Здравейте съфорумници!Тези дни трябва да купя автомобил BMW , но за брат ми. Опитах да му обесня ,че една Алфа 147 е по-добро решение , обаче той си е втълпил ,че трябва да е баварец и по възможност Купе 320 CI. Брат ми не е в България и за това аз трябва да реше за колата. Той разчита на мен за покупката , обаче аз се притеснявам да не избера кола . която да се окаже с някакъв скрит проблем. Като купувах моята не се тревожих толкова, колко сега. Възможните избори са:1. Купе 320 CI2. 320- лимозина3. 320 дизел-136 к.сАко някой има някакви впечетления от тези коли нека да сподели или ,ако знаете за някой читав екземпляр който се продава свиркайте. Става въпрос за кола 2000-2001 г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще купувам.... BMW
Collapse
X
-
...един колега си беше втълпил, че иска БМВ...офертата била супер изгодна...али-бали... и ме пита за мнението ми.След по-малко от 10 минутна разходка из нета, да му показвам предимствата на Фиата... ми каза: "ти знаеш ли, че си прав...май ще си взема "мареа"..." (без повече коментар)Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
-
nikki_sixx написа:...един колега си беше втълпил, че иска БМВ...офертата била супер изгодна...али-бали... и ме пита за мнението ми.След по-малко от 10 минутна разходка из нета, да му показвам предимствата на Фиата... ми каза: "ти знаеш ли, че си прав...май ще си взема "мареа"..." (без повече коментар)SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Мн. добре си се е насочил брат ти към БМВ . Купето е най-гъзарско и аз бих взел него. Но ако той иска дизел - не взимайте 136коня, а 150 (2002-2004год). Имам мн добри впечатления от това БМВ(една приятелка има такова), харчи 7-8/100 градско и върви повече от 320 бензин.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
дано брат ти е запознат с поддръжката на този автомобиледин приятел в момента също си търси точно такава колав БМВ форума има една тема с цени на части...доста се позамисли като ги видяпо автокъщите има повече дизелови колидвутитровите дизели ако не се лъжа са два, като по-слабия не е комън рейлнай-добре е да видиш какво пише в раздела в БМВ форума, както и обявите там
Коментар
-
bubachko
Тurbodieselcomby написа:...А и за БМВ то май казваха че е голяма пичеловка!
Коментар
-
Sev написа:дано брат ти е запознат с поддръжката на този автомобиледин приятел в момента също си търси точно такава колав БМВ форума има една тема с цени на части...доста се позамисли като ги видяпо автокъщите има повече дизелови колидвутитровите дизели ако не се лъжа са два, като по-слабия не е комън рейлнай-добре е да видиш какво пише в раздела в БМВ форума, както и обявите тамFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Аз за колегата ники_сикс нищо не съм казал - тука всички сме си облъчени от Фиат и е нормално за нас това да е най-добрата кола, а психиатъра беше предназначен за колегата му, който искал да си купи БМВ пък после му дошло прозрението, че Мареата била по-добра И да, Фиат са по-добри от много от конкурентите си, но да ги сравняваме и да ги изкарваме по добри от БМВ, Мерцедес, Ролс Ройс и Бентли например е смехотворно.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Re: Ще купувам.... BMW
VooDoo написа:Здравейте съфорумници!Тези дни трябва да купя автомобил BMW , но за брат ми. Опитах да му обесня ,че една Алфа 147 е по-добро решение , обаче той си е втълпил ,че трябва да е баварец и по възможност Купе 320 CI. Брат ми не е в България и за това аз трябва да реше за колата. Той разчита на мен за покупката , обаче аз се притеснявам да не избера кола . която да се окаже с някакъв скрит проблем. Като купувах моята не се тревожих толкова, колко сега. Възможните избори са:1. Купе 320 CI2. 320- лимозина3. 320 дизел-136 к.сАко някой има някакви впечетления от тези коли нека да сподели или ,ако знаете за някой читав екземпляр който се продава свиркайте. Става въпрос за кола 2000-2001 г.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Благодаря на всички за мненията и препоръките! Имаше едно Купе-320 CI в Плевен, но се оказа че е продадено и едва ли ще намеря друго за 17 000 лв. , така че остават два варианта: 320 бензин и 320 дизел ( 150 к.с.). Днес обекалях автокъщите във Варна , но няма нищо което си струва. В края на другата седмица ще ходя в София да търся кола. Дано да попадна на нещо хубаво.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар