Не си вземай мерцедес, имат по 4 педала вместо по три да се чудиш за какво е четвъртият... иначе 1.6 16V май излиза най-евтино откъм цена, разход, данък и вероятност за трошене.
пич, моя съвет - никога не си купувай жабарска кола! Вземи си стар МЕрцедес, ще се родиш.Кирчев
Ама все ще се намери някой дървен философ ! АМЪН ! Аз па съм селянин,ше си пъркам с фиата и нема се раждам ! П.П Времето навън е много хубаво ...
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Послушай Кирчев: Купи си 20 годишен Мерцедес. Ще се родиш... Впрочем Кирчев, защо ли наобикаля жабарския форум ? Сигурно от чисто любопитство.ПС: Сега сериозно - Карам Брава ЖТД 100. Добра динамика, атрактивен разход, нисък данък - 46 лв. за Бургас и ред други хубави неща, които ги има само ФИАТ. За бензиновата нищо не мога да кажа, защото нямам наблюдения.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Послушай Кирчев: Купи си 20 годишен Мерцедес. Ще се родиш... Впрочем Кирчев, защо ли наобикаля жабарския форум ? Сигурно от чисто любопитство.ПС: Сега сериозно - Карам Брава ЖТД 100. Добра динамика, атрактивен разход, нисък данък - 46 лв. за Бургас и ред други хубави неща, които ги има само ФИАТ. За бензиновата нищо не мога да кажа, защото нямам наблюдения.
Виж ся ти не си карал остарял мерцедес за туй си мислиш че фиата е хубав.Кажи ми какво по хубаво от това да караш 20 годишния си мерцедес купен скоро за уникално ниската цена от 3-4 хилки.Естествено той е отрупан от екстри като две предни стъкла и безценния климатик ... Отново естествено понеже си дал сичките си пари за тази кола,та маслото и филтрите не са сменяни.За това пък ти се качваш в хубавия 20 годишен мерцедес,вдигнал високо главата и провесил ръката през джама(Та той е електрически !)Черният плътен пушек излизащ от спуканото гърне на Мерцедеса ти създава представата че ти си в една истинска бегачка ! В същия момент се досещаш че този Мерцедес гори 20 на сто и трябва бързо да заредиш за 2 лева газ че трябва да се прибираш ! Е кажи ми това не е ли мечтата ти ?П.П Как сте ?
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Не, просто дойде човека - археолог, и ни светна че 20 годишния мерцедес е истината. Много странно, но това което исках да напиша, а именно - Брава ЖТД 100 ЕЛХ, се оказа че съм го написал точно преди 1 година.
Не, не съм карал Мерцедес. Преди Керчев да вметне това си мнение аз лично не се бях замислял. Защо ли ми е 7 годишен ФИАТ с климатроник, ел стъкла и ел. огледала, харчещ 6 литра среден разход, като мога да си карам 20-25 годишен Мерцедес с всичките му там кусури. ПС: За неразбралите: Шегувам се и за да не спамим темата на питащия ще кажа: ФИАТ е най доброто на пазара, като съотношение: Цена-качество. В този форум сме прагматици и здраво стъпили хора на земята...Не, че не знаем и не разбираме от хубаво.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Аз пък се чудя, защо толкова оплювате 1.4 двигателя. Баща ми кара такава брава вече почти 5 години и не е имал никакви проблеми(да не чуе дявола де ). Това беше причината и аз да си взема ФИАТ. Просто покрай бравата на баща ми се влюбих в тези коли и си взех браво. Е вярно че моето браво е с 1.6 двигател и е по-бързичко, но пък данъка ми ще е сравнително много по-голям и разхода си е повече. Тоест, човека трябва да помисли и за финансовата гледна точка. Питам съвсем сериозно, понеже забелязах, че хич не ги долюбвате тези 1.4 двигатели, а пък от малкото наблюдения, който имам около мен нищо им няма. Даже и аз исках 1.4 двигател, заради по-малкото разходи и данъци, но трудно се намират такива браво, а и след като размислих реших, че финансовата гледна точка не ме бърка кой знае колко много и предпочетох повечко коне под капака.За 1.2 се чудих до последно, но се притеснявах дали няма да издъхнат като пусна климатика/климатроника, та за това накрая след 1 седмица терзания си взех 1.6.
Аз пък се чудя, защо толкова оплювате 1.4 двигателя. Баща ми кара такава брава вече почти 5 години и не е имал никакви проблеми(да не чуе дявола де ). Това беше причината и аз да си взема ФИАТ. Просто покрай бравата на баща ми се влюбих в тези коли и си взех браво. Е вярно че моето браво е с 1.6 двигател и е по-бързичко, но пък данъка ми ще е сравнително много по-голям и разхода си е повече. Тоест, човека трябва да помисли и за финансовата гледна точка. Питам съвсем сериозно, понеже забелязах, че хич не ги долюбвате тези 1.4 двигатели, а пък от малкото наблюдения, който имам около мен нищо им няма. Даже и аз исках 1.4 двигател, заради по-малкото разходи и данъци, но трудно се намират такива браво, а и след като размислих реших, че финансовата гледна точка не ме бърка кой знае колко много и предпочетох повечко коне под капака.За 1.2 се чудих до последно, но се притеснявах дали няма да издъхнат като пусна климатика/климатроника, та за това накрая след 1 седмица терзания си взех 1.6.
И аз съм с 1,4 както се вижда от подписа и за сега съм доволен, след малко проблеми с ел. инсталацията като я купих и смяна на консумативи и предни амортесьори сега си карм без проблеми, да чукам на дърво. При тези двигатели както не веднъж е писано трябва да уцелиш поддържан двигател. Колкто до цвета "цвят кола не кара" и моята е червена. От всичките ми коли до сега най-големи мизерии съм имал с белите си коли, а най малко с червените
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Теоретично червената кола е по-добра като цвят от синята, защото в природата почти не се среща червен цвят, и като видиш нещо червено на среща, ще си кажеш - кола. А ако е синя, можеш да не я забележиш веднага. Ама това са теории от едно време.
Коментар