Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля помогнете - Фиат Брава , каква да избера?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моля помогнете - Фиат Брава , каква да избера?

Здравейте. Проблема ми е следния решил съм да ви ставам колега и много се колебая каква Брава да си купя .Нямам наблюдения специално върху ФИАТ ,затова моля помогнете със съвети и личен опит ..ПС> Извинявам се ако има подобна тема просто съм на работа и няма как да прегледам целия форум

Ако е бензин -1.6 16VАко е дизел - 1.9 JTD
    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

100% съгласен с колегата по-горе.
      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
        100% съгласен с колегата по-горе.
        И аз.С идеята да напиша същата препоръка отворих темата.

Коментар

westdogg написа:
          Ако е бензин -1.6 16V
          И това пък от какър зор.За 1.4 мотора добре но на другите какво им е?

Коментар

ами то останаха само два1,2 и 1,81,8 е рядък, 1,2 се среща по-честопросто избора на 1,6 е огромен
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

1.6 предлага добра динамика приличен разход .Съвета ми е вземи бензинова имаш избор на гориво като монтираш газова . В тази криза с цената на петрола това е добър вариант.
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                1.6 предлага добра динамика приличен разход .Съвета ми е вземи бензинова имаш избор на гориво като монтираш газова . В тази криза с цената на петрола това е добър вариант.
                Газов инжекцион за 1.6 16V е около 1 500 лв. колега.
                Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                Punto М2 1.2 SX 2000г.
                МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                  стига с тези цениимаме си потребител във форума , занимаващ се точно с товауредбата е около 1000 леваутре един от потребителите ще газифицира Бравото си (1,6), точно при него и то на още по-ниска ценаосвен това и обикновена АГУ за около 600 работи прекрасно на 1,6 :D
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Neosi написа:
                    Atanas71 написа:
                    Е, ти пък намери на кого да кажеш колко струва газовият инжекцион - нали точно този колега преди няколко дни си сложи ГИ за ни повече, ни по-малко 1100 лева :D
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Газов инжекцион за 1.6 16V е около 1 500 лв. колега.[/quote]Е има и за 2000лв. как разбрахте че за 1.6 е толкова :D
                      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Колега избери Брава - 1.9 ЖТД, 100 коня - двигателят който предлага най-много, от всички монтирани в модела. И също така - ELX.

Коментар

westdogg написа:
                          Ако е бензин -1.6 16VАко е дизел - 1.9 JTD
                          И аз така мисля, но ако се насочиш към бензина - оглеждай се и за 1.8 16v, даже е за предпочитане според мен.
                          Bravo 1.6 16v

Коментар

Мерси на всички за съветите.Ще се възползвам от тях. И на мен по ми е на сърцето вентилираната а и от колегата с газовите може би в бъдеще.ПС> Много безаварийни на всички и по далече от сервизите да стоите

Коментар

пич, моя съвет - никога не си купувай жабарска кола! Вземи си стар МЕрцедес, ще се родиш.Кирчев

Коментар

Working...
                              X