wwweb написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
либра или стило
Collapse
X
-
Разни хора разни интереси !На мен Lybra-та си ми харесва повече от Stilo-то по всичко , за друг това е обратното !Всеки си купува и се вози в това , в което му е по вкуса и джоба !Никога не е късно да откриеш себе си!
Lancia Lybra 1.8cm3 131hp V.V.T. 2002г. Бивша
Fiat Stilo 1.6 16v Dynamic 2002
Коментар
-
Ей голям спор голямо нещо. И 2-те коли на мен си ми харесват доста. Стилото е с по-спортно излъчване.Либрата е по-комфортна, някакси по-улегнала. Въпросът е какъв тип кола искаш, а не коя от 2-те е по-хубава.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Видях си Либрата на снимките и реших да се включа.... То бива бива фанатизъм ама чак толкова... Аз също се оглеждах за 156 но все пак взех Либра! Всеки трябва да постигне душевен мир сам!... темата ми заприлича на подобни от Ауди форума... Audi е най, моето Audi е най най, други коли няма! То там стана ясно че по добре Б4, дори Б3, от колкото Либра ама..Lancia начин на мислене...
Коментар
-
Благодаря на всички за мненията.Аз съм карал 3 фиата уно,1 фиат панда 1типо 1 темпра 1 дедра 2аудита 2 мареи.Исега имам уно с което никога не бих се разделил и мареата и пак гледам за италианско возило за да сменя мареата/комби е/.От стило очаквах по тихо купе вътре,а вън е супер.Аз съм на 33 години и по всичко личи че щте карам либра лимозина.Оште веднъж много благодаря за отговорите а за качеството на италианките не бива и да се говори.Колкото плашташ толкова получаваш.
Коментар
-
Дам Аз постнах снимки на Либрата на Delta. Докато колегата очевидно не е снимал своето стило (ако е, то е рядък щастливец) а е ползвал чичко google Интересно че винаги въпроса с цветното ТФТ се подминава. Че даже и някакви рекламни снимки постнати... като във всяка брошура на шир-потреба кола, само дето не е баш така Колкото Стило-та с такъв дисплей сте виждали, щото аз Либра без не съм виждал Ланча Либра в базова версия предлага повече отколкото Алфа 156 и Стило в базови версии. Доста повече. Несериозно е да се твърди друго.Иначе всеки да си избира какво да кара, според мен в ценовия диапазон 7-10к лева от Либрата можеш да получиш най-много. Отвън и аз съм съгласен че е особена - за някои защо не и грозна и не на всеки би харесала. Мир
Коментар
-
snk1 написа:Колкото плашташ толкова получаваш.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Аз съм практичен човек,затова зададох и практичен въпрос.Имах ауди но очите ми бяха пак по фиат,затова си купих мареата.За ауди 2000 година обаче не ми стигат парите а и да ги имах пак не бих дал толковеа много пари,заштото разликата в цената не би покрила разликата в качеството и въобште стоката която ште получа.За това пак си гледам иртали и не ме интересува мнението на околните.Аз до сега не съм имал проблем
Коментар
-
gantcho написа:snk1 написа:Колкото плашташ толкова получаваш.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:....За салона....... плюшения на либрата е далеч по хубав от евтиния мокет на алфата. ......A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
westdogg написа:gantcho написа:snk1 написа:Колкото плашташ толкова получаваш.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Тази тема ме заинтригува. Имам една оферта за Либра 1,8 VVT, комби за 8000 лв., запазена.Чудя се обаче тази цена не е ли малко ниска. Освен това, ако ще я взема то ще е единствено с идеята да сложа газов инжекцион. Нямам намерение да храня тоя добитък с бензин.Интересуваме колко литра е багажника на това комби? Искам да сложа една 40-50 литрова бутилка, че да не заема много място.
Коментар
-
gantcho написа:westdogg написа:gantcho написа:snk1 написа:Колкото плашташ толкова получаваш.forza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
doofiat написа:Тази тема ме заинтригува. Имам една оферта за Либра 1,8 VVT, комби за 8000 лв., запазена.Чудя се обаче тази цена не е ли малко ниска. Освен това, ако ще я взема то ще е единствено с идеята да сложа газов инжекцион. Нямам намерение да храня тоя добитък с бензин.Интересуваме колко литра е багажника на това комби? Искам да сложа една 40-50 литрова бутилка, че да не заема много място.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар