http://dnes.dir.bg/2008/05/15/news2997342.htmlАко този закон се въведе, катаджиите няма да правят пропуски, ще има актове яко за всеки, така че колеги стягайте се ще трява да бъдем примерни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ ще дерат яко!
Collapse
X
-
Тез’ 35% на 5-600 ле’а пУлицейска заплата те ги изкарват на вечер... а може би и отгоре... Номера е да има цивилни с белязани пари и да изгорят 20-30 полицая за 1 вечер и тогава ще има актове 24 часа в денонощие, 7 дена в седмицата, 365 дни в годината...Ама да вземат да си оправят системата - да не чакам един акт аз от Пернишко-Радомирския край да ми пристига 6 месеца в Стара Загора и месец за месец да горя нафта до Стара Загора само да ми го презаверяват, ще им се невиди и системата и администрацията и всичко...
Коментар
-
...това е нелепо... глоба за мръсна кола, глоба за газово, глоба за грайфер, глоба за фаровете... , че те за ден могат да разкатаят мамата на абсолютно всеки шофьор бе!И по каква схема ще се определя оценката? ’баси тъпотията. Ей заради такива малоумници е излязъл лафа "седи, седи...и на магарето "чуш" вика"Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
grandpa написа:Те тия 200 лева ги изкарват за един ден...Поредения тъп закон, както онзи за мръсната кола.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Може и по 1000 да изкарват на ден, ама има някои изроди дето са съвестни и сега ще почнат да се надъхват още повече. В Търново има един Друмев (който е от ВТ го знае), ако му предложиш подкуп ще ти разкатае фамилиятаFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Хайде всички да станем полицаи и да видим тогава кой кого ще глобява, УФФФ защо се занимавах толкоз години с учене а не станах милиционер на времето сега щех да си гледам пенсийката и да си свиркам, щях да си имам и карта за недосегаемост по пенсия.Ееех мечти, мечти защо чак сега се сетих на стари години. Ей младите я бягайте и подавайте молби в полицията!FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:УФФФ защо се занимавах толкоз години с учене а не станах милиционер на времето сега щех да си гледам пенсийката и да си свиркам, щях да си имам и карта за недосегаемост по пенсия.Ееех мечти, мечти защо чак сега се сетих на стари години. Ей младите я бягайте и подавайте молби в полицията!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар