За качеството - снимките съм ги номерирал с някаква безплатна програма която толкова си може.Ето тук са оригиналите свалени от темата http://fiat-bg.org/Downloads/Snimki_...urs_za_snimka/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гласуване за конкурса "Снимка на..."
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз гласувах за снимка №11!Страхотни цветове,а водата с отраженията ... перфектно!Иначе има няколко снимки ,които ми направиха впечатление и те са:освен 11,също и 30;25;6;8;70;60;58;32!!!п.п. само да вметна-снимка №6 не е професионално заснет кадър...именно №11 е такъв,най-добро качество и цвят!Съгласен съм,че №6 е много добре направена,но това е плакат или постер ако щете!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Filcov написа:тц тц тц .... развалихте хубавата тема ... умишлено се въздържах от изказване смятайки за излишно, но по повод някой коментари мога да добавя например това:"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Явор Митев
Тъй като голяма част от гласовете са "собствени", т.е. "гласувал си за снимката".....се чудя дали след края на анкетата да не изнесем първите пет за крайно гласуване и тогава да определим победителя...какво ще кажете. Така смятам че останалите гласове ще се съберат около фаворитите и ще бъде по-обективно.....или много разтлачваме нещата...кажете какво мислите.
Коментар
-
Авео написа:Тъй като голяма част от гласовете са "собствени", т.е. "гласувал си за снимката".....се чудя дали след края на анкетата да не изнесем първите пет за крайно гласуване и тогава да определим победителя...какво ще кажете. Така смятам че останалите гласове ще се съберат около фаворитите и ще бъде по-обективно.....или много разтлачваме нещата...кажете какво мислите."Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
MOYA написа:Авео написа:Тъй като голяма част от гласовете са "собствени", т.е. "гласувал си за снимката".....се чудя дали след края на анкетата да не изнесем първите пет за крайно гласуване и тогава да определим победителя...какво ще кажете. Така смятам че останалите гласове ще се съберат около фаворитите и ще бъде по-обективно.....или много разтлачваме нещата...кажете какво мислите.Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
GPS-5"+iGO Navigation
Коментар
-
Ама вие снимките по качество и уловен миг ли ги оценявате, ако знаех ич нямаше да поствам снимка, а да гледам професионалните умения на колегите. Според мен Авео беше провокиран от идващата пролет, та и целта беше всеки да покаже какво му е въздействало, а не как му въздействат разни постери или снимки в ужасно кадифен нюанс дето може да те разплачат. На мен ми харесаха снимки в който се вижда радостта на хората или готини места, то и аз си имам един старец на улицата дето, ако го щрактна ще ви се свие сърцето.....Иначе аз гласувах лайшката за Огняново, там си изкарах феноменално....Поздрави на Огняново!Иначе като видях No 32 и усетих радостта на фотографа, същото важи и за 65 и 67 (по раличен повод разбира се)
Коментар
-
На всеки човек му въздействат различни неща, няма нещо универсално, което да накара всички да заподскачат от радост или да се натъжат. На мен например снимка 20 ми харесва, но не ме натъжава, просто цветовете й са много оптимистични. И стареца не ми изглежда особено тъжен, чувствам че се кани всеки момент да рипне на дървото :D .На мен ми въздейства моята снимка (номер 15, дълго време ми стоеше и на десктопа) по няколко причини: Острова на р. Марица за мен е най-хубавото място на света , показана е сивата зима, а цветното водно колело, попаднало случайно в кадър, пък като че ли подсказва за това, че и пролетта наближава. Разбира се няма как да ви накарам и вие да я оцените, а и нямам такава цел.Относно гласуването ...Авео написа:Тъй като голяма част от гласовете са "собствени", т.е. "гласувал си за снимката".....се чудя дали след края на анкетата да не изнесем първите пет за крайно гласуване и тогава да определим победителя...какво ще кажете. Така смятам че останалите гласове ще се съберат около фаворитите и ще бъде по-обективно.....или много разтлачваме нещата...кажете какво мислите.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Явор Митев
Със сигурност първите пет ще бъдат подредени в нова анкета.....Не ми се сърдете, до сега в доста конкурси съм участвал, ама за първи път в живота си организирам такъв...нямам опит, надявам се с годините да свикна...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар