Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой има ли опит с еърсофт/страйкбол пушкала?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Някой има ли опит с еърсофт/страйкбол пушкала?

    Още не мога да кажа че съм се запалил по този спорт, но определено мисля да пробвам. Гледам по разни сайтове цените на изцяло пластмасовите оръжия почват дори от 40 лв и стигат до 120-130, писах мейли на магазините, пак писах мейли и пак писах... няма отговор. Интересно ми е дали наистина са такива цените и какво включват комплектите, щото да дам 400(минимум) за пушкало с метални части няма да стане, поне не и докато не се зарибя достатъчно(ама и тогава не ми се вярва ). Някой да има информация по въпроса, да е пробвал, да има познат, който се занимава?
    Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

    #2
    0899946147 - Moнаха... трепат са в лозенската планина (предполагам ги знаеш), това са професионалисти...ако има оферта за пушкало те ще ти го намерят.... Иначе АК е към 350 или 600 ама си струва....Успех!
    Прикачени файлове

    Коментар


      #3
      Толкова пари са тези с метален гиър бокс и тяло от усилена пластмаса, тези изцяло от метал скачат още повече нагоре цифрово. Но аз питам за изцяло пластмасовите модели, те са до 120 кинта макс. И освен това пише че са в комлект с бързомерец, тактически фенер... много тънко нещо ми се струва, а тези от онлайн магазините не отговарят все още. Обаче ако са наистина такива цените на ниския клас оръжия, направо може и сами да си организираме пукотевици(то по-скоро шум на електромоторчета) на някоя поляна, гледам хеклер&кох автомат за 40 лв. http://sotisbg.com/softair.htmЕдит: Отговориха :D Наистина са това цените, ама естествено няма наличност поради големия интерес. За съдържанието на комплекта още се правят на луди, ама аз пак питах
      Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

      Коментар

      Working...
      X