Преди няколко часа най после си взех колата.Фиат Брава 1,6 16V бордо металик,има фабрична газ и лети джантии.разбира се има и какво да се пипна,но аз много и се кефя.Няма търпение до утре да я разгледам по подробно.Утре даже съм намислил да я снимам и да кача няколко снимчици после.А после най-вероятно ще ви досаждам с въпроси,но се надявам да не се нервирате .п.п някой от Плевен да каже някой сериз дето поразбират от ФИАТ и да ако може да ме орянтива как взимат.то точни цени едвали някой може да ми каже,но да каже поне спиред него дали е нормално или режат глави през кръста,или пък е нормално скъпо?Какво масло да сложа???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
УРА-най-после мога да ви кажа "колеги"
Collapse
X
-
Честита кола.Много да те слуша и сервиз да не вижда.При Франко в Италбулкома има рязане на глави.Моята кола както и тази на Васката(Рерчо) са обслужвани в сервиза на Пламен срещу Технополис. Взима нормално,разбира много но има много работа и трябва да се разбереш с него предварително. Иначе маслото може да ти го сменят навсякъде.
Коментар
-
Честито и от мен, колега! Всичко най- най- с новата кочинка Много хубав двигател! Колегата Sev е писал правилно за маслото, но според мен храни я само със Selenia, поне докато е още относително млада. Навсякъде където съм чел препоръчват фиатките да се карат с фабрично масло. Звучи малко като суеверие, но това си им е единствения капризShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар