Колега, айде ела утре на срещата в София да я пипнем и ние Честито и много километри да я караш без проблем!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дойде ми 500
Collapse
X
-
За срещата явно пропуснах!Вече минахме 350км и впечатленията са ми много положителни! Разхода върви вече надолу! Градско в момента е на 6.0 литра, следобед с климатроника ще е повече. На извънградско (до Благоевград) успя да слезне от 8.6 до 5.6. Но вероятно още ще падне!Има много интересни екстри. Натискаш едно копченце и си говорите с колата. Например "обади се на ....".Можеш да си четеш СМС директно на дисплея на таблото. Свири директно от флашката! Има и други но нещо не ми остана време да човъркам!Загубих много време да намеря секретни болтове. Оказа се че оригиналните са много къси (22мм само) а по магазините има само 25 или 27мм, и опират някъде на предните главини. Та сега трябва да търся стругар да ги коригирам малко!Където и да спрем с нея поне 2 човека идват да и се радват и разпитват! Тая седмица мойта е на ремонт и аз ще се кефя на 500. После вече ще ми я дават само да я мия!F31 BMW 320d
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:Където и да спрем с нея поне 2 човека идват да и се радват и разпитват! Тая седмица мойта е на ремонт и аз ще се кефя на 500. После вече ще ми я дават само да я мия!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Тurbodieselcomby написа:Където и да спрем с нея поне 2 човека идват да и се радват и разпитват! Тая седмица мойта е на ремонт и аз ще се кефя на 500. После вече ще ми я дават само да я мия!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:Plastex написа:Тurbodieselcomby написа:Където и да спрем с нея поне 2 човека идват да и се радват и разпитват! Тая седмица мойта е на ремонт и аз ще се кефя на 500. После вече ще ми я дават само да я мия!Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:За срещата явно пропуснах!Загубих много време да намеря секретни болтове. Оказа се че оригиналните са много къси (22мм само) а по магазините има само 25 или 27мм, и опират някъде на предните главини. Та сега трябва да търся стругар да ги коригирам малко!FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар