Вижте какво открих в мобилето и се влюбихПунто 2002 година, 1.8 16в ХГТ АБАРТпроверих в интернет - оригинално абартово, не е само брони - волан, прагове вътрешни, педали, лост, ръчна(само тя не се вижда)...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ABARTH - втора ръка
Collapse
X
-
andrean написа:ето това черното сейченто видимо малка кола ли е че реално не съм виждал такава ?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
за мен пунтото е номер едно и понеже напоследък карам малко по-рядко, главно вечер, не се бия в задръстванията та обмислям варианта за кола, която да ми носи удоволствие с песента на 16тия винтил но това са само теории... ако случайно го видя това пунто с газова уредба, лично ще пребия собственика би било гавра с автомобилната история, верно една малка глава, но такава съхранила скорпиона не искам да го виждам в ръцете на някое келеме, което не знае какво това абарт и има ли почва у нас, но най-вероятно ще да стане така...а чинкуетата са си много сладки...но за чинкуе това черното си е доста скъпичко... но пък и има защоA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Аз карах чинку с B1, после преминах на пунто и накрая си взех В-то ... не са ме спирали, но и много не ми се щеше ... важното е да не е заядлив катаджията, другото не е проблем Какво им има на абартовските седалки ? На моето пунто са същите, различават се само облегалките за главите (подглавници, ли как им се викаше) И цвета ... другото си е същото ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар