Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кола от Сливен?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Даммм...същата колица взех Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Супер бързо набира,мощна и пъргава....само да и свикна малко и да я контролирам така както умеех и Фиата ..... ехееееххх ще сме неразделни с нея
    НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Като я тествахме първия път успя да зацепи чак на трета скорост. На първа и втора само сучеше гуми Честно да си кажа, не очаквах че един дизел може да стартира така

Коментар

Immortal написа:
        Като я тествахме първия път успя да зацепи чак на трета скорост. На първа и втора само сучеше гуми Честно да си кажа, не очаквах че един дизел може да стартира така
        И сега е така....пътуването с нея е удоволствие ... нямам забележки относно возията ...кеф голем .... сега ще съм поредният келеш качил се в кола-изстребител дето ще бъде псуван от Голфаджии и Опелджии :P

Коментар

Честито!Със здраве да си я караш и да нямаш главоболия с ремонти.
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
            Честито!Със здраве да си я караш и да нямаш главоболия с ремонти.
            Това е най-важното!Черпя всички виртуално, а колегата от Ямбол ще почерпя и реално като се видим другият път

Коментар

Абе мани ги тия Алфи бе

Коментар

Коментар

Честито и безаварийно! :D С тоя двигател е наистина готино да се тровят голфчета
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Ммм...днес те мернах....добре ти стои количката Честито и трябва да се видим да си огледаме новите придобивки.
                    Lancia Lybra 2,4JTD '03
                    Фиат Браво 1.9TD75 '97
                    Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                    Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

standox_ написа:
                      Ммм...днес те мернах....добре ти стои количката Честито и трябва да се видим да си огледаме новите придобивки.
                      Аз днес видях доста Фиати,но уви все още се боря с животното наречено Алфа Ромео дето според мен е кола за дълъг път и не съм те видяла улисана в опити да овладея котето .... това градското задръстване не и се отразява добре....ама ще и свикна .... кажи кога и нека си направим една срещичка , но да е на по - прилично място .... някъде на маса сред зеленина .... по една бира има от мен за всичко момчета

Коментар

Аз съм човека от ,който купи алфата. Колегата само дето не карам капа а пунто гт в момента. Не сме измамници в Сливен колега поне не ние ела може да ти хареса нещо. Автокъщата се казва Шик и до КАТ. Ицо се казвам ако някой се интересува отнещо може да пита
                        Putno gt powa

Коментар

B.a.a.L. написа:
                          Аз съм човека от ,който купи алфата. Колегата само дето не карам капа а пунто гт в момента. Не сме измамници в Сливен колега поне не ние ела може да ти хареса нещо. Автокъщата се казва Шик и до КАТ. Ицо се казвам ако някой се интересува отнещо може да пита
                          Привет!Алфата е чудесна!За сега нямам оплаквания освен че това животно има нужда от малко по-добър шофьор от мен!Страхотно ускорява и на дълъг път е мечта ... днес вдигнах 190 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Ако само някой ми каже каква добавка да сложа за да намалее пушенето и да прочистя цялата система малко ще е много добре!Освен това ме вълнуват други едни добавки които се слагали на коли които се карали по-бързичко

Коментар

днес тази алфа май я видях във пловдив на бул Руски пред един магазин за GSM
                            TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                            UNO 1.0 FIRE

Коментар

stef написа:
                              Вчера беше И аз видях една и дори си мисля , че беше другата на която се бях спряла но пък не я взех заради неясният произход и един куп несъответствия с реалността ... най - вероятно е изгорял някой колега ... колата НЕ палеше и идва след 3-4 ти опит запали и други "дребни" нещица които ме възпряха

Коментар

Bella написа:
                                stef написа:
                                Вчера беше И аз видях една и дори си мисля , че беше другата на която се бях спряла но пък не я взех заради неясният произход и един куп несъответствия с реалността ... най - вероятно е изгорял някой колега ... колата НЕ палеше и идва след 3-4 ти опит запали и други "дребни" нещица които ме възпряха
                                Може да е било акумулатор бре колежке :D То и мойта не запали преди да я взема, също и Фиата

Коментар

Working...
                                X