Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Срам, национал закъсва на околовръстното с новото Браво
Collapse
X
-
Да ама ми се струва че не е бил с новото Браво, ами като с нашите кошница - затова му е отказала перката.Освен снимката сложена от некадърен журналист никъде не пише с КОЕ Браво е...А и щом НОВАТА му ЛАДА се третира като по-добрия му автомобил според статията...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Цитат: "Там той кара поверената му от клуба последен модел Лада 12 - с електронни стъкла и борд компютър".Абе к’во е това животно бре....Лелеее... техниката много напреднала.... тц-тц-тц.....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Kuku написа:"Тази авария на Околовръстното доказва, че е време националът да смени автомобила си."Кога го купи, кога го счупи, кога му е време да го подменя вече За старото Браво става въпросBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Явор Митев
Kuku написа:Нема начин да кипна, братче - мойта перка като завърти и ми вдига налЕгането в резервната гума с два бара
Коментар
-
То няма такъв цирк.Повече от ясно е че ако е новото Браво, което излезе миналата година колата ще е още в гаранция.Всякакви ремонти се извършват в оторизиран сервиз а не от волейболисти,овчари,кравари и т.н.А иначе по некадърно написана статия не съм виждал.Някаква тъпа пъча ,която се е подписала като автор явно не е в час изобщо какво се слага серийно и какво са екстри.А може и на ладата да са спестени някои екстри: волан,четри гуми,мотор Понеже наскоро някой от администраторите на форума каза че сме били около 6000 потребители,предлагам да се съберат по 20 ст. от всеки и сумата от 1200лв да се разпредели по следния начин:1. 1000лв. да се дадат на сиромаха волейболен национал да си обслужи колата, че явно не изкарва достатъчно 2. Другите 200лв. за фризьор на журналиската написала статията.Вече видяхме колко разбира остана само да се изруси (ако вече не го е направила сама) И после италианските коли били боклуци.............
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар