. Тоя идиот още дължи пари на сума народ за басове дали е спрял правилно колата или не е. Басове брато - полицай накрая като незнае за какво е прибрал парите се хваща на бас с притежателя на колата !!! аз карам без книжка в момента ... защото при една проверка в 4 сутринта от нужда за сън не видях въобще че не са ми върнали книжката с всичко друго което пожелаха да видят.при което ходих в 5-то да питам 3 дни по късно - казаха не е възможно вие сте я загубили ... после ченгето пише рапорт в последствие с който връща забравената книжка но с рапорта в който пише - прилагам докумен за правоуправление - ГО НЯМА ДОКУМЕНТА !!!и са карам с един бележки ... документи и т.н. и чакам да ми намерят книжката ... казах им че пари за снимка няма да дам щото и не се харесвам на снимки и после пари и за изкарване на нова книжка. искам да ми я намерят ако ли не ше осъдя ченгето което е написало рапорт с задна дата а преди тва пледираше че няма при него книжка.пари на ченге не ... сааааааамо ако си с жената и бързате да се приберете че сте планирали ено яко трениране и каланетика в леглото :Dинак - заяждане ... възражение ... съд ... на пук даже не дадох на едни ченгета ами дадох на други такива да ми върнат малко точки и после отидох при тия същите тука на ботевградско киснат и им казах - дадох им на ония една една балля пари и те ви скъсаха акта обаче на вас нищо няма да дам и пак ше карам както си искам. почервеня прижълтя и взе да ме заплашва. казах че ако продължава ше записвам разговора с гсм-а и тоя каза да се махам докато не стане страшно :D бях с голф-а и викам като го видиш тоя черен голф да знаеш че съм аз и да ме спираш задълже за да ми пишеш актове. тоя вече обърна очите от злоба. мастии са и такии ше си останат. за едни 10лв могат да очернят живота на човек без да им мигне окото.
      :: Show me some Madness ::

Коментар

Аз съм за подкупа защото икономисва пари и точки,а когато полицаите спрат да взимат пари като в Германия както беше дал пример по-горе колегата ще му мислим.

Коментар

Аз пък съм на мнение, че трябва да има камери по пътищата и да ти пращат актовети в къщи, така ще се научиме да караме по дисциплинирано. Само като си помисля, че маршрутките карат както си искат и направо тръпки ме побиват, за съмнителните типове с по 2-3 S класи не ми се и мисли даже. А и в милата ни родина на година умират повече от 1000 човека, и то от глупост и лоши пътища, а не от лоши катаджии.

Коментар

Темата позаглъхна, а ми се иска да подновим анкетата за да се сондират повече мнения...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

гласувах с "НЕ, Никога" защото ми се струва прекалено опасно... де да знам... да предложа - никога не бих го направил, а ако ми предложат да им дам пак си мисля че е някоя клопка...
              FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Не ми харесва анкетата и за това не гласувах За дребни (наистина дребни) нарушения.. например забравил си халогените от предишния ден или ти се е наложило да минеш в съседната лента за да избегнеш някоя зверска дупка или нещо от този род няма нищо лошо да ти се "размине" като "почерпиш" и си спасиш точките/книжката... но за сериозните нарушения... там не трябва да има прошка... точки, книжка.. отнемане на автомобил и т.н.. не трябва да има никакъв компромис!!
                FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Fiat 127 написа:
                  Много ми е мерак да снимам некоя кука как зима пари и после щрак Мариике по TV ама е доста трудно.
                  Е те нали от Нова ТВ бяха направили скрит репортаж за подкупни катаджии ама нещо-нищо не излезе..А иначе още нямам от 2 години книжка и карам по правилата с малки изключения и още не са ме спирали!
                  Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Working...
                  X