Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
либра или стило
Collapse
X
-
Дали цветния дисплей и Bоse-то се дават даром или се отразяват и на цената. Било то серийно.Айде да не спорим, че от екстрите за Stilo може да получиш почти всичко което виждаш в Ланчия-та, но може и да не стигнеш нейната цена.Ето и AbarthТова което не се вижда е електрониката за управление на шофьорската седалка и хладилната жабка, но това което се вижда е мястото за двете чаши пред скоростния лост, което за мен е супер удобство.
Коментар
-
Stilo написа:Това което не се вижда е електрониката за управление на шофьорската седалка и хладилната жабка, но това което се вижда е мястото за двете чаши пред скоростния лост, което за мен е супер удобство.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Ех за какво се дерете ? либрата си е луксозна за по-улегнали хора.Стилото си е за хора ако не млади то поне запазили младежкия си дух.Вярно стило с тия екстри е трепач - не случайно споменах абарта - но стило с тази навигация , мултиволан , и кожа - трудно изпадат - съответно и парите са повече - абартово стило жълто с прозрачния покрив и селеспиида - 14хиляди евро в мобиле.де Еми сметнете 28 бона - няма ли да си вземете с няколко хилки отгоре браво с екстри - или 2003-4 кола пак с ексти и добър вид ,но карана...Пак си кажа мнението аз - ако имах пари алфа 166 след фейслифта - даже 2.4 жтд ти модела и жълто стило абарт ,а за баща ми либра - тва е ама тия пари ги нямам.25хиляди евро за алфата +14 за стило + 7-8 за либрата и другите глупости към 100 бона за 3 коли.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
nikki_sixx написа:нека си купува "либра"... аз лично се изкорах като усетих хладилната жабка! Не бях виждал такова нещо до преди тая кола. Всичко в нея ме радва... и стоене на пътя, и външен вид (с три врати е) и интериор, и двигател...дори и тоя звук в купето "ррррррррррррррр", когато я настъпя ме радва, защото създава усещането за супер спортен автомобил... радва ме и крика на седалката, комфорт е и чупещия се волан, и да не забравя да спомена ел подсилената хидравлика за градско каране. Колко от тия екстри има "либра"-та? Е, има светещо табло... тънга мънга няма...
Коментар
-
Immortal написа:А както знаете съм един стар фиатаджияТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:forza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
А бе вярно, защо стават такива дразги тука.Всеки "стар фиатаджия" , дори и компанията производител (май най-добре) знае - лукс - Либра, Спорт - Алфа, средно позициониране за семейства и хора с не големи доходи - Фиат.Няма какво да спорим по въпроса. Дизайна ми се струва, че никой не може да каже, че Стилото или Либрата или каквото и да е било друго е по-добро от конкурентите си. Нека някой да ме убеди че кафявото е по-добро от червеното или пък че числото 5 ми харесва по-малко от 14 да речем. Стига с тези глупости. То е ясно, че Либрата е с повече екстри, като глезотийки - гледа се стандартно оборудване. Какво някой изтъква, че Стилото имало хладилна жабка - аз лично не знам за това. Ама някой да е виждал Стило с печка? Мисля, че печката е много по-добра екстра от хладилната жабка да речем.Някой казват, че им било хубаво колата да им бучала и се радват. Ето аз искам да ми е тишина и не искам колата да ми надува главата.За мен Стилото има само една единствена неповторима екстра в сравнението - покрива!!!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Аз предлагам да се направи една сбирка за уточняване на различията - всеки докарва кола - всички се мерим и караме чуждите коли, естествено на обезопасено място и накрая сядаме да се напием и запрегръщаме.Така и аз ще мога да реша каква кола да си купя след Бравата - и моите колебания са същите - дали Стило, дали Либра, дали 156...Ама най си ме дърпа за новото Браво де....И ще си покаркам Брависима още 2 годинки, да се усеферя след апартамента и да я намразя колицата окончателно - и гледаш съм забил направо новото Браво - я 2-3 годишно, я лизингово....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Аз предлагам да се направи една сбирка за уточняване на различията - всеки докарва кола - всички се мерим и караме чуждите коли, естествено на обезопасено място и накрая сядаме да се напием и запрегръщаме.Така и аз ще мога да реша каква кола да си купя след Бравата - и моите колебания са същите - дали Стило, дали Либра, дали 156...Ама най си ме дърпа за новото Браво де....И ще си покаркам Брависима още 2 годинки, да се усеферя след апартамента и да я намразя колицата окончателно - и гледаш съм забил направо новото Браво - я 2-3 годишно, я лизингово....She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Гореща тема За всеки влак си има пътници. Не съм карал нито една от трите спорни коли, но е видно, че в Либрата са вложени повече усилия за комфорта, за тихо, елегантно пътуване. Това обаче хич не й пречи за много хора да е прекалено тежка като интериор, направо дразнеща. Като гледах снимките - и на мен ми е такава - Стилото е много по-изчистено и макар и по-бюджетна кола е моя избор. Такова си търся, имам предвид Така че - зависи си от вкуса на човек. Няма как да се постигне консенсус
Коментар
-
От вътре ланчата е класи над алфата. Не знмам защо дори и ги стравнявате. Врътките на климатика на алфата са като на готварска печка. В сравнвние с климатроника на либрата са супер смешни. За салона....... плюшения на либрата е далеч по хубав от евтиния мокет на алфата. За външния вид вече си е въпрос на вкус, лично мен повече ми харесва алфата отвънFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар