320 CI за 17 000 :/ уоу... амм Другите 320 какви са? На кои модели си се спрял? Година... Препоръките ми, щом толкова държи да е БМВ, 320 CI или SI но бая ще се охарчиш.... Има доста други добри коли, които може да се къпят и то за два пъти по ниска цена... Но това си му е мечтата на човека, нека му я изпълниш
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще купувам.... BMW
Collapse
X
-
Lestat написа:320 CI за 17 000 :/ уоу... амм Другите 320 какви са? На кои модели си се спрял? Година... Препоръките ми, щом толкова държи да е БМВ, 320 CI или SI но бая ще се охарчиш.... Има доста други добри коли, които може да се къпят и то за два пъти по ниска цена... Но това си му е мечтата на човека, нека му я изпълнишSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Вчера колата беше купена-320 CI Купе 150 к.с. Имах удоволствието да покарам колата, която всъщност е за брат ми. Управлението на автомобила доставя голяма удоволствие. Ускорението не е кой знае добро, но има добро доускорение. Звука на шест цилиндровия мотор гали охото,а вътре е перфектно шумоизолирана.SEAT Leon Cupra 300
Коментар
-
Благодаря за поздравите! Брат ми е на шестото небе от щастие. Колата е 18 цолови джанти , които правят колата още по-превликателна. Обаче задните гуми са доста широки 255/35/18 и опират в калниците и за това ще ги сменим със 225/40/18 колкото са и предните. Някой ако иска старите гуми да свирка.SEAT Leon Cupra 300
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:Гъзарията иска жертви! Най хубавото за мен в БМВ и Мерцедес е че са със задно предаване! Една по мощна кола със задно предаване прави много по голям кеф! Едно е да те тегли отпред друго е да те бута отзад А и за БМВ то май казваха че е голяма пичеловка!
Коментар
-
VooDoo написа:Вчера колата беше купена-320 CI Купе 150 к.с. Имах удоволствието да покарам колата, която всъщност е за брат ми. Управлението на автомобила доставя голяма удоволствие. Ускорението не е кой знае добро, но има добро доускорение. Звука на шест цилиндровия мотор гали охото,а вътре е перфектно шумоизолирана.
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Re: Ще купувам.... BMW
VooDoo написа:Здравейте съфорумници!Тези дни трябва да купя автомобил BMW , но за брат ми. Опитах да му обесня ,че една Алфа 147 е по-добро решение , обаче той си е втълпил ,че трябва да е баварец и по възможност Купе 320 CI. Брат ми не е в България и за това аз трябва да реше за колата. Той разчита на мен за покупката , обаче аз се притеснявам да не избера кола . която да се окаже с някакъв скрит проблем. Като купувах моята не се тревожих толкова, колко сега. Възможните избори са:1. Купе 320 CI2. 320- лимозина3. 320 дизел-136 к.сАко някой има някакви впечетления от тези коли нека да сподели или ,ако знаете за някой читав екземпляр който се продава свиркайте. Става въпрос за кола 2000-2001 г.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Lestat написа:VooDoo написа:Вчера колата беше купена-320 CI Купе 150 к.с. Имах удоволствието да покарам колата, която всъщност е за брат ми. Управлението на автомобила доставя голяма удоволствие. Ускорението не е кой знае добро, но има добро доускорение. Звука на шест цилиндровия мотор гали охото,а вътре е перфектно шумоизолирана.SEAT Leon Cupra 300
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар