Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на LCD TV и има ли нужда от FullHD?
Collapse
X
-
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
-
Humppa
v1per написа:приятел вземи всякакъв друг телевизор, но само НЕ И ФИЛИПС!!!!!!!баща ми взе такава плазма... 42 инча ми ебаси всичко е на квадрати, образа въобще не е хубав...а това е чрез булсат ... същия булсат на 42 инча панасоник се вижда мноооооооооого по-добре разликата е огромна!!!моят съвет е: сони, панасоник, лг или самсунг...просто филипс си го избий от главата!аз съм със сони 32ка бравиа хд реди... супер доволен съм
Коментар
-
Vladim написа:Slavi_Lancia написа:JVC???
Коментар
-
Имам 42" FullHD от около година (LG LF65). Нямах намерение да купувам телевизор с такава резолюция, но качеството на изображението и ъгла на видимост нямаха нищо общо с останалите изложени телевизори в магазина и затова го взех като преглътнах космическата сума. Мога да споделя от опит, че за кабеларка или БУЛСАТ инвестирането в такъв ТВ е безмислено. Все едно компресията "изяжда" качество. Филмите които гледам на FullHD 1080p не са много и за да се види наистина качеството, трябва да се гледа от около 2м разстояние, което ми е проблем, защото дивана е на 3м от телевизора. Та моя съвет е , вземете си ТВ с колкото може по-голям екран (бързо се свиква), но не и FullHD. С останалите паричми след 3 години ще си купите нов, още по-хубав и по-голям. Успех на всички - не купувайте марки или параметри, а това което виждат очите Ви - те няма да Ви излъжат.Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
-
Stilo написа:Нищо нямам против D серията (моят е 40D3500) и картината е много прилична за Full HD на Булсат. Единственият минус е че матрицата е 8-битова, а само за 200 лева горница получаваш 10-битов панел (последно поколение), в който небето не ти излиза на дразнещи ленти. Иначе всичко останало е +. Освен всичко друго цената на този модел в България е леееко завишена. Моят го взех от Гърция преди 4 месеца на цена под 1800 лева с 4 годишна гаранция. Сами можете да си направите сметката.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Humppa написа:Изчакването при покупката на хубав LCD телевизор е добър вариант за хора, които имат други телевизори. Но нас не ни устройва, защото се очаква скоро да се местим в новия апартамент, в който имаме само радиоточка :DЗа това е и това лутане, избиране, съветване - за да не си хвърлим парите на вятъра. Да си купим прекрасен TV, на който няма да му използваме пълните възможности следващите 5 години, ил инещо не толкова добро, че после да ни е яд... Хъммм...Забелязал съм, че когато човек иска да си купи нещо наситина качествено и хубаво (а това нещо винаги е скъпо и е дългосточна инвестиция) изборът е много труден!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:.... Всеки сам си преценява де... след 4 години всички сегашни LCD-та ще струват по 400-500лв.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:jenshen73 написа:.... Всеки сам си преценява де... след 4 години всички сегашни LCD-та ще струват по 400-500лв.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
След 4 години няма да се продават "сегашни" LCD-та, по простата причина че те ще са излезли от търговската мрежа. За "на старо" ще си работи пазарния принцип. Всеки нов модел идва на същата цена като стария модел, само дето се добавят нови функции, екстри, рекордери и пр., които идват като бонус. Но това не може да ме откаже да си купя хубавия телевизор сега и да го ползвам на момента, само защото след месец-два щяла да му падне цената. Кефа няма стойност. Можеш само да загубиш докато изчакваш.
Коментар
-
Humppa
Аз взех Булсат.Качеството на картината е добро. Звукът на някои канали е тих и леко неразбираем.Общо взето гледането на филми през HDMI кабел от лаптопа е по-качествено (е, зависи и от рилийза на филма).
Коментар
-
Успех на всички - не купувайте марки или параметри, а това което виждат очите Ви - те няма да Ви излъжат.Цифрова кабелна от някой кабелен оператор, Булсатком, или сателит?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар