Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще купувам.... BMW

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще купувам.... BMW

Здравейте съфорумници!Тези дни трябва да купя автомобил BMW , но за брат ми. Опитах да му обесня ,че една Алфа 147 е по-добро решение , обаче той си е втълпил ,че трябва да е баварец и по възможност Купе 320 CI. Брат ми не е в България и за това аз трябва да реше за колата. Той разчита на мен за покупката , обаче аз се притеснявам да не избера кола . която да се окаже с някакъв скрит проблем. Като купувах моята не се тревожих толкова, колко сега. Възможните избори са:1. Купе 320 CI2. 320- лимозина3. 320 дизел-136 к.сАко някой има някакви впечетления от тези коли нека да сподели или ,ако знаете за някой читав екземпляр който се продава свиркайте. Става въпрос за кола 2000-2001 г.
    SEAT Leon Cupra 300
    Triumph Street Triple 765 R

...един колега си беше втълпил, че иска БМВ...офертата била супер изгодна...али-бали... и ме пита за мнението ми.След по-малко от 10 минутна разходка из нета, да му показвам предимствата на Фиата... ми каза: "ти знаеш ли, че си прав...май ще си взема "мареа"..." (без повече коментар)
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Ако се спреш на дизел - избягвай TDS...
      M-Benz E 250 TD 150hp
      M-Benz 200d 75 hp
      Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

nikki_sixx написа:
        ...един колега си беше втълпил, че иска БМВ...офертата била супер изгодна...али-бали... и ме пита за мнението ми.След по-малко от 10 минутна разходка из нета, да му показвам предимствата на Фиата... ми каза: "ти знаеш ли, че си прав...май ще си взема "мареа"..." (без повече коментар)
        Брата за Алфа не са навива камоли за Фиат. Преди 2-3 седмици му бях намерил едно Стило 2006 г. 1.9 Multijet-120 к.с. обаче не му увира главата.
        SEAT Leon Cupra 300

Коментар

Мн. добре си се е насочил брат ти към БМВ . Купето е най-гъзарско и аз бих взел него. Но ако той иска дизел - не взимайте 136коня, а 150 (2002-2004год). Имам мн добри впечатления от това БМВ(една приятелка има такова), харчи 7-8/100 градско и върви повече от 320 бензин.
          Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

VooDoo написа:
            Брата за Алфа не са навива камоли за Фиат. Преди 2-3 седмици му бях намерил едно Стило 2006 г. 1.9 Multijet-120 к.с. обаче не му увира главата.
            или му набий канчето...или го остави да си троши главата!
            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

дано брат ти е запознат с поддръжката на този автомобиледин приятел в момента също си търси точно такава колав БМВ форума има една тема с цени на части...доста се позамисли като ги видяпо автокъщите има повече дизелови колидвутитровите дизели ако не се лъжа са два, като по-слабия не е комън рейлнай-добре е да видиш какво пише в раздела в БМВ форума, както и обявите там
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Гъзарията иска жертви! Най хубавото за мен в БМВ и Мерцедес е че са със задно предаване! Една по мощна кола със задно предаване прави много по голям кеф! Едно е да те тегли отпред друго е да те бута отзад А и за БМВ то май казваха че е голяма пичеловка!
                F31 BMW 320d

Коментар

Някъде бях чел че ще имаш много разходи по това бмв.То не са масла,накладки,филтри.И били ужастни коли палят си гумите,влизат с вратите в завой,казвам ти УЖАС.Нали знаеш как да провериш реалните км.на колата?
                  И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
                    ...А и за БМВ то май казваха че е голяма пичеловка!
                    Сори, ама не се сдържам... Това несъмнено е така, ама само за някои кухи пубертетки, дето знаят само баварията мерцедес и порше.... А като им кажеш, че караш Фиат Барчета или Купе... или някой от събратята ни тер гледат е така и с усмивка ти казват "абе я се скрий с тоя Фиат..." . А па и незнам, аз ли се дефектни съм ги изборал преди, ама всички ми се радваха на чибурака, даже и такъв омачкан...

Коментар

Sev написа:
                      дано брат ти е запознат с поддръжката на този автомобиледин приятел в момента също си търси точно такава колав БМВ форума има една тема с цени на части...доста се позамисли като ги видяпо автокъщите има повече дизелови колидвутитровите дизели ако не се лъжа са два, като по-слабия не е комън рейлнай-добре е да видиш какво пише в раздела в БМВ форума, както и обявите там
                      Да, по-слабия не е комън рейл. Ако ще си взимаш БМВ дизел задължително гледай да е комън рейл.
                      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Защо ми изтрихте мнението?Защото съвети от типа на "потърси психиатър" нямат място във форумаМодераторски екип на fiat-bg.org
                        Bravo 1.6 16v

Коментар

Аз за колегата ники_сикс нищо не съм казал - тука всички сме си облъчени от Фиат и е нормално за нас това да е най-добрата кола, а психиатъра беше предназначен за колегата му, който искал да си купи БМВ пък после му дошло прозрението, че Мареата била по-добра И да, Фиат са по-добри от много от конкурентите си, но да ги сравняваме и да ги изкарваме по добри от БМВ, Мерцедес, Ролс Ройс и Бентли например е смехотворно.
                          Bravo 1.6 16v

Коментар

Re: Ще купувам.... BMW

VooDoo написа:
                            Здравейте съфорумници!Тези дни трябва да купя автомобил BMW , но за брат ми. Опитах да му обесня ,че една Алфа 147 е по-добро решение , обаче той си е втълпил ,че трябва да е баварец и по възможност Купе 320 CI. Брат ми не е в България и за това аз трябва да реше за колата. Той разчита на мен за покупката , обаче аз се притеснявам да не избера кола . която да се окаже с някакъв скрит проблем. Като купувах моята не се тревожих толкова, колко сега. Възможните избори са:1. Купе 320 CI2. 320- лимозина3. 320 дизел-136 к.сАко някой има някакви впечетления от тези коли нека да сподели или ,ако знаете за някой читав екземпляр който се продава свиркайте. Става въпрос за кола 2000-2001 г.
                            аз имам горе долу наблюдения за тези коли 320CI е най гъзарско, безпроблемен мотор /със верига е / дизела е със по скъпа подръжка /повече неща има да се развалят по мотора/ иначе освен ДВГ всичко друго им е еднакво от консуматиивте най скъпото е предните носачи 250лв и предните амортесьори 150лв/ оригинални / иначе ако те интересуват цени на части горе долу да си направиш сметка питай мога да ти дам точни цени за всичко което те интересуваПС ако те интересува нещо конкретно питай мисля че ще мога да ти помогна но който и да вземе брат ти няма да сбърка
                            TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                            UNO 1.0 FIRE

Коментар

Благодаря на всички за мненията и препоръките! Имаше едно Купе-320 CI в Плевен, но се оказа че е продадено и едва ли ще намеря друго за 17 000 лв. , така че остават два варианта: 320 бензин и 320 дизел ( 150 к.с.). Днес обекалях автокъщите във Варна , но няма нищо което си струва. В края на другата седмица ще ходя в София да търся кола. Дано да попадна на нещо хубаво.
                              SEAT Leon Cupra 300

Коментар

Working...
                              X