Напоследък нещо съм се затъжил за една игра от миналия век, Transport Tycoon на Крис Савиер... и викам дай да я изровя да я разцъкам... от носталгия де... Да ама не... играта изрева, че липсвала някаква си процесорна инструкция... Хууу... викам, дай да видя дали пък няма някакво продължение или аналогична игра... ударих му едно ровене по мрежата, но уви... всякакви тъпи тикуни излизат, но не и такъв. Та да си дойдем на думата... някой да знае нещо по въпроса... игра в която да си строиш, да променяш ландшафта...?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За една игра: "Transport Tycoon"
Collapse
X
-
и аз бях милиардер там преди 10 год. преди година се сетих като теб и я дръпнах и си тръгна нормално, но вече ми се стори тъпа. особенно след като знам как се съботира противника ако не знаш да ти кажа. не знам дали съм я изтрил, най-вероятно да. но със сигурност тръгна нормалноLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
pakumba написа:и аз бях милиардер там преди 10 год. преди година се сетих като теб и я дръпнах и си тръгна нормално, но вече ми се стори тъпа. особенно след като знам как се съботира противника ако не знаш да ти кажа. не знам дали съм я изтрил, най-вероятно да. но със сигурност тръгна нормалноAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
peho написа:Тази пробвали ли сте я RCT?Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар