Много шум за нищо. Такава ми се струва тази работа с горивата...Зареждайте и се радвайте, че все още литъра не е скочил над 3.00 лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Протест във връзка високите горива.
Collapse
X
-
Humppa
-
snake написа:Естествено, че като редови шофьор и на мен ми е неприятно да плащам чувствително повече отколкото преди няколко месеца и да прекроявам бюджета.Но:- Петролът, черното злато, е ключов продукт за нашата планета, а правителството на нашата малка и бедна на ресурси страна не е в отбора на играчите, които определят цената на петрола. В случая не мисля, че има срещу кого да се протестира. По тази логика може да се протестира срещу вятъра.- Цената на горивата в България е почти същата, като в страни в ЕС с по-висок стандарт от нашия. Амо това е положението, не можем да взимаме по-големи заплати без повишаване на производителността на труда. Парите няма откъде да се вземат.- Днес сутринта не повярвах на очите си, но в Пазарджик имаше забележимо по-малко коли по улиците, което на мен като пешеходец ми харесва :D .Bravo TD100 98'- това в Гаража
Brava TD100 96'- Мир на праха и...
Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"
Коментар
-
Gosho_777 написа:snake написа:Естествено, че като редови шофьор и на мен ми е неприятно да плащам чувствително повече отколкото преди няколко месеца и да прекроявам бюджета.Но:- Петролът, черното злато, е ключов продукт за нашата планета, а правителството на нашата малка и бедна на ресурси страна не е в отбора на играчите, които определят цената на петрола. В случая не мисля, че има срещу кого да се протестира. По тази логика може да се протестира срещу вятъра.- Цената на горивата в България е почти същата, като в страни в ЕС с по-висок стандарт от нашия. Амо това е положението, не можем да взимаме по-големи заплати без повишаване на производителността на труда. Парите няма откъде да се вземат.- Днес сутринта не повярвах на очите си, но в Пазарджик имаше забележимо по-малко коли по улиците, което на мен като пешеходец ми харесва :D .like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Gosho_777 написа:snake написа:Естествено, че като редови шофьор и на мен ми е неприятно да плащам чувствително повече отколкото преди няколко месеца и да прекроявам бюджета.Но:- Петролът, черното злато, е ключов продукт за нашата планета, а правителството на нашата малка и бедна на ресурси страна не е в отбора на играчите, които определят цената на петрола. В случая не мисля, че има срещу кого да се протестира. По тази логика може да се протестира срещу вятъра.- Цената на горивата в България е почти същата, като в страни в ЕС с по-висок стандарт от нашия. Амо това е положението, не можем да взимаме по-големи заплати без повишаване на производителността на труда. Парите няма откъде да се вземат.- Днес сутринта не повярвах на очите си, но в Пазарджик имаше забележимо по-малко коли по улиците, което на мен като пешеходец ми харесва :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
я стига бе ! правят ни на маймуни тука и ние сме съгласни ми те утре може да им хрумне да направят бензина 5 лв кво ще караме колелета ли или какво ще се връщаме 2 века назад тока поскъпва храната поскъпва горивата всичко поскъпва а Заплатите същите ? Как става това и що за Пумярска държава е това ама то ще е така докъто всички си мълчим.Аз съм твърдо за протестаFiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
Но кой ни прави на маймуни в случая ? Държавата ли продава горивата или частните Лукойл и Петрол ? Висок акциз - както казах, акциза е с тази ставка от началото на годината, когато бензина точно поради повишения акциз от 1.95 повиши цената си на 2.05 лв. - толкова ! Тогава какво се получава, срещу кой да протестираме в конкретния случай ? Lane Staley много точно е определил кои са виновните за ситуацията. Ще добавя, че ако се докаже, че има и спекула и нечисти договорки в ценообразуването, протестирайте срещу Лукойл например.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Когато производството на нещо е монопол в една държава,то тази държава не може ли да бъде в ролята на регулатор на цените.Правителството говори за социална политика,е ние социална държава ли сме или държава на дива спекула,яко бутане на куфарчета и много други дивотии.Сега не ми казвайте че и в другите държави е така,понеже разликата е огромна.
Коментар
-
абе всичко идва от стандарта на калпавата ни държава в гърция зареждат на същите цени но вземат заплати средно около 2000 евро а тук средната заплата е от 250 до 450 лева което е около 150 - 200 евро дали и те щяха да са добре ако вземаха заплати като нас. и какво излиза че с една тяхна заплата можеш да си купиш близо 2 тона гориво а с една наша заплата около 200 литра . само каква разлика а?FIAT ili FERRARI se tam
FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p
Коментар
-
marto_8 написа:абе всичко идва от стандарта на калпавата ни държава в гърция зареждат на същите цени но вземат заплати средно около 2000 евро а тук средната заплата е от 250 до 450 лева което е около 150 - 200 евро дали и те щяха да са добре ако вземаха заплати като нас. и какво излиза че с една тяхна заплата можеш да си купиш близо 2 тона гориво а с една наша заплата около 200 литра . само каква разлика а?
Коментар
-
snake написа:Но кой ни прави на маймуни в случая ? Държавата ли продава горивата или частните Лукойл и Петрол ? Висок акциз - както казах, акциза е с тази ставка от началото на годината, когато бензина точно поради повишения акциз от 1.95 повиши цената си на 2.05 лв. - толкова ! Тогава какво се получава, срещу кой да протестираме в конкретния случай ? Lane Staley много точно е определил кои са виновните за ситуацията. Ще добавя, че ако се докаже, че има и спекула и нечисти договорки в ценообразуването, протестирайте срещу Лукойл например.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
peho написа:marto_8 написа:абе всичко идва от стандарта на калпавата ни държава в гърция зареждат на същите цени но вземат заплати средно около 2000 евро а тук средната заплата е от 250 до 450 лева което е около 150 - 200 евро дали и те щяха да са добре ако вземаха заплати като нас. и какво излиза че с една тяхна заплата можеш да си купиш близо 2 тона гориво а с една наша заплата около 200 литра . само каква разлика а?"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
MOYA написа:peho написа:marto_8 написа:абе всичко идва от стандарта на калпавата ни държава в гърция зареждат на същите цени но вземат заплати средно около 2000 евро а тук средната заплата е от 250 до 450 лева което е около 150 - 200 евро дали и те щяха да са добре ако вземаха заплати като нас. и какво излиза че с една тяхна заплата можеш да си купиш близо 2 тона гориво а с една наша заплата около 200 литра . само каква разлика а?
Коментар
-
peho написа:MOYA написа:peho написа:marto_8 написа:абе всичко идва от стандарта на калпавата ни държава в гърция зареждат на същите цени но вземат заплати средно около 2000 евро а тук средната заплата е от 250 до 450 лева което е около 150 - 200 евро дали и те щяха да са добре ако вземаха заплати като нас. и какво излиза че с една тяхна заплата можеш да си купиш близо 2 тона гориво а с една наша заплата около 200 литра . само каква разлика а?"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар