Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Торнадо по Черноморието ... ?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Торнадо по Черноморието ... ?!

Колеги гледахте ли новините по Нова ТВ, казваха, че щяло да има някакво супер голямо торнадо, което щяло да премине през нашето Черноморие ?! Чували ли сте нещо такова, защотото тогава да се изнасям от нас
    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Аз пък да взема да идвам да се запознаем :D
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

хахахах колега то ти, ако дойдеш ще е добре, ама аз наистина взимам да си набивам филмите, защотото да го кажат по централната емисия на Нова ТВ, значи не е някаква шега ... и все пак мисля да си пусна да гледам - The Day After Tomorrow , да се подготвя за идващото!

...E90..incoming..!!

Коментар

Tornado написа:
        ...хахаха, тъкмо щях да пиша "Бе не е казвал Никито че ще идва насам..." Ма то аз кат гледам по НТВ, май ние ще се изнасяме към Никито...

Коментар

Че те и тук го дават такова май.И нещо всеки ден е един задух аха да ни смели ама се разминава.До кога ли?
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Това Торнадо от Афганистан ще да е дошло...

Коментар

Леле, Ми да връзваме колите за дърветата
              "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Стига, че както и аз искам да се преместя във Велико Търново ... само това чакам! Сега малко сериозно, има ли наистина шанс това да се случи ?!

...E90..incoming..!!

Коментар

Торнадо на Черноморието това ще е нещо ново.

Коментар

peho написа:
                    Торнадо на Черноморието това ще е нещо ново.
                    И аз така гледах, като разбрах!

...E90..incoming..!!

Коментар

Tornado написа:
                      Таман се чудех кога си идвал по черноморието и не си се обадил ...
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

...гледах новините. И за да мине като първа новина - значи не е шега работа. Притеснено ми е... и когато стане, се надявам да се размина със съвсем малко щети... отиде ми и покрив и кола и сичко... Най-тъпо ми е, че ако ми се разбие къщата, ше трябва да ставам заврян зет... и да живея при тъщата...
                        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                          ...ше трябва да ставам заврян зет... и да живея при тъщата...
                          Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 "Бай бабо, да те не среща мечка" както е казал народа edit: Всъщност се оказа, че не е никак невъзножно и не само по морето... Аз лично освен по сила и размери не мога да различа торнадо от смерч, ама си е се същата история.... http://www.ngm.bg/phpBB2/viewtopic.p...1cf93fde12afda

Коментар

....незнам торнадо ли ще минава, тайфун ли, обаче тая нощ такава гръмотевична буря беше, че си потрепервахме от страх в леглата. А бебето направо откачи.... Кат се почна към 4 сутринта, един час трещене, ама здраво....

Коментар

Авео написа:
                              ....незнам торнадо ли ще минава, тайфун ли, обаче тая нощ такава гръмотевична буря беше, че си потрепервахме от страх в леглата. А бебето направо откачи.... Кат се почна към 4 сутринта, един час трещене, ама здраво....
                              Вие като морска столица сте се уредили първо при вас да мине При нас беше с по-слаба сила ама като почна и веднага за тая тема се сетих Иначе за да са солидарни с бурята и да се включат в паникьосването на народа EVN ни спряха тока за сума ти и време,
                              Brava 1.6 ELX

Коментар

Working...
                              X