Авео san, Недей така... хареса ми идеята ,хареса ми темата ,харесаха ми всички снимки ( вярно съм се радвал на всяка една снимка и още им се радвам ) даже ако се прави пак този конкурс някога- пак със сигурност ще се кефя много и пак ще участвам за тази темап.с. Докато съм писал този пост ти си пуснал твоя-преди мене
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гласуване за конкурса "Снимка на..."
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ilkor написа:ПРАВИЛА НА КОНКУРСА: ....3. Всеки потребител е длъжен да помести единствено снимка, правена от самият него / това е относително, но разчитам на коректността ви / в пуснатите има две правени не от този който ги е пуснал... ...8. Жанра и тематиката на снимката е без значение...всеки има право да публикува ако ще и снимка на тъщата си...на фикуса...на изолацията на терасата....кой каквото му скимне / тук само ви предлагам да не слагаме интересни снимки на колите си, щото....аман от тия коли... аре нещо по-различно.. / Конкурса има повествователен и обществен характер - нека заложим на красотата в образа и качеството на снимката - в най-общ смисъл - всеки да си качва любимата снимка. има поне три снимки неотговарящи и на тази...молба!... Конкурсът е такъв какъвто си го направим сами. Явно сме българи и стана български.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Това с "професионалните снимки" би трябвало да бъде преценка и доблест на хората, които пускат снимките си, а не на някакво отсяване после! Пак някой криво ме е разбрал. Евала за идеята и осъществяването и! Мисля, че тази тема трябва да се затвори за коментари, доси се учудих, че народа започна да пише ли пише...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Авео написа:P.S. Ники, нямам спомен братче да сме го обсъждали този въпрос в кю-то. Кой знае къде съм блял...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Стига де,Направете конкурс за същото другият месец (без награда) да видите ,че пак ще има такъв интерес. И моля ви хора стига с този лаф: българското-Ние сме си много точен и свестен народ спорд мене(ако мислите ,че ако беше в Англия и нямаше да са се опсували досега много грешите)"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Ники, как предлагаш да разследваме кой е авторът на снимките ? Да наема дедетктив ли ?Мисля че това условие формулирано достатъчно ясно:3. Всеки потребител е длъжен да помести единствено снимка, правена от самият него / това е относително, но разчитам на коректността ви /Нека всеки който е сложил чужда снимка в темата да го гложди съвеста му. Никой не може да твърди че някой лъже без да го докаже.И за другото което си подчертал не си прав. Авео преложи да не слагаме снимки на коли щото темата щеше да се напълни именно с такива снимки. Искаше да провокира участниците да покажат нещо различно от колата си. Никъде не е споменавал че такива снимки са забранени. А и ако погледнеш акцента на тези снимки (с коли е) другаде - не в колата.Вярно е че всеки може да си чете правилата както му изнася ...Добре че поне от 10 падахме на 3 нередовни
Коментар
-
Добре де не мога да разбера защо за всички е толкова голям проблема че някоя снимка може да не е авторска или пък да е обработвана или пък незнам какво си. Все пак да гласуват право имат всички. Който има съмнения към дадена снимка да не гласува за нея и толкова. Ако беше решено избора за победител да се направи от една шепа хора да речем 2-3-5 да ги убеждавате с постове че еди коя си снимка не е според правилата.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
ilkor написа:Вярно е че всеки може да си чете правилата както му изнася ...ilkor написа:Напълно съм съгласен!Пиша единствено защото нарекоха гласуването "наредена работа"Обидно е ...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Конкурса беше за най-хубава снимка. В тази връзка се чудя какво хубаво има в една черно-бяла снимка правена от мегапикселов жиесем.Скучна, тъжна и някак си празна. Но щом волята на народа е такава... така да е.То и с изборите е така...Честито на победителя.Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Коментар
-
Към модераторите на темата... Моля за извинение ако е писано в темата по въпроса!Незнам какво точно е станало но след номерирането на снимките са съхранени с ужасно качество, което за мен е недопустимо.Също трябва да се обърне внимание при съхранение цветовия профил да е sRGB.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар