Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гласуване за конкурса "Снимка на..."

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За качеството - снимките съм ги номерирал с някаква безплатна програма която толкова си може.Ето тук са оригиналите свалени от темата http://fiat-bg.org/Downloads/Snimki_...urs_za_snimka/

Коментар

Аз гласувах за снимка №11!Страхотни цветове,а водата с отраженията ... перфектно!Иначе има няколко снимки ,които ми направиха впечатление и те са:освен 11,също и 30;25;6;8;70;60;58;32!!!п.п. само да вметна-снимка №6 не е професионално заснет кадър...именно №11 е такъв,най-добро качество и цвят!Съгласен съм,че №6 е много добре направена,но това е плакат или постер ако щете!
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

Коментар

могат ли да се добавят снимки , че и аз си падам парче фотограф

Коментар

Filcov написа:
          тц тц тц .... развалихте хубавата тема ... умишлено се въздържах от изказване смятайки за излишно, но по повод някой коментари мога да добавя например това:
          Мда колега, познах мястото на което е правена снимка номер 6 - и понеже май всичко тръгна от мене с моят криворазбран коментар - Извинявам се публично и пиша същото с малки корекций:-Номер 6 е , единственната черно бяла добре балансирана фотография,която мачка всички по пътя си-колега (автор на номер 6) -Това е страхотна снимка и ми е фаворит.......
          "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Тъй като голяма част от гласовете са "собствени", т.е. "гласувал си за снимката".....се чудя дали след края на анкетата да не изнесем първите пет за крайно гласуване и тогава да определим победителя...какво ще кажете. Така смятам че останалите гласове ще се съберат около фаворитите и ще бъде по-обективно.....или много разтлачваме нещата...кажете какво мислите.

Коментар

Авео написа:
              Тъй като голяма част от гласовете са "собствени", т.е. "гласувал си за снимката".....се чудя дали след края на анкетата да не изнесем първите пет за крайно гласуване и тогава да определим победителя...какво ще кажете. Така смятам че останалите гласове ще се съберат около фаворитите и ще бъде по-обективно.....или много разтлачваме нещата...кажете какво мислите.
              Мда мъдра идея това е п.с. Не съм си и помислял даже да си гласувам за снимката.
              "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Гласувах за 19, защото е много трудно да се улови и засече такова пълно попадение, е и ако е истина това, че се е прецакала камерката от светкавицата - колегата заслужава нова.
                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

MOYA написа:
                  Авео написа:
                  Мда мъдра идея това е
                  Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
                  GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

Определено 26 ... Страхотна е снимката, и като композиция, и като идея ... Поздрав за фотографа

Коментар

Кучешките, котешките, заешките и бебешките(нямам нищо против бебетата и много ги обичам) снимки човъркат сантиментално душата и авторите им може би на това разчитат.чичо Нено
                      Fiat Punto 1,1- 1996г.
                      газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Ама вие снимките по качество и уловен миг ли ги оценявате, ако знаех ич нямаше да поствам снимка, а да гледам професионалните умения на колегите. Според мен Авео беше провокиран от идващата пролет, та и целта беше всеки да покаже какво му е въздействало, а не как му въздействат разни постери или снимки в ужасно кадифен нюанс дето може да те разплачат. На мен ми харесаха снимки в който се вижда радостта на хората или готини места, то и аз си имам един старец на улицата дето, ако го щрактна ще ви се свие сърцето.....Иначе аз гласувах лайшката за Огняново, там си изкарах феноменално....Поздрави на Огняново!Иначе като видях No 32 и усетих радостта на фотографа, същото важи и за 65 и 67 (по раличен повод разбира се)

Коментар

Да му се невиди, никой не гласува за моята снимка Никой ли не иска да ме зарадва
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

На всеки човек му въздействат различни неща, няма нещо универсално, което да накара всички да заподскачат от радост или да се натъжат. На мен например снимка 20 ми харесва, но не ме натъжава, просто цветовете й са много оптимистични. И стареца не ми изглежда особено тъжен, чувствам че се кани всеки момент да рипне на дървото :D .На мен ми въздейства моята снимка (номер 15, дълго време ми стоеше и на десктопа) по няколко причини: Острова на р. Марица за мен е най-хубавото място на света , показана е сивата зима, а цветното водно колело, попаднало случайно в кадър, пък като че ли подсказва за това, че и пролетта наближава. Разбира се няма как да ви накарам и вие да я оцените, а и нямам такава цел.Относно гласуването ...
                            Авео написа:
                            Аз още в началото, когато стартира гласуването предложих друг начин, но не се прие.
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Със сигурност първите пет ще бъдат подредени в нова анкета.....Не ми се сърдете, до сега в доста конкурси съм участвал, ама за първи път в живота си организирам такъв...нямам опит, надявам се с годините да свикна...

Коментар

Lane Staley написа:
                                Да му се невиди, никой не гласува за моята снимка Никой ли не иска да ме зарадва
                                да бе и за мойта
                                Bravo 1.6 16v

Коментар

Working...
                                X