dudulia написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кола от Сливен?
Collapse
X
-
Собственика на тази автокъща е човек от форума, но не запомних ника му, нито името му. Той кара една Капа, а баща му - Тезис. Както и другаде съм писал, в тази автокъща има САМО Фиат и производни... На Белла колата (Бравото) според мен е перфектна, не знам що иска да я сменя, ама като му щукне нещо на човек...А.. и не става за АГУ, щото е 1.9 JTD
Коментар
-
Благодаря ти!Бравото се ПРОДАВА много СПЕШНО!!!Ако може до понеделник или вторник ... няма да и изброявам екстрите....доста са...!Ти я видя ... хайде Нарооооде на Бравото!П.П.Днес карах новота Браво 1,4 бензин ... много пъргава кола,но и липсва динамиката и тръпката на Алфата 2,4!Изобщо НЕ ми се кара бензинова кола ... не е за мен , аз съм си дизеларка и се надявам скоро да имам своята си Алфа и тя да е това което си представям като техническо състояние и удоволствие от шофирането!Днес говорих с човека от Сливен ... на 90% взимам Алфата!В понеделник или вторник ще стане всичко ясно!Айде палете свещи черна котка да не ми мине пътя!
Коментар
-
Скоро очаквайте какви боклуци са Алфите Колежке направи си добре сметката каква кола си купуваш и къде ще я поддържаш, че при тия цени дето ти искаха в С Загора за Бравото ми е мъка колко ще ти искат за Алфата. А цените за поддръжката на тоя автомобил може да са много високи а може и да са съвсем приемливи - зависи от майсторите.Консултирай се за всичко тук и най важното се вслушвай в съветите а не прави точно обратното.Подготви си и за по сериозен разход на гориво в сравнение с Бравото поне с 2 на 100 отгоре. Успех с покупката много безавариини километри и добре дошла в клуб Алфа Ромео
Коментар
-
stenli написа:А цените за поддръжката на тоя автомобил може да са много високи а може и да са съвсем приемливи
Коментар
-
wwweb написа:stenli написа:А цените за поддръжката на тоя автомобил може да са много високи а може и да са съвсем приемливиN.Y. State of Mind
Коментар
-
Това са актуални цени от каталога на BOSCH и са за оригинални части http://clubalfaromeo.com/forum/files..._310.pdfАми не мога да кажа, че съм се прецакал, освен за дебитомер, ако сравняваме със сегашните цени. Аз го купих за 265 лв., което беше страшна далавера при тогавашна цена 518 лв.Ламбда взех неоригинална HOFFER за 106 лв., а сега оригиналната е 100 лв. Това е и единствената неоригинална част, която купих, ама скоро ще я хвърля и ще си взема оригинална BOSCH.Иначе да, факт е, че доста хора в Алфа форума се прецакаха с измислени цени, но кво да праиш ...
Коментар
-
wwweb написа:Това са актуални цени от каталога на BOSCH и са за оригинални части http://clubalfaromeo.com/forum/files..._310.pdfАми не мога да кажа, че съм се прецакал, освен за дебитомер, ако сравняваме със сегашните цени. Аз го купих за 265 лв., което беше страшна далавера при тогавашна цена 518 лв.Ламбда взех неоригинална HOFFER за 106 лв., а сега оригиналната е 100 лв. Това е и единствената неоригинална част, която купих, ама скоро ще я хвърля и ще си взема оригинална BOSCH.Иначе да, факт е, че доста хора в Алфа форума се прецакаха с измислени цени, но кво да праиш ...Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Колеги,нека се похваля....има сделка....живот и здраве в понеделник ще се прибера у дома с така желаната 156-ка комбенце Днес можех да го взема,но се наложи спешна операция на един от любимците и нямаше за кога да се вадят транзитни номера.Колата си има явно не къса история,но да се надяваме че този път всичко ще е наред...за сега ще спестя подробности!Благодаря на Деан ---> Immortal за оказаната помощ , без него нямаше да се справя !Живот и здраве другата седмица ще има снимки на колицата Сега само ако някой ми каже как да почистя жълтият кожен салон и да грейне отново като нов ... хммм ще пада голямо черпене
Коментар
-
Bella написа:Колеги,нека се похваля....има сделка....живот и здраве в понеделник ще се прибера у дома с така желаната 156-ка комбенце Днес можех да го взема,но се наложи спешна операция на един от любимците и нямаше за кога да се вадят транзитни номера.Колата си има явно не къса история,но да се надяваме че този път всичко ще е наред...за сега ще спестя подробности!Благодаря на Деан ---> Immortal за оказаната помощ , без него нямаше да се справя !Живот и здраве другата седмица ще има снимки на колицата Сега само ако някой ми каже как да почистя жълтият кожен салон и да грейне отново като нов ... хммм ще пада голямо черпенеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар