Колеги, броя на членовете на форума става все по-голям! Не е ли време да направим едно сдружение с нестопанска цел (напр. Клуб ФИАТ). Не съм юрист и не знам дали е лесно това да стане, но по аналогия с другите страни, където има клубове за всякакви членове (Ферари, Нокиа и т.н) може и ние да направим нещо такова. И като всеки клуб - да има любимо заведение където хората да се събират, евентуално карта, предпочитани сервизи и магазини и т.н. Кажете какво мислите по въпроса? Аз мисля че стикера е само началото!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Клуб ФИАТ
Collapse
X
-
Регистрацията на един клуб отнема 2 седмици и струва 150лв., само държавни такси, без хонорар за регистрирането За лесно - не е лесно, ако тепърва трябва да се учиш, кое, как, какво, защо.... хората които го правят лесно взимат 100лв. хонорар за регистрацията Заведението е въпрос на желание от страна на членовете, картата е задължителна, а за да има полза от регистрацията и договорите и/или рекламите със сервизи и/или магазини стават задължителни Остава само да се направи организация
-
Да, трябва да има договори и членски внос и лоби също. Според мен дори само да организираме някаква книжка да издадем (преведем) пак ще има полза - ако някой има статистика колко пъти е изтеглен (изпратен) "So wird gemacht Fiat Bravo/Brava" ще направи сметка за реалния интерес. И не само това разбира се...Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
-
клубът вече е факт
Alexius написа:Когато клубът бъде факт всички ще разберат за него и за начина по който се става член.Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар