gantcho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
либра или стило
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
kiro_of_the_day написа:..............За любов към марката или изобщо към италианките - такава не съм усетил отдавна да се мярка в тоя форум...Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Почвам да се съмнявам колега в това, дето съм го цръвнал...Форума се напълни със сек’ви недоволни дришльовци, които са си купили примерно Браво за 3000 лева и за тези пари очакват да има качество на изработка на Бентли, двигателя да реже като Ферари (най-малко) и задължително НИКОГА, АМА НИКОГА да не се чупи... За любов към марката или изобщо към италианките - такава не съм усетил отдавна да се мярка в тоя форум...Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Stilo написа:Нарочно се въздържам от коментар в "темата". Мненията за качествата и материалите на Stilo-то най-много ме радват :Dkiro_of_the_day написа:За любов към марката или изобщо към италианките - такава не съм усетил отдавна да се мярка в тоя форум...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
.....бе къде ша ми сравнявате Либра с Стило и с 156, аи алфата иде доиди и на мен много ми харесва външно но вътре е ташак работа все едно съм в ауди 80 така теснотия и нема нищо за чоплене , верно Либрата е грозна отпред гледа като водно конче но както казва моя добър приятел Делта "все пак аз ще съм вътре в колата и ще си я гледам от вътре". Чесно да ви кажа аз като седна в либра и не ми се слиза да не говоря за вечерно време когато всичко вътре светне като в църква нема такава красота. ко ми ги хвалите тея Стило и 156, разбира ви главата от хубава класна кола.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Откриите приликите и разликите Цветното ТФТ е серийно, както и Босе-то с 6 говорителя, а да двузоновия климатроник също. Обърнете внимание на вратите - тапицерия, имитация на дърво в горния край Според мен подобна добре тапицирана врата може да се срещне предимно при коли от доооста по висок клас.Да не говорим, че цветно ТФТ съм виждал само в най-високите нива на оборудване и то на ’мутренските’ марки. Навсякъде другаде го има само в рекламните брошури А сериино в най-добрия случай получаваш нещо подобно на дисплея на т.нар ’електронни’ часовници от 80те години Нека не заприличваме на други форуми. Бялото не е черно
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:..... но вътре е ташак работа все едно съм в ауди 80 :D :D :D :D :D :D :D да не говоря за вечерно време когато всичко вътре светне като в църква нема такава красота. ко ми ги хвалите тея Стило и 156, разбира ви главата от хубава класна кола.ланчия либра 2.4 jtd 150к 2005 г--учебна
Коментар
-
Ейййй, голяма свада стана - не мога да разбера защо е това дърляне. Има ли търсене - има и предлагане. Пазарна икономика е нали.така че за всеки вкус има и съответния модел. Сядаш, преценяваш материали, поведение, екстри и тази която най-много се доближава до твоите изисквания - плащаш и караш с кеф.А това, дали другите одобряват моя избор си е лично техен проблем. Аз удовлетворявам моите изисквания, а не чуждите. Моята е с 3 врати и ако някой отправи забележка, че за да седне отзад трябва да се сгъне на две му пожелавам приятно возене в някое такси и когато си купува да си вземе точно с 4 врати. Ако Либрата имаха модел с 3 врати ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар