Здравейте. Проблема ми е следния решил съм да ви ставам колега и много се колебая каква Брава да си купя .Нямам наблюдения специално върху ФИАТ ,затова моля помогнете със съвети и личен опит ..ПС> Извинявам се ако има подобна тема просто съм на работа и няма как да прегледам целия форум
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля помогнете - Фиат Брава , каква да избера?
Collapse
X
-
1.6 предлага добра динамика приличен разход .Съвета ми е вземи бензинова имаш избор на гориво като монтираш газова . В тази криза с цената на петрола това е добър вариант.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:1.6 предлага добра динамика приличен разход .Съвета ми е вземи бензинова имаш избор на гориво като монтираш газова . В тази криза с цената на петрола това е добър вариант.Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Neosi написа:Газов инжекцион за 1.6 16V е около 1 500 лв. колега.
Коментар
-
Neosi написа:Atanas71 написа:1.6 предлага добра динамика приличен разход .Съвета ми е вземи бензинова имаш избор на гориво като монтираш газова . В тази криза с цената на петрола това е добър вариант.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар