Здрасти момчета, за съжаление премазах колата... и в момента се чудя какво да е правя...Да е продам цяла, на части или да е правя...Още нямам представа какво е за смяна, но за сега видимо е: маследн радиатор и радиатор, предна броня, маска, фар, магаре, полуоска и незнам може би шарнири... ето снимки...Какво ме съветвате да правя?И колко горе долу вървят като цена тези двигатели със електроника, ск. кутия и всичко...? като се има предвид, че двигателя е на реални 154000км и работи абс перфектно и е сервизиран преди това само с качествени консумативи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Премазах колата
Collapse
X
-
Б*ти.. грозна гледка. А как стана точно така? Ами, ако държиш на колата пообиколи насам натам и си намери сравнително евтини части да я опрявиш.., но няма да ти излезе, за съжеление, евтино.. А, ако имаш пари за нова и не ти пъка за тази .. ти си знаешТъпото е, че никога не знаеш дали ще попаднеш на надеждна част. Аз като бълснах опела изобщо не си играх да го правя, смисал то трябваше само маската да се смени на предницата но излизаше солено. Знаеш ако почнеш да копуваш части ще трябва и пребоядисване отделно ядеве докато се направи.Най логично излгежда да продаваш на части, но е лабава работа.. я някой има нужда я не... верно повече ще и вземеш така, но тва пък те бави с времето... След всичко изписано - пробвай да я продадеш на части..
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
На пръв поглед няма много за оправяне: фар с мигач 70-80, бронята ако са тук всички парчета 40-50 за лепене и още толкова за боядисване, решетка20-30 лв, радиатори 150 и 100лв найсторлък. За всеки случаи не са 1000лв. както пише колегата няма и 500 и ще е готова, само гредата да не е много крива, и да няма и някой носач за смяна. Ти май не можа много да и се порадваш, няма и месец. а каква лъщарка беше.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Божеее, направо нищо й няма. Ще си я оправиш за малко пари ако имаш каско. Ако нямаш по-добре продавай на части и си вземи нещо по-новичко. Само дано имаш приятел бояджия, защото с тия новите водни бои направо убиват рибата с тия цени дето ги искат. А и как се удари ? Ако не си бил ти виновен мисля, че по гражданска също може да искаш обещетение.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:Божеее, направо нищо й няма. Ще си я оправиш за малко пари ако имаш каско. Ако нямаш по-добре продавай на части и си вземи нещо по-новичко. Само дано имаш приятел бояджия, защото с тия новите водни бои направо убиват рибата с тия цени дето ги искат. А и как се удари ? Ако не си бил ти виновен мисля, че по гражданска също може да искаш обещетение.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:crush написа:Божеее, направо нищо й няма. Ще си я оправиш за малко пари ако имаш каско. Ако нямаш по-добре продавай на части и си вземи нещо по-новичко. Само дано имаш приятел бояджия, защото с тия новите водни бои направо убиват рибата с тия цени дето ги искат. А и как се удари ? Ако не си бил ти виновен мисля, че по гражданска също може да искаш обещетение.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар