Колеги не се подвеждайте по стадото.Няма да фалира нито ПИБ, нито която и да е българска банка поне в следващите няколко години.Освен това Фонда за гарантиране на влоговете по депозити гарантира връщане на до 40 000 лв. във ВСЯКА банка поотделно.Банките, които се причисляват към този фонд за 26, което а практика значи, че имате гарантирани 1 040 000 лв, ако сте вложили по 40 000 лева във всяка банка.Ако ви се виждат малко здраве му кажи... :D Не се подвеждайте по глупави слухове...не вярвах, че ще ги прочета тези мнения точно в този форум...честно.Мислех си, че хората тук са по-будни.Може би съм се лъгал...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще фалира ли ПИБ
Collapse
X
-
Според мен пък това е само слух и то пуснат от някой клиент- недоволен я от интернет банкирането, я от обслужването. Услугите, които ПИБ предлага са доста добри, но за жалост обслужването е адски зле. На мен например всеки месец ми липсват извлечения от фирмените сметки и всеки месец трябва да правя скандали и да им играя сцени на служителките в клона- това не е нормално според мен. Както и не е нормално да питам аз защо нямам дадено извлечение и да ми се отговаря, че то нямало движение по сметката Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 , демек тя наща проверила преди това нагледно в банковата ми поща което мисля, че е абсолютно забранено. Банка с 10 пъти по- малко персонал, офиси и клиенти е на светлинни години от ПИБ- всеки месец извлеченията ми са подредени по номер и всяко едно по отделно запечатано в плик. Другото което мен ме изнервя лично е времето на обслужване в ПИБ по- малко от 40 минути не съм седял, имам чувството, че за всяка операция трябва да давам подробни обяснения кое как кога, а не да кажа искам това и готово. А интернет банкирането на ПИБ няма да го коментирам...ужас направо ми иде да си изхвърля компютъра с тея миграции преминавания и тн, на корпоративна търговска също е доста зле то не са едни молби, то не са едни временни сертификати и след като им изтече срока пак молби, и пак молби и всяка една молба е сързана с чакане разкарване- тегаво е.
Коментар
-
Слав написа:Мислех си, че хората тук са по-будни.Може би съм се лъгал...
Коментар
-
maiden написа:Ако не е тайна - коя е новата програма, която се внедрява ?"Bankers Realm" ?!?Слав написа:Колеги не се подвеждайте по стадото.Няма да фалира нито ПИБ, нито която и да е българска банка поне в следващите няколко години.Освен това Фонда за гарантиране на влоговете по депозити гарантира връщане на до 40 000 лв. във ВСЯКА банка поотделно.Банките, които се причисляват към този фонд за 26, което а практика значи, че имате гарантирани 1 040 000 лв, ако сте вложили по 40 000 лева във всяка банка.Ако ви се виждат малко здраве му кажи... :D Не се подвеждайте по глупави слухове...не вярвах, че ще ги прочета тези мнения точно в този форум...честно.Мислех си, че хората тук са по-будни.Може би съм се лъгал...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
maiden написа:Питам, защото съм внедрявал банков софтуер и честно казано свястна програма за банкиране не съм видял!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар