От колеги от Белово чух, че днес там е ударила невиждана досега градушка. По улиците имало камари от ледени топчета ! Представям си какво е станало с колите, които са били навън ...Белово е само на 20 км. от Пазарджик, но тук засега няма никакви признаци за нещо такова.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Идват градушки :/
Collapse
X
-
Преди минути удари градушка и в Сопот . Доста се крих под дървета но за минута оставаха без листа.Топчетата бяха с големина на лешник.Първия ми преглед на колата е окуражаващ няма видими щети но утре на слънце ще разгледам пак.Градушката ме свари на излизане от Сопот посока Карлово , яд ме хвана че спрях под дърветата отстрани на пътя само 200 метра по надолу невалеше.Дано по колата да няма нищоФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Преди минути удари градушка и в Сопот . Доста се крих под дървета но за минута оставаха без листа.Топчетата бяха с големина на лешник.Първия ми преглед на колата е окуражаващ няма видими щети но утре на слънце ще разгледам пак.Градушката ме свари на излизане от Сопот посока Карлово , яд ме хвана че спрях под дърветата отстрани на пътя само 200 метра по надолу невалеше.Дано по колата да няма нищоRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар