Колеги гледахте ли новините по Нова ТВ, казваха, че щяло да има някакво супер голямо торнадо, което щяло да премине през нашето Черноморие ?! Чували ли сте нещо такова, защотото тогава да се изнасям от нас
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Торнадо по Черноморието ... ?!
Collapse
X
-
хахахах колега то ти, ако дойдеш ще е добре, ама аз наистина взимам да си набивам филмите, защотото да го кажат по централната емисия на Нова ТВ, значи не е някаква шега ... и все пак мисля да си пусна да гледам - The Day After Tomorrow , да се подготвя за идващото!Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Явор Митев
Tornado написа:Аз пък да взема да идвам да се запознаем :D
Коментар
-
Явор Митев
-
Tornado написа:Аз пък да взема да идвам да се запознаем :DSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
...гледах новините. И за да мине като първа новина - значи не е шега работа. Притеснено ми е... и когато стане, се надявам да се размина със съвсем малко щети... отиде ми и покрив и кола и сичко... Най-тъпо ми е, че ако ми се разбие къщата, ше трябва да ставам заврян зет... и да живея при тъщата...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
bubachko
nikki_sixx написа:...ше трябва да ставам заврян зет... и да живея при тъщата...
Коментар
-
Явор Митев
....незнам торнадо ли ще минава, тайфун ли, обаче тая нощ такава гръмотевична буря беше, че си потрепервахме от страх в леглата. А бебето направо откачи.... Кат се почна към 4 сутринта, един час трещене, ама здраво....
Коментар
-
Авео написа:....незнам торнадо ли ще минава, тайфун ли, обаче тая нощ такава гръмотевична буря беше, че си потрепервахме от страх в леглата. А бебето направо откачи.... Кат се почна към 4 сутринта, един час трещене, ама здраво....Brava 1.6 ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар