И така......темата за поместване на снимките е заключена, както се казва " който....качил, качил".Извинявам се отново, че изтървах последният ден, но както вече обясних в другата тема, целият ден шофирах до и от София.Отново изказвам благодарности на всички колеги. Снимките са поместени както виждате по-доло. Избора ще се осъществява с гласуване в анкетата. Възможен е само един глас по подразбиране, така че се надявам искренно все пак резултата да е обективен. Допускаме отговори в анкетата от рода на "...гласувах за номер хх, защото....". Откровен СПАМ както се досещате ще се трие яростно и задълбочено... Идеята ми е да разчупим малко статуквото и да се позабавляваме, така че ви моля да се придържаме към идеята.Ето и снимките, както виждате, прономеровани са от нашият администратор Ilkor, за което му благодаря много. Ако някой забележи някаква неточност или нещо нередно, да пише моменталически.... Крайният срок за гласуване е 01.06.2008г. включително...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гласуване за конкурса "Снимка на..."
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Явор Митев
-
Мисля, че няма да е лошо гласуването да не бъде във вид на анкета, а всеки да има право да гласува със съобщение с номерата на снимките, например за 5 снимки. Реда на посочването им да бъде класацията на снимките. И никой да няма право да гласува за собствената си снимка, а така също регистрирани от днес нататък да не се допускат в гласуването, мисля че е ясно защо.Конкурсът си е твой, правилата и наградата също, само предлагам .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Явор Митев
snake написа:Мисля, че няма да е лошо гласуването да не бъде във вид на анкета, а всеки да има право да гласува със съобщение с номерата на снимките, например за 5 снимки. Реда на посочването им да бъде класацията на снимките. И никой да няма право да гласува за собствената си снимка, а така също регистрирани от днес нататък да не се допускат в гласуването, мисля че е ясно защо.Конкурсът си е твой, правилата и наградата също, само предлагам .
Коментар
-
Аз предлагам да гласуваме анонимно-тоест без да се хвалим кой за кого е гласувал.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
И аз за 6. Макар да ми се искаше да си гласувам за моята Има един малко "недемократичен" вариант - първоначалното гласуване да е само от тези, които са дали снимка. Никой да не може да гласува за себе си и да се посочват по 3 снимки. Така да се отсеят да речем 5 снимки.И след това гласуването да се отвори за всички.P.S.Ето в такива теми се усеща удобството от това бутоните към Общи и Начална страница да са дублирани и най-отдолу.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
А сега представяте ли си как някой ще се измъкне като победител.Трябва наистина снимката, за която ще се гласува да е убедителна, че иначе ще станат примерно 10 първи места с по 5 гласа за тяхA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Явор Митев
Ако имаме 5 първи места, то съответно се прави нова анкета само с равният на брой гласове и анкетираме пак...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар