Бе верно снимките са малко калпави - май са правени със Сони-Ериксон... И моя К810 като не му избърша обектива от праха прави същите снимки )Иначе честито за колицата, да те слушка и да мърка, а и жената така....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дойде ми 500
Collapse
X
-
Понеже някой колега ме е изпреварил вече ще си кажа мнението тук.Колега, не виждам защо трябва да се заяждаш. Едва ли по добре от него знаеш каква кола има или не. Не знам от злоба ли е това, от завист ли, или май е просто по навик ...Предлагам ти да отидеш и да снимаш въпросното 500 което си виждал още зимата. Ама гледай на снимката освен номера да се вижда и учудената ти физиономия щото говориш за съвсем различна кола. Вчера колегата с нея беше на срещата на форума и имахме възможност да го разгледаме. Уверявам те, че беше мъж, а не манекенка И най вероятно очаква извинението ти Съветът ми е да смекчиш тона защото според мен се излагаш. Най малкото никой не ти е длъжен да ти търпи обидите.
Коментар
-
Явор Митев
PASSARELLA написа:Илкоре, публикувал съм една статия за модераторските екипи и за "колегите" - прояети я... Yellow_Flash_Colorz_PDT_48
Коментар
-
И аз не се сдържам да изкажа благородната си завист и възхищението си Много е красива!Интериора е прекрасен! Със здраве да си я кара"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:За съжаление мойто шофиране на 500 свършва тази седмица (мойта излиза от бокса) и после ще мия дават само да я мияFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
В града е много добра! Да не кажа че ако я държиш в обороти е даже супер въпреки, че е 1.2 69коня само! Сега е на 1000км и сякаш почва да върви повече! Днес и сипах ОЕмВи Карера 100 октана да се облажи животното Буди интерес навсякъде, но има и разни педали който като си с малка кола не те броят за човек! С другата ми кола не е така и това малко ме изнервя!F31 BMW 320d
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар