Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кола от Сливен?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dudulia написа:
    Ами лошото е,че не знам къде му е борсата :D Миналата седмица говорих с баща му и той ми каза,че имал борса,ама като не знам къде е....Иначе познатият ми се казва Коста.
    Нямам представа....вече ми писна от коли и търсенето им ... ще ходя пеш ... обявявам бойкот на скъпите горива
    НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Сложи си едно АГУ на бравчо и си го търкаляй с кеф Хем евтино,хем екологично
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
        Сложи си едно АГУ на бравчо и си го търкаляй с кеф Хем евтино,хем екологично
        Аз т’ва браво съм го намразила и Фиат не ща и да сънувам вече дори ...

Коментар

:D Ех,ако го обичаше щеше да ти е благодарно Успех с алфата и дано да останеш доволна!Ще чакаме снимки :D

Коментар

Собственика на тази автокъща е човек от форума, но не запомних ника му, нито името му. Той кара една Капа, а баща му - Тезис. Както и другаде съм писал, в тази автокъща има САМО Фиат и производни... На Белла колата (Бравото) според мен е перфектна, не знам що иска да я сменя, ама като му щукне нещо на човек...А.. и не става за АГУ, щото е 1.9 JTD

Коментар

Благодаря ти!Бравото се ПРОДАВА много СПЕШНО!!!Ако може до понеделник или вторник ... няма да и изброявам екстрите....доста са...!Ти я видя ... хайде Нарооооде на Бравото!П.П.Днес карах новота Браво 1,4 бензин ... много пъргава кола,но и липсва динамиката и тръпката на Алфата 2,4!Изобщо НЕ ми се кара бензинова кола ... не е за мен , аз съм си дизеларка и се надявам скоро да имам своята си Алфа и тя да е това което си представям като техническо състояние и удоволствие от шофирането!Днес говорих с човека от Сливен ... на 90% взимам Алфата!В понеделник или вторник ще стане всичко ясно!Айде палете свещи черна котка да не ми мине пътя!

Коментар

Скоро очаквайте какви боклуци са Алфите Колежке направи си добре сметката каква кола си купуваш и къде ще я поддържаш, че при тия цени дето ти искаха в С Загора за Бравото ми е мъка колко ще ти искат за Алфата. А цените за поддръжката на тоя автомобил може да са много високи а може и да са съвсем приемливи - зависи от майсторите.Консултирай се за всичко тук и най важното се вслушвай в съветите а не прави точно обратното.Подготви си и за по сериозен разход на гориво в сравнение с Бравото поне с 2 на 100 отгоре. Успех с покупката много безавариини километри и добре дошла в клуб Алфа Ромео

Коментар

stenli написа:
                  А цените за поддръжката на тоя автомобил може да са много високи а може и да са съвсем приемливи
                  Всъщност цените на частите за 156, през последния месец, доста паднаха. Само за справка, какви бяха преди и сега:Дебитомер - 518 лв. (преди 1-2 месеца), 112 лв. (сега).Ламбда сонда - 280 лв. (преди 1-2 месеца), 100 лв. (сега).МПХ - 330 лв. (преди 1-2 месеца), 250 лв. (сега).И други ...А изборът на колежката е с бая "уморени" задни пружини Като я гледам как е приклекнала ...

Коментар

wwweb написа:
                    stenli написа:
                    А цените за поддръжката на тоя автомобил може да са много високи а може и да са съвсем приемливи
                    Всъщност цените на частите за 156, през последния месец, доста паднаха. Само за справка, какви бяха преди и сега:Дебитомер - 518 лв. (преди 1-2 месеца), 112 лв. (сега).Ламбда сонда - 280 лв. (преди 1-2 месеца), 100 лв. (сега).МПХ - 330 лв. (преди 1-2 месеца), 250 лв. (сега).И други ...А изборът на колежката е с бая "уморени" задни пружини Като я гледам как е приклекнала ...
                    Аз не че разбирам много от авточасти, ама това падане може да се обясни примерно с различни марки производители, от кого купуваш, нови или не...щото в БГ по принцип малко неща губят толкова бързо и много от цената си...вввеб ти тез части дет ги разправяш ги смени и те после паднаха, а? :D
                    N.Y. State of Mind

Коментар

Това са актуални цени от каталога на BOSCH и са за оригинални части http://clubalfaromeo.com/forum/files..._310.pdfАми не мога да кажа, че съм се прецакал, освен за дебитомер, ако сравняваме със сегашните цени. Аз го купих за 265 лв., което беше страшна далавера при тогавашна цена 518 лв.Ламбда взех неоригинална HOFFER за 106 лв., а сега оригиналната е 100 лв. Това е и единствената неоригинална част, която купих, ама скоро ще я хвърля и ще си взема оригинална BOSCH.Иначе да, факт е, че доста хора в Алфа форума се прецакаха с измислени цени, но кво да праиш ...

Коментар

wwweb написа:
                        Това са актуални цени от каталога на BOSCH и са за оригинални части http://clubalfaromeo.com/forum/files..._310.pdfАми не мога да кажа, че съм се прецакал, освен за дебитомер, ако сравняваме със сегашните цени. Аз го купих за 265 лв., което беше страшна далавера при тогавашна цена 518 лв.Ламбда взех неоригинална HOFFER за 106 лв., а сега оригиналната е 100 лв. Това е и единствената неоригинална част, която купих, ама скоро ще я хвърля и ще си взема оригинална BOSCH.Иначе да, факт е, че доста хора в Алфа форума се прецакаха с измислени цени, но кво да праиш ...
                        А дали частите са оригинални и дали цената не е спаднала поради вкарването на ментета?Примерно на мен ми е чудно как кабели за свещи може да бъдат на една цена с тези в Германия (като в БГ има доста ментета) ,а термостат примерно да бъде с 30% по-евтин.След това чета коментари,че термостата карал по 1 година и се повреждал.......

Коментар

Колеги,нека се похваля....има сделка....живот и здраве в понеделник ще се прибера у дома с така желаната 156-ка комбенце Днес можех да го взема,но се наложи спешна операция на един от любимците и нямаше за кога да се вадят транзитни номера.Колата си има явно не къса история,но да се надяваме че този път всичко ще е наред...за сега ще спестя подробности!Благодаря на Деан ---> Immortal за оказаната помощ , без него нямаше да се справя !Живот и здраве другата седмица ще има снимки на колицата Сега само ако някой ми каже как да почистя жълтият кожен салон и да грейне отново като нов ... хммм ще пада голямо черпене

Коментар

Честито и да я караш безаварийно!Колата е много хубава, дано не ти създава главоболия! Както казах обаче, никога няма гаранция, дори и от магазина чисто нова да я вземеш.И да почерпиш

Коментар

Да се похваля...ДНЕС взех колата и ходих с нея до Пловдив...и без да се усетя съм вдигнала 180 км и се спрях защото ме хвана шубето....колата за сега върви супер....не ми се иска и да знам как е вървяла когато е била нова...ехххх,мечти....

Коментар

Bella написа:
                                Колеги,нека се похваля....има сделка....живот и здраве в понеделник ще се прибера у дома с така желаната 156-ка комбенце Днес можех да го взема,но се наложи спешна операция на един от любимците и нямаше за кога да се вадят транзитни номера.Колата си има явно не къса история,но да се надяваме че този път всичко ще е наред...за сега ще спестя подробности!Благодаря на Деан ---> Immortal за оказаната помощ , без него нямаше да се справя !Живот и здраве другата седмица ще има снимки на колицата Сега само ако някой ми каже как да почистя жълтият кожен салон и да грейне отново като нов ... хммм ще пада голямо черпене
                                Искаш да кажеш ,че си взела това от снимките нали.Браво това е колата Alfa romeo 156 sportwagon.Честитооооо със здраве да си я караш и много безавариини км.
                                Прикачени файлове
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X