Здравейте!Харесах една кола от Сливен,но доста познати ми казват че там цените са завишени и имало огромна вероятност да ме измамят....каквото и да означава това.Моля ако някой има информация и наблюдение да ми сподели за търговците на коли от Сливен...къде да отида,от къде да се пазя защото има оплаквания и т.н.Благодаря на всички отговорили!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кола от Сливен?
Collapse
X
-
Шанс 50/50 да те измамят имаш навсякъде, без изключение :D Що се отнася до цените, влез в mobile.bg и сравни между София и Сливен. В София, например, кола се продава за 5000, а в Русе абсолютно аналогична е с 800-1000 отгоре заради румънците, а и по принцип. Изборът в София е несравнимо по-голям при всички положения, така че си вземи някой разбирач и купи кола от София. Може и надолу по Перник и Дупница, но нямам впечатления. Май е още по-евтино, но там със сигурност думнаха познат на свекъра И каква кола си хареса, ако не е тайнаShe was only a whisky maker but he loved her still.
-
Не е верно това за Сливен. Вярно, че първоначално колите изглеждат по-скъпи, но с добър пазарлък можеш да свалиш доста от цената.Например за моята Ланча Дедра преди месец искаха 4000. Тогава беше със здраво стъкло. Сега я взех за 3100 с пукнато стъкло, което са спукали при миене. Със смяната стана 3300. Същите са цените и в София и Дупница (където са уж най-евтини).НЯма как да те измамят, ако имаш човек, който разбира до себе си. Ако искаш, обади се, когато гледаш колата.П.С. От Дупница взехме Делтата, но после имахме доста проблеми с регистрацията. Всичко се оправи, но ни костваше доста нерви, безсънни вечери и още 200-300 лева за разкарване до Кържали и първоначално регистриране там.
Коментар
-
Immortal написа:Не е верно това за Сливен. Вярно, че първоначално колите изглеждат по-скъпи, но с добър пазарлък можеш да свалиш доста от цената.Например за моята Ланча Дедра преди месец искаха 4000. Тогава беше със здраво стъкло. Сега я взех за 3100 с пукнато стъкло, което са спукали при миене. Със смяната стана 3300. Същите са цените и в София и Дупница (където са уж най-евтини).НЯма как да те измамят, ако имаш човек, който разбира до себе си. Ако искаш, обади се, когато гледаш колата.П.С. От Дупница взехме Делтата, но после имахме доста проблеми с регистрацията. Всичко се оправи, но ни костваше доста нерви, безсънни вечери и още 200-300 лева за разкарване до Кържали и първоначално регистриране там.
Коментар
-
Шанса да те измамят е навсякъде... нали се сеш? Виждам че си от Стара Загора, комши, направи справка и ще разбереш, че цените при вас са по надути от тези в Сливен. Аз моята я взех от там и както казаха колегите с пазарлък става всичко... а за измамата си огледай отсякъде колата преди да я земеш...
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
gantcho написа:Bella написа:gantcho написа:И каква кола си хареса, ако не е тайна
Коментар
-
ls1 написа:Пенсионерско дърво?Както се казваше в една реклама ’...ще минат годините и ще разбереш кое е ценно и кое не...’
Коментар
-
Какво стана?Алфата беше перфектна... кожа, можа, това онова...Пък как върти гуми таз алфа... на 1-ва, на 2-ра... на трета чак зацепи А приятеля ми беше Тенко - на италфеста беше с жълто-зеленото Интеграле, ако ме разбирате Ако не от друго, поне от италианки разбира...Мисля че няма да съжаляваш, Белла, ако вземеш тази кола...
Коментар
-
Immortal написа:Какво стана?Алфата беше перфектна... кожа, можа, това онова...Пък как върти гуми таз алфа... на 1-ва, на 2-ра... на трета чак зацепи А приятеля ми беше Тенко - на италфеста беше с жълто-зеленото Интеграле, ако ме разбирате Ако не от друго, поне от италианки разбира...Мисля че няма да съжаляваш, Белла, ако вземеш тази кола...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар