Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гласуване за конкурса "Снимка на..."
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nikki_sixx написа:Lane Staley написа:Да му се невиди, никой не гласува за моята снимка Никой ли не иска да ме зарадваAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Е, нали знаеш, че истинското изкусто е само за ценители Никой не е пророк в собствената си страна и може да изчакаме одобен конкурс в, да речем ФВ Форума, и да се пробваме там. Всеизвестно е какви коли карат ценителите на изкуството и истинската красота П.С.Така де, в момента смятам, че най-хубавата снимка на света беше заснета вчера. На нея ясно ( не толкова ясно, ама да не издребняваме ) се вижда добре омазания със Селения Голд разпределителен вал на моето Браво 1,4 12V по който няма никакви следи от износване. Но кой друг освен мен би могъл да оцени подобна красота?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Е, нали знаеш, че истинското изкусто е само за ценители Никой не е пророк в собствената си страна и може да изчакаме одобен конкурс в, да речем ФВ Форума, и да се пробваме там. Всеизвестно е какви коли карат ценителите на изкуството и истинската красотаТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Аз гласувах за котарачето.Ако имах право на повече гласове бих гласувал за всички снимки на деца във форума+тази на котарачето.Много е сладурусто.Понеже трябва само един глас трябваше да взема някакво решение.Иначе освен немска овчарка имам и три големи котки улична превъзходна ,а едната има четири бебета.Ако се видим някога ще си искам дъвката. :D
Коментар
-
lubobg написа:Аз гласувах за котарачето.Ако имах право на повече гласове бих гласувал за всички снимки на деца във форума+тази на котарачето.Много е сладурусто.Понеже трябва само един глас трябваше да взема някакво решение.Иначе освен немска овчарка имам и три големи котки улична превъзходна ,а едната има четири бебета.Ако се видим някога ще си искам дъвката. :DBravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар