Uphttp://www.p4c.philips.com/files/3/32pfl7603d_12/32pfl7603d_12_pss_bul.pdfТази бройка много ми хареса! Но каква е тази Ambilight и има ли смисъл от нея? Някой има ли наблюдения?PHILIPS 32PFL7603D/12 цена с ДДС: 1,699.00 лв. код: 09038433 -32’’ (81 СМ.) LCD ТЕЛЕВИЗОР -HD READY, 4 HDMI ВХОДА -ДВУКАНАЛНА "AMBILIGHT" СИСТЕМА-"PIXEL PLUS 3 HD" СИСТЕМА ЗА ПОДОБРЕНИЕ НА КАРТИНАТА -"HD NATURAL MOTION", ЦИФРОВО ШУМОПОДТИСКАНЕ -3D ГРЕБЕНЧАТ ФИЛТЪР, ДИНАМИЧНО ПОДОБРЕНИЕ НА КОНТРАСТА -АКТИВЕН КОНТРОЛ, СВЕТЛИНЕН СЕНЗОР -"VIRTUAL DOLBY DIGITAL" И "BBE" ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗВУКА -NICAM STEREO: 2x15W -ВИДЕО РЕЗОЛЮЦИЯ: 1366x768p -PC РЕЗОЛЮЦИЯ 1024X768/ 85HZ -ЯРКОСТ: 500 CD/M2 -ДИНАМИЧЕН КОНТРАСТ: 30 000:1 -ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЯ: 6 ms -USB ВХОД (MP3, JPEG)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на LCD TV и има ли нужда от FullHD?
Collapse
X
-
Humppa
-
Ambilight e технология, създаваща цветно фоново осветяване на стената зад телевизора. Цвета на "сиянието" (в случая е двуканално - т. е от двете страни на панела - ляво и дясно) е близко до това на цвета на картината. Таз светлина ползва един психоефект на възприятието на човешкото око, който уголемява изображението. това е чисто психологически ефект, реално диагонала си остава един и същи, но в тъмни условия човек има усещането че гледа по-голям телевизор. Системата Ambilight е много удачна и за осветяване на стаята, но всъщност спомага да се усети по-силно контраста на картината. Вгражда се в по-елитните серии на Philips, като 7 и 9. Същият телевизор без тази система ще е поне с 300 лева по-малко и отговаря на 5-та и 7-ма серия. http://www.consumer.philips.com/cons.../32PFL7603D-12Лично на мен ми харесва технологията, гледал съм я на тъмно и знам за какво става на въпрос. Друг е момента че в техномаркетите нищо не можеш да усетиш от това какво купуваш, защото всичко свети и настройките са "наточени" като за електроженисти.
Коментар
-
Humppa написа:Uphttp://www.p4c.philips.com/files/3/32pfl7603d_12/32pfl7603d_12_pss_bul.pdfТази бройка много ми хареса! Но каква е тази Ambilight и има ли смисъл от нея? Някой има ли наблюдения?PHILIPS 32PFL7603D/12 цена с ДДС: 1,699.00 лв. код: 09038433 -32’’ (81 СМ.) LCD ТЕЛЕВИЗОР -HD READY, 4 HDMI ВХОДА -ДВУКАНАЛНА "AMBILIGHT" СИСТЕМА-"PIXEL PLUS 3 HD" СИСТЕМА ЗА ПОДОБРЕНИЕ НА КАРТИНАТА -"HD NATURAL MOTION", ЦИФРОВО ШУМОПОДТИСКАНЕ -3D ГРЕБЕНЧАТ ФИЛТЪР, ДИНАМИЧНО ПОДОБРЕНИЕ НА КОНТРАСТА -АКТИВЕН КОНТРОЛ, СВЕТЛИНЕН СЕНЗОР -"VIRTUAL DOLBY DIGITAL" И "BBE" ТЕХНОЛОГИЯ НА ЗВУКА -NICAM STEREO: 2x15W -ВИДЕО РЕЗОЛЮЦИЯ: 1366x768p -PC РЕЗОЛЮЦИЯ 1024X768/ 85HZ -ЯРКОСТ: 500 CD/M2 -ДИНАМИЧЕН КОНТРАСТ: 30 000:1 -ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЯ: 6 ms -USB ВХОД (MP3, JPEG)like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Humppa
-
То LCD/PDP телевизор в центъра на стаята е вече нерентабилно откъм жилищно пространство. На бяли, копринени пердета отзад също е ефектно. Преди да прецениш дали ти е необходим Ambilight задължително го виж в работни условия - затъмнена стая и близо до стена. Тогава ще оцениш идеята, която предлагат единствено Philips. Иначе за панелите им -> по-добрата софтуерна обработка дават предимство пред много марки, включително и Sony. Не трябва да се пренебрегфа факта че на пазара за плоски телевизори има ясно разделение откъм функции и екстри, така че за всеки производител да има хляб. Например Sony предлагат дигитален кабелен тунер, LG - вграден рекордер, Philips - Ambilight, Toshiba - дигитална обработка на Faroudja и т.н.Според специфичните изисквания на потребителите...има всякакво предлагане, но никога вечно щастие.
Коментар
-
Аз ако взимам сега бих забил едно LG от промоцията на Технополис - LG-42PT81 - 42 инча, 80гб харддиск, USB порт, от който чете филми на Дивх и забележете - кирилизирани субтитри..., още - PIP - 2 тунера.Освен това е плазма - аз лино ги харесвам повече от LCD - имат ’по-сочна’ картина - това поради по добрия контраст и яркост.Цената - 1799лвAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Я малко да съживя темата... :P Стигнах до извода, че ако не телевизора често ще се гледат филми, то 32 инчовият размер не е добър вариант, ако освен не гледате в стая 2 на 2 метра! Т.е. размерът за мен е 37-40 инча. Това е оптималният размер за вкъщи - пак казвам според мен и наблюденията ми напоследък. Full HD мисля, че на този етап може и да се пропусне. А марката... картината на Сони е по-мека с естествени цветове, малък контраст. При Панасоник е обратното - остра картина, силни цветове, контрастност. От там нататък чувам добри думи за някои модели на Шарп, Самсунг също не са зле, но аз съм леко резервиран към тях. Ниска оценка според проучванията имат LG.Та... нещо да кажете за марката?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Humppa
Хе-хе Up на една стара тема В крайна сметка си купихме 32 ичнов Филипс ХДреди. Като гледам филми от лаптопа през HDMI картината е убийствена (е зависи от рилийза на филма). На Булсатком-а нещо не ме кефи чак толкова качеството, може би заради некачествен монтаж на антената, не знам... Гледам телевизора от 2.5-3 метра. Когат е филм от лаптопа с добро качество може да се гледа и от 2 метра, но когато гледам Булсатком-а на някои канали трябва да гледам от 3-3.5 метра, че да не ме дрази пикселизираната картина :@За LG - имал съм си вземане даване само с лаптопи - прекрасни модели и невероятни дисплеи!
Коментар
-
приятел вземи всякакъв друг телевизор, но само НЕ И ФИЛИПС!!!!!!!баща ми взе такава плазма... 42 инча ми ебаси всичко е на квадрати, образа въобще не е хубав...а това е чрез булсат ... същия булсат на 42 инча панасоник се вижда мноооооооооого по-добре разликата е огромна!!!моят съвет е: сони, панасоник, лг или самсунг...просто филипс си го избий от главата!аз съм със сони 32ка бравиа хд реди... супер доволен съмGTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:JVC???Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
И аз да се включа с едно скромно мнение-за телевизия по-добро от кинескопа не съм видял Но така или иначе вече навлизаме и ние разгеле в дигиталната "ера" та може и да додраскаме до ХД ТВ.Но и цифровата за момента не е с висока резолюция така че ако човек ползва телевизора не само за домашно кино ами и за телевизия(нали е телевизор) е ясно че ще прави компромис.За мен да се гледа ТВ над 32 инча е твърде неприятно дори и от по-далечно разстояние.И то цифрова ТВ.И точно за това го намирам за златната среда.А марката-еми то няма голям избор-Филипс и ЛГ са с едни и същи матрици,Сони и Самсунг също,така че много избор няма май
Коментар
-
Vladim написа:Slavi_Lancia написа:JVC???Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:... Иначе като картина и динамика е екстра не ми накъсва топката на мачовете ако се сещате кво искам да кажаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар