Тurbodieselcomby написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дойде ми 500
Collapse
X
-
Има и още как! Мацката която кара въпросният фичо живее в Стрелбище и мисля, че е манекенка - май някоя от известните. Този Фиат съм го виждал още зимата, веднага след като излезнаха. Следващият който се виждаше е бял 500 СА 1115. Тоя пич изобщо не притежава тази кола, според мен, на първо четене.
Коментар
-
Белисима е безаварийна и да и се радвате.А за номера дали 0500 или 5000 се тая пак добре сте си взели.И за пасарела - от януари има червен 500 - ама ако не знаеш как се взимат тия питай ти кажем!Автокъщи в европа или бг купуват първите и ти ги продават с една добра надценка.На същия принцип има и нисан гт-р на който примиерата в европа ще е октомври.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Мерси за поздравленията на всички! Да Ви се връща!Пасарела - Тази на басейна Спартак и аз я гледах редовно до Фамилията спряна, ама не е мойта! Мойта дойде в БГ в четвъртък сутринта и в Петък я регистрирах. Това е номер от предишната серия! В А2 също имаше такава червена (ама дизел и на 40 000 лв. като за хора дето не могат да чакат )За града е перфектна! Спарк - Дойде с акумулатор Ексайд и гуми Континентал със скоростен индекс Хаш! Не че вдига повече от 160 де! Някъде бях чел, че Фиат са одобрили и Мишелин новия Енерджи, но не дойде с такива за съжаление! Колата вози стегнато да не кажа почти спортно (185х55 Р15 гуми), но сравнението ми е с другата ми кола и е нормално - тук няма 20" гуми и въздушно окачване!Бих пожелал на всеки който го устройва размера на 500 да си я купи! Стъкления покрив е много маняшки също!Колегата Владим къде видя розово не ми е ясно! Червен пастел се води! Или съм снимал кофти?!F31 BMW 320d
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар